36

Реалист

преди 2 години

До 25 и други подобни. Уф, не ви ли омръзнаха тези глу.пави и банални опорки. Не ни ли харесва нещо и някой прави ли нещо срещу "нашите", значи Бойко е виновен? Тъппо, втръснала и жалко, не хваща дикиш. Стига.

35

КОКОРЧО

преди 2 години

Комитката оттегли 500 МИЛИОНА предвидени за строителство,ремонт и зимно почистване на пътищата в БГ и ги дадохме за добавките от 120 лв за пенсионерите.Предупредих Комитката,че ще доведе до напрежение и ексцесии,но тя упорита като катър...Е прав излязох.А тя си вдигнала 2 къщи за гости на китно Черноморие с европари..чудя и се на акъла,на какво ли се надява,ОЛАФ ИДВА...

34

Вили не се

преди 2 години

поддавай на тези предизборни манипулации на ГЕРБ. Кой ще строи напред без да има договор, че ще му е платено, освен ако не са имали договорКА с Боко Тиквата. Ама той не е на власт от 5 месеца. Е, пита се в задачата, кой е толкова ***, че да строи със собствени средства, ако вижда че господаря , който му е обещал кинти не управлява? Отговорът е ***. Опитват се да клатят държавата.

33

SS

преди 2 години

е, сега в тоя дъжд протестърският им ентусиазъм (надлежно, и най-вероятно - щедро подклаждан от ГЕРБ) набързо ще се изпари

32

Гражданин

преди 2 години

Само така, тормоз на некадърниците от служебното правителство на фигуранта. И скоро народът ще грабне и сопите.

31

Анонимен

преди 2 години

Бойко да им ги дава.

30

(^_^)

преди 2 години

До Анонимен ... "Стига с тоя юмрук .Не вие е ясно,че вдигнат юмрук на пилот,означава успешен полет" ... Ами полетът на държавата под ръководството на льотчика не беше успешен, а и на него му предстои доста твърдо кацане. Опорките за "промяната" и "просперитета на държавата" при служебното правителство се сгромолясват с всеки изминат ден, цените горивата и стоките хвърчат нагоре, а държавата се отъждествява с един бедстващ кораб, така че Видовият ден за метежниците и радевата Хунта идва ... !!!

29

Анонимен

преди 2 години

На Радев ще му запука, когато го изгонят от Дондуков 2.

28

човек

преди 2 години

До: номер 28 (до 26) Лъжеш! Не е вярно! От години не сме си получавали заплатите редовно, все няма пари! А няма защото чакаме от мафиотските фирми на ГЕРБ да ги получим!!!Ако ти работиш в такава мафиотска фирма, може и да си ги получавал редовно...

27

АнонимеН

преди 2 години

ДОКАТО НЕ СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА ПАРИ НЕМА! ВАЖНОТО БЕШЕ РАДЕВ ДА РАЗДАДЕ 800 МИЛИОНА ЛЕВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО 120 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗА ДА ИМ КУПИ ГЛАСОВЕТЕ!

26

до 26

преди 2 години

Само, че когато Радев вдигна юмручето всичко си беше наред и хората си взимаха заплатите.

25

Дедо

преди 2 години

800 000 000 лв.....!? А язе чекам часовникот ......

24

до 20

преди 2 години

Вярвам че не си дотолкова наивен, че да си мислиш, че тези протести са спонтанни, че Бойко Борисов се е скрил във вилата си в Банкя, гледа мачове по телевизията и люпи семки? Много ясно е че ще организира бойните отряди на цялата мафия да сипят кaл и пoмия върху всеки, който се опитва да разплете далаверите му през изминалите 12 години!

23

Радев не му пука

преди 2 години

Радев защо не им плати да разтоварят кораба край Каварна? Сигурно защото не му пука за хората и това как ще карат празниците.

22

Анонимен

преди 2 години

Бойко, къде скри чекмеджето?! Бързо вади кюлчетата и се разплащай с работниците!

21

BG-Гражданин

преди 2 години

Калинките на фигуранта няма да им решат проблемите, а отговорността трябва да се търси от този с вдигнатия юмрук, който е в основата на "промяната", чиято попара сърбаме сега ... Тя тази "промяна" тръгна от плащада пред преЦедентството и там трябва да завърши заедно с последствията за тези които предизвикаха метежа, за да разтурят държавата ... !!!

20

Анонимен

преди 2 години

Извинявам се долния пост е насочен до 12

19

Анонимен

преди 2 години

Единия от ромите го питаха към коя фирма е и видимо изненадан и смутен каза че е от обща фирма. Платен е протеста с цел натиск и рекет.

18

Анонимен

преди 2 години

'Като им е платено, защо сега са на улицата и ги вали дъжд' ---- ти защо ставаш в 6 и бачкаш до 18? защото ти се плаща.

17

Анонимен

преди 2 години

ДПС излезли на протест?