359

Анонимен

преди 2 години

Много противоречив човек Като искаш обединение кандидатствай самостоятелно ,а не с ГЕРБ като човек на ГЕРБ.Хората искат да се спасят от ГеРБ.

358

5

преди 2 години

Радев от години работи за връщане на нормалността!?Закъснял си много!Уж си учен , а не можеш да различиш понятията "обединение" от "символ на обдинението"!?Обединението в същинския смисъл на думата е фикционално понятие т.е. измислено , неосъществимо , а Символ на обединението е в смисъл на представител на държавата България в нейната цялостност!!!

357

Анонимен

преди 2 години

В момента най-важната задача за България е да се отстрани мафията в лицето на мутрите и сараите. След това вече като се върне нормалността ще се делим по други признаци.

356

Абе

преди 2 години

Как ще върнеш нормалността като самият ти правиш изключение от нея. На 58 години си, а нямаш ни жена, ни дете, ни коте. Това нормално ли е, а. Ако критериите ти за нормалност са такива, не ни трябваш. Ама, въобще.

355

Анонимен

преди 2 години

То полковничката по-мъж от кандидата изглежда....

354

Анонимен

преди 2 години

Нормалността в политиката у нас означава корипция и крадене. Това ли ще връщаш, професоре?!

353

Анонимен

преди 2 години

Значи си не нор мален, герджиков.

352

Директно

преди 2 години

Известно е, че 6 % от мъжете са хомосексуални, а при жените този % е 5. И така, на всеки здравомислещ човек му е ясно, че проф. А. Герджиков е латентен гей, той никога не е имал контакт с жени, пред студентите в СУ винаги е възхвалявал еднополовата любов. Това ми харесва, поради което ние нестандартните хора, с другата сексуалност изцяло подкрепяме Професора! България ще бъде уникалната Държава с Президент гей, специалист в областта на древните езици и култури, а също и нестандартната любов.

351

Не СТАВАШ пруфесоре

преди 2 години

Тоя танас прУфесора ша обединява народа, протестиращият народ с ШИШИ, БАЦИ и ШАЙКАТА им, ти да видиш... НЕ МЕРСИ ПРуФЕСОРЕ, НЕ СТАВА!!!!

350

Анонимен

преди 2 години

Схемата е ясна. Издигат много кандидати, за да се отиде на втория тур и там ДПС и ГЕРБ зад Герджика. Нищо от това няма да стане. Народът поумня. Мафията ще се провали

349

Алекс

преди 2 години

Когато си подкрепен от крадливия ГЕРБ няма начин да върнеш нормалността в политиката.

348

Ira

преди 2 години

И от кога тези префинени интелектуалци се съюзиха с Борисов? Той не ги ли наричаше синодални, прости, магарета? Келепир и нагаждачество в действие. Лакоми физиономии. Какво мислят студентите?

347

Анонимен

преди 2 години

Боже, в инициативния комитет, всички дежурни и редовни нравоучители-мрънкачи-нагаждачи-лапачи. Тончо, Богдана, Стефан, пак Стефан, Евгени, Недялко, Милен, Нидал...Вечните морализатори надути!

346

Не

преди 2 години

Ако един получава 1000лева, а друг, 10 000, забравете за единство. Къде се е чуло и видяло нормалност в мизерията?

345

Анонимен

преди 2 години

Герджика, я кажи за Петър Илиев? И за другите ти далавери в СУ

344

Анонимен

преди 2 години

Тоя ли ще е новия Диктатор? Едва сме поизчегъртали оня от Банкя и ся нов диктатор се задава

343

Анонимен

преди 2 години

Михаил Белчев винаги е бил червен, сега е в комитета на професора, а вицепрезидентката е много секси, имат моя глас

342

Аз

преди 2 години

До ОнзиТози, който не разбира, си ти. ГЕРБ са ОПГ. Професорът по латински може да се кандидатира за президент на Римската империя.

341

А. А.

преди 2 години

Ужас! Обвинен в корупция във фонд "Научни изследвания". В интервю за турска TV отрича турското робство. ALMA МУТРА. Голям срам.

340

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тиквите продължават да копаят дъното , вижте обаче колко олимпийски шампиони,учени музиканти, артисти, археолози и всякакви българи са тикви почти не останаха нормални българи