30

Анонимен

преди 2 години

Това е партията на Българските шпиони и доносници.Това е причината вече само доносници да гласуват за тях.

29

Анонимен

преди 2 години

От Москва това ли казаха да кажете.Този е предател на Универзитета.Такива не ни трябват.Написал това фалшиво показание за да превземе управлението на унверзитета.С доноси стигат до власт.Същото е правили и Балтов.После казва,че от ДАНС са му наредили да пише доноси.Агент К.К. е бил същия яко доноси срещу хората.

28

Мухаха

преди 2 години

Сега се сетихти. Те, тия дето си напазаруваха дипломите преди 30г. в началото на демокрацията вече са уважавани професори... държавни служители на весоки постове и епидемиологични експерти ....

27

Анонимен

преди 2 години

В Пазарджик неграмотни милиционери от села и паланки получават дипломи по национална сигурност от местният университет. 99% от тях дори не знаят къде се намира, но са кадрите на ДПСкоито в последствие, с фалшивите си дипломи се назначават на РЪКОВОДНИ длъжности в системата на МВР. Закривай тази държава.

26

орнитолог

преди 2 години

Ректорчето направи гОлема реклама на доцента, сега всеки знае кой е Михов

25

тя

преди 2 години

Какви са тези ВУЗ на толкова малко абитуриенти!

24

тя

преди 2 години

Фалшиви дипломи има и затова при назначаване на работа трябва много да се внимава !

23

Анонимен

преди 2 години

И с Югозападналия университет е така.

22

Алекс

преди 2 години

Прекалено много внимание към партия,която не е на дневен ред.

21

опетков

преди 2 години

До Тъжни факти Малко си в грешка. Научни работници, асистенти, аспиранти по време на соца ставаха само и изключително комсомолските секретари от вузовете. След това те станаха доценти, професори и т.н. Тъжен факт и от МЕИ Варна, където 99% бяха такива. И мафията им продължава да го управлява.

20

Анонимен

преди 2 години

Освен Универзитети с фалшиви дипломи ,ВМРО също така е фалшива и анти-Българска партия,изцяло подчинена на руската олигархия.

19

Анонимен

преди 2 години

О, връзката ВТУ - ВМРО я има от доста години. Видиш ли някой от ВМРО с профил историк или нещо подобно с завършен ВТУ разбирай, че е дадена по втория начин.

18

Анонимен

преди 2 години

НЕЕ НОРМАЛНО В БГ ИМАШ 30 000 УЧЕНИКА И 30 УНИВЕРСИТЕТА ГНЕЗДА НА КОРУПЦИЯТА ЗАКРИВАЙ ТОВА

17

D

преди 2 години

Какъв дълг, просто не са ти дала да бръкнеш в кацата с меда и затова си се раздрънкал.

16

Добро утро

преди 2 години

Не е само ВТУ, ами Свищов, ами всички останали

15

Помнещ

преди 2 години

През 90те тумора Вмро се настани в приемника си ВТУ.Историческия факултет беше заразен от фашистки теории и простотии.Михов паразитираше върху учебното заведение ,за да си върти и мръсния бизнес.Правеше се на нещо повече,връткаше се,пускаше плоски шеги.Завиждаше на умни и красиви студенти щото никоя не му връзваше.Дойде новия ректор и спря вакханията.Просто спря кражбите на Михов.Михов и онзи свищовски ректор са пример за корупция във висшето образование..

14

Анонимен

преди 2 години

Ясно защо се кандидатира тоя лъжец.Да води кампания срещу ВТУ.Впрочем през 90 те старите ректори на Вту допуснаха тумура Вмро да пробие в университета.Тези нахалници бяха обсебили напълно историческия факултет.Тумутът се разрастна и завладя целия уиверситет и прави чест на сегашния ,че оперира този раков организъм.Михов ще плюе злобата си,но фактите са ,че е крал и то доста от университвта.Хваща се за дистанциоонното обучение,но то добро или лошо е факт.Михов,всяко нещо се връща.

13

Анонимен

преди 2 години

Не е само този университет.Има много такива.Политиьите ни имат такива дипломи.Проверете кой политик какви дипломи има.Проверете директорите на държавни предприятия и институции.Имат дипломи за различни професии.Дава им се това от което се нуждаят за да управляват.И това е масово.

12

има

преди 2 години

До Зрител Жена му също е професор в университета!Имат син!

11

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм на 100%,че е така, в другите университети е същото, в СУ където съм учил имаше хора, които изобщо не съм виждал през цялото следване, които накрая дойдоха да си вземат дипломите.