66

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоМЛАДИТЕ АНАЛИЗАТОРИ НАКАЛЕКАХА ДЪРТИТЕ МУТРИЗАТОРИ

65

Анонимен

преди 2 години

Радев и сега не управлява. Неговата задача е да психясва банкянската мутра и не можем да отречем, че се справя много добре!

64

Анонимен

преди 2 години

Щом доказания Пеевски tрол Калеко Алеко е тук, значи е ясно че гербавата tрол команда пак е активирана, което личи и от плюсовете които си слагат (когато ги няма tроловете плюсовете и минусите са точно на обратно)! Но Калеко Алеко е най-неприятния Пеевски tрол, който би продал и маменцито си за пари

63

Константин Матеев

преди 2 години

И къде пък се видя тази задължителна ваксинация? Не гледате ли по света какво става, не виждате ли, че там в пъти *** по-малко от нас основно благодарене на ваксините? Преди 27 години станахаме четвърти в света на футбол. сега сме пак четвърти, но по смъртност от Ковид!

62

Анонимен

преди 2 години

Борисов със сигурност няма да управлява, Радев и сега не управлява.

61

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоМЛАДИТЕ АНАЛИЗАТОРИ ТАКА ВИ ГО ТУРИХА ЧЕ РЕВЕТЕ КАТО КОМУНИСТИЧЕСКА МУТРА НАТАКОВАНА ОТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ.

60

Анонимен

преди 2 години

Нашта класа поздравява вашта класа с песента - Пирамиди, фараони и избори за милиони!

59

Анонимен

преди 2 години

Сикаджийската Тиква, Балтов и Микайлов - бъдещето на България.

58

Анонимен

преди 2 години

Даже не познавам нито политическата платформа, нито кандидат - депутатите на Възраждане, но ще гласувам за тях, само и единствено защото СА ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ!!! На това безумие трябва да се сложи край!

57

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 години

Радеф си има Деса, а Борисофф си има Метреса.

56

Калеко Алеко

преди 2 години

Младите анализатори така ни анализираха, че Месията от Учиндол дето щеше да изчегъртва ГЕРБ изчегърта сам себе си, на път са да се изчегъртат и Сестрите галеви с мутренските си адвокатски колегии и прасе-касичките си...в ДБ в момента текат някакави неразбории и тюлена от Росенец май е спукал гумената лодка...сега чакаме новите месии от проекта на "Кирчо, кокорчо и СиЕ" чиито 30% май още не са програмирани в машините на Мадуро, както отчетоха Алфа Рисърч, а младите анализатори нека си анализират

55

Бою Тиквочето

преди 2 години

Аз няма да управлявам, само ще водя, подадох си молбата за кукловод. Ха-ха-ха-ха-ха

54

Анонимен

преди 2 години

Да живее новият цар Радо Шишарката с трите таланта - пиене, ядене на шопска салата и пеене на пиянски песни! Слава на царство Чалгария!

53

Надблюдател

преди 2 години

Ама защо се надпреварват да "мислят ,кой шял да управлява? И защо си мислят, че в този момент ГЕРБ и Борисов се натискат за властта ? Идва нова Радева зима/ колкото и да иска да ни пробута сценария с фалшиво правителство/, и май месец отново на избори! ГЕРБ само да стоят и да им гледат сеира, и времето ще работи за тях! Ще видим колко време ще се оправдават само с Борисов! Нека хората да оживеят през зимата, и Радев... аут!

52

USA

преди 2 години

ГЕРБАЖИИ ВИЕ КВО МИСЛИТЕ ЗА ДУЕТ ГЕРЖИКОФ БОРИСОФ ?

51

USA

преди 2 години

ЗА КВО ВИ Е ПРЕЗИДЕНТ ?......А ?

50

ми добре ще излезем

преди 2 години

До Христо Христов И после какво?

49

Анонимен

преди 2 години

Борислав Михайлов спечели ли? " Спечели"! Радев също ще спечели! Виж за Борисов не знам!-:) Ако ще е с малка преднина,но ГЕРБ ще бъде пак изолиран и в опозиция! И Борисов ще се оттегли! -:) ПП колко ще вземе,това е въпроса!

48

Анонимен

преди 2 години

Да живее Митко Пайнера, новият управител на цяла Чалгария!

47

реалист

преди 2 години

Каквото и да се случи на поредните избори за мен едно е ясно - ще продължим да бъдем тотално разединени и да се мразим още повече.