56

Ганчо

преди 2 години

За да се стигне до затваряне на детски градини и училища трябва ВСИЧКО ДРУГО вече да е затворило ! Нали така обещаха! И така е редно ! Не може децата ни да се крият като мишки по цял ден и да се взират в мониторите ( не че и бе това не го правят в свободното си време) ,а кръчмите да са пълни с безхаберни пияници - фъфлещи и повръщащи. И защо въобще трета учебна година проваляте ? И защо въобще се затваряме ? Видя се ,че няма никаква полза . Напротив ! Икономически се убиваме! В тази скъпотия

55

Беновска пипа

преди 2 години

Няма дълго да издържат без никакви мерки. Абсурдна политика за борба с епидемията, абсурдна политика по отношение на ваксинирането. Уверено ни водят към дистанционно обучение.

54

Продава се:

преди 2 години

Нов дизайнерски обект, корица за Библия. Интересното на проктукта е предупредителния надпис на корицата: Четенето на тази книга е вредно за психологическото и физическото ви здраве. Ще започнете да блеете като овца след многократно прочитане, но ще си мислите, че говорите човешки.ОПАСНО ЗА ЖИВОТА!

53

Плъх

преди 2 години

Започвай си онлайн обучението ( каквито и да е това ) и не ни занимавай с " адекватните " си мерки . Пускаш молба за ДО и отрочето ти си остава до полата ти! Слагаш му маска ,каска и да ...Учи от вкъщи! Каквото и да означава това. Но не се " грижете " за другите деца ! Нека всеки да прецени какво е добро за детето му! Нито изкарваш парите ни нито си на нашето място ! Нещо неясно , господин/ госпожа социопат? Гледайте си пластмаса ,създавайте неудачници и аутсайдери - ние не желаем !

52

гербер онанист

преди 2 години

0бичам Данчето фъстъка... малко съсухрена е, но става за ... 79 годишен комсомолец...

51

Ристю -

преди 2 години

димукрат за силна ***.Радке, обичам та.

50

анонимен келеш

преди 2 години

А ДБ(демократична България)започна да се разпада.Чудесно.

49

Ваксър Ваксинов

преди 2 години

Точно така трябва да се процедира! Вижда се и се чува, че антиваксърите си отиват от този свят, като родопски катъри без история. Светът се пречиства от излишната маса.

48

Анонимен

преди 2 години

Демек, те ще си чешат косматите органи, а ние - който оцелее. Това разбрах от невероятното съобщение на кметицата. Някакви проценти се хвърлят, ама като бройка колко са в момента има и грипна епидемия, за кояъо преди ковид-а биха пуснали ваканция. Но важното е да угодим на неандерталеца с ресторантите

47

Анонимен

преди 2 години

Тази коя планета обитава? Половината деца от класовете на децата ми отсъстват. От присъстващите половината са очевидно болни, никой не ги връща на входа. Няма дисциплина, няма отговорност, няма контрол, всичко е през просото!Да си отива откъдето е дошла тази фалшива кметица!Другата седмица ще лъсне истината и тогава ще смени плочата тази!

46

стоян

преди 2 години

Оставка и съд за Фандъкова.Връх на безобразията е назначението на мутрата Ивайло Иванов.Биячите на жени и деца нямат място в общината.Герберастията трябва да се изкорени.

45

Ямболски цървул

преди 2 години

И..зродите от г ерб им се дава още думата.А трябва да ги ядът червеите и да са забравени.

44

Анонимен

преди 2 години

Споко зомбита, фандъка обещала да затвори Витоша, да сложи КПП-та и да изкърти пейките, ако бибитко спечели изборите.

43

Анонимен

преди 2 години

Добре, ама няма да остане електорат до изборите.

42

Активист на БСП

преди 2 години

Служебното правителство се справя чудесно!!! Миналата година вече децата учеха дистанционно!!!! Венсеремос РАДЕВ!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Никои не говори за затваряне а децата да се редуват. Но мерки трябват и то спешно

40

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова, с това че не вземате мерки сте косвено отговорна за починалите от ковид в следващите седмици !!! Отделно дето разболявате хората, като ги оставяте да студуват.

39

Гражданин

преди 2 години

Фандъкова, пусни парното и топлата вода! Навън е 8 градуса! Що за управници сте?!

38

Ай на берекет да е!

преди 2 години

Зимата - затваряна, Лятото на морето ни отмаряте!

37

Пълна лъжа

преди 2 години

от 20 човека около мен 18 бяха болни, не от КОВИД а от различни риновируси както и аз самият още кашлям и има со.п.о..ли.Ковида си е отделно направо е пълно с болни хора.ВСички в детските са в сборни групи и повечето родители не искат да пускат децата си.Тотална дезимформация и ГЕНОЦИД в името на престоящите избори.Пазете се ХОРА.