51

Анонимен

преди 2 години

На тези протести, няма да видите ресторантьор или "бизнесмен", който се бори за оцеляването. Едните си продават шкембе чорбата и колкото и да се стараят 12 години, държавата ги унищожаваше и те се залъгваха и още малко, но хора като Алибегов на които им е разрешено и неразрешеното в заведенията заради плащане на спокойствие ги унищожават. "Бизнесмените" на малки фирми по същия начин. Няма помощ и сами се борят. Тези хора няма да ги видите с лимузини, напротив. Герджиков -ОБЕДИНИТЕЛ, Кой с кого

50

Анонимен

преди 2 години

Тези лица трябва хубаво да се запомнят от протестите...Визирам, тези, които ги организират. Такива хора заличават цели поколения с вредното си влияние....Ако предишните протести са били доведени заради точно тези смукачи на кръв, за собствените си пачки...В момента протестират за да запазят лекия си и разкошен живот. И как ще се случи това? Много просто...Като се унищожи всичко човешко в хората, защото когато някой е доведен до оцеляване, той спира да мисли и става послушен.

49

Анонимен

преди 2 години

Синдикати в България няма! Тези са продажни душици, слугуващи на мафията. Т.нар. "Зелена сделка" не е от днес, просто сега се вижда цената ѝ. Питайте бащицата, който управлява 12г., какво направи по въпроса, за да не е така. Отговорът се вижда всеки ден - голямо нищо. Къде бяха синдикатите през последните 12г.?

48

Нане

преди 2 години

Ако Радев им даде и един лев на тия идеоти, няма да гласувам за него... Да фалират до един!

47

Анонимен

преди 2 години

Жалкото в цялата история, че Бойко-Герб опорочиха цялото управление и след дългогодишното им присъствие освен, че сме на дъното във всички класации на Европа, се опитват да заличат човешките ценности на хората...Родители превзети от оцеляващото си ежедневие, не могат да обърнат внимание какво се случва с децата им..Оставят децата си в детски градини, които не от вчера и онзи ден са дори вредни от емоционална гледна точка за развитието на малките, като пораснат ги поемат такива като Алибегов....

46

и те така

преди 2 години

на фигуранта не му е до училищата , тока или бизнеса , той си прави лицеви упори и на походи ходи , ПР си прави избори иска да спечели .

45

Анонимен

преди 2 години

Да спират всичко помощи на бизнеса. Ами като не могат да въртят бизнес защо държавата да ги подпомага. По-добре е да има повече пари във фонд безработица. Защо гражданите да плащат скъп ток а бизнеса да се измъква? То цените ще се вдигнат по магазитите дори и да им дават помощи.

44

стоян

преди 2 години

Протеста трябва да се пренесе в Банкя.Боко Тиквата трябва да дава обяснения къде са откраднатите милиарди.Конфискация на чекмеджета,разкриване на банкови сметки,арести ,съд и затвор.България има нужда от катарзис и справедливост.

43

Анонимен

преди 2 години

Родителите какво предлагат? Мисля, че не пред Министерството трябва да протестират, а пред нощните клубове...ЗАЩОТО МИЛИ ХОРА, ТАМ СЕ РАЗНАСЯ КОВИД...Страдате заради хора като Алибегов и други знайни и незнайни ресторантьори, но дейността им е едно пълно печалбарство с всичко забранено от закона. като се започне от цените до фалшивия алкохол, а всички други екстри са един доходоносен бизнес и затова ги виждате със скъпи коли и холивудски начин на живот. Отворете си очите накъде ви води Герб?

42

Анонимен

преди 2 години

Народът все да се усеща, че всекидневните сводки от телевизора са измама. Да видим простаците бизнесмени и *** им служители дали ще си мълчат докато ги съсипват, със зелените фашистки серификатчета няма да стане, трябва се изрине политическата *** -бройките ги имат, но акъла не знам дали ще им достигне

41

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че не сме като в Европа...Точно за тези маркучи и сълзотворен газ...Мисля, че и работниците им ще са доволни....А Алибегов има нужда от къпане, че е толкова"нечистоплътен" не само на външен вид, но и като човек...Но какво да се очаква от задлъжнял към банки комарджия?!?! И жалко, че нямаме разследващи журналисти, независими от телевизиите на Пеевски, да заснемат какво точно се случва в заведенията на точно тези стачкуващи и какви имоти имат и возила ?

40

Анонимен

преди 2 години

С протести тип разходки няма как да се бутне хунатат на Радев, която в момента ни избива. Направете барикади и не мърдайте оттам докато не си подадат оствката, затворете кръстовищата, блокирайте магистралите!

39

Анонимен

преди 2 години

за Алибегов, няма човек, който да не знае защо е на всички протести...Само, че мисля е време да започнат стачки срещу заведенията, които не са спирали да работят и под такса спокойствие работят на пълни обороти....Събират на така наречените "частни партита" хора от всякаква възраст и тези партита са с всички забранени от закона екстри...., но страшното е, че освен децата ви, които са изпратени да учат, а се зарибяват от подобни "ресторантьори", разнасят ковид и скоро ще бъдем код ЧЕРНО.....

38

Калеко Алеко

преди 2 години

До Некъф ... Власта сега е в ръцете на тоя с вдигнатия юмрук, а с антиГЕРБ идеология нито ще се оправят цените на тока, нито ще намалее смъртността от Ковида, нито ще се решат политическата, икономическата, здравната и соцалната кризи в които изпаднахме след като "неопетнените с новият морал" и старите лица от Прехода се нагмездиха в управлението на страната ... !!!

37

Taню

преди 2 години

Ее, много пробоковска тая медийкa... Примaтът с ориeнталската фамилия в две други статии, тук на снимка... Помагаме на мeтежниците? В какво точно? Не върви белотo?

36

Анонимен

преди 2 години

Отдавна не виждам смисъл да правя каквито и да е коментари, защото разбрах, че хората са много по-умни, интелигентни и информирани отколкото си мисли Бойко-Герб и каквито и постановки ( режисирани от един болен мозък ) да се разиграват по улиците от хора с много висок стандарт на живот и едни хора, които са принудени да са там за да не загубят жалките си заплати с които могат да покрият едва, едва месеца...., Бойк - Гербо определено трябва да бъдат поставени под дълга карантина...пълен провал.

35

Некъф

преди 2 години

Вървете пред Банкя или пред енергийните търговци да стачкувате или пред европарламента да ги питате за стратегията им за зелена енергия амсалаци!!!

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28Осъзнават го много добре, но така им изнася и така им е наредено. Когато само един определен кръг е доволен, а болшинството не е...., няма смисъл повече от коментари. В момента това си е пълен метеж за сваляне със сила на служебното правителство и е организиран от Бойко-Герб. След протеста( като си изпълнят поръчението), ще се качат в скъпите си возила и ще заминат на СПА, а довечера на частно парти при Алибегов с всички екстри.На работниците по един сандвич и 50 лева...

33

Паци

преди 2 години

Едни и същи тeмeрyти

32

Нане

преди 2 години

Рашку да им изкара водните оръдия и сълзотворния газ, така разгониха вчера киборгите населението в Триест, Италия...