47

Анонимен

преди 2 години

На тая чума баща и го заклаха във влака защото дължеше пари и беше много алчен генеколог кмет на гр. Сливница ,, А той от Костинброд...................

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49Точно по времето когато Византия е била силна, границата ни е стигала до Хърватия турче, недей да си фантазираш......хахахаха :)) Обаче требва да се отбележи, че с отслабването на Източно Римската империя, отслабвахме и ние, явно сме свързани духовно с гърците......хахахахаха :)))

45

Анонимен

преди 2 години

Левски и Ботев са били във Влашко но никой от тях не е написал в писмо че е румънец така, както Гоце е написала в София: Какво да правим като всички сме българи и от една болест страдаме.

44

Анонимен

преди 2 години

до 44 - кой сме владели по точно? никой! Имали сне късмет че Византия е била слаба от чумите по това време. През по голямата част от съществуването си БГ е била колония... страшна история на владичество няма що...

43

Анонимен

преди 2 години

do 45- разбира се че всички ще са притов вас колко мал0умно племе трябва да е че да си подари държавата и всички промишлени територии и земи на нагли свински мутри от трибуквени групировки със свински физиономии и да сложи една нагла мутра да ги управлява с приятелите си мутри и да му ръкопляскат по команда като замаяни.

42

БИВОЛИЦАТА ОТ СЕЛО

преди 2 години

С ПАРТИЕН БИЛЕТ НА БКП-ДС...............

41

Анонимен

преди 2 години

Изключвам Турция, тя е азиатска държава, извинявам се турско ***......хахахахаха :))) Пак сме ви били турско ***, даже до Истанбул ни е била границата през ВСВ :)))

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Всеки е против нас, освен Румъния донякъде, всички ни мразят на Балканите :))) Освен че имаме минало с държавите от Балканите, ние сме ги владеели, това не се приема от тех :)

39

Бунгар

преди 2 години

До северомакедонец 40... Той и Ботев,и Левски са били във Влашко,Раковски в Сърбия,Каравелов в Украйна,... ама никоя от тези държави не казва сега,че са техни революционери и борци за независимост и свобода.В главите на българите историята е пълна боза. От много шума не виждат дървото.Платените лъжци агитатори историци създават стройна измислица история за вътрешна консумация и псевдо гордост...,и нищо повече.

38

Анонимен

преди 2 години

Нашите не обясняват ясно в ЕС, че македонците са българи и албанци и са били окупирани и избивани от Турция и Сърбия. Езика е опит да се направи нов език от мешан сръбски и български като се заличи българския. Историята на всички е ясно че са окупирани от Турция и Сърбия, от територии на Албания и България.

37

Анонимен

преди 2 години

Трябва още поне 15 години вето за РСМ!

36

Анонимен

преди 2 години

Ами то явно трябва да се окаже натиск, защото цялата антимакедонска политика на България се диктува от Москва и се подклажда от агенти на КГБ/ДС като Каракачанов, Божо вампира приживе. т. н. Вижде кои са лидерите на антимакедонизма в България и ще ви просветне - до един "бивши" доносници. А вече и на запад разбаха, че провокациите с палене на знамена и оскверняване на паметници, си ги организират и плащат същите нашенски рубладжии по заръка на руските си господари.

35

Алоооо

преди 2 години

Йотовааа, ако действително имате сигнали за унищожаване на български надписи в македонските ни църкви, какво чакате, че не започвате разследване, и не информирате световната общественост за тая вандалщина ???! То е лесно да критикувате постоянно предишните управляващи, но дайте да видим какво вие вършите, освен само бла-бла пред журналистите !!!

34

До северномакедонец

преди 2 години

35.. Кой кого е преселвал задължително с цел асимилация, бре хунзо талибанска сърбоманска? Защо след 1919 г. над 90% от бившите воеводи и деятели на ВМРО сами се установяват в София, а не в Пиринско? Някой насила ли ги е пратил там или просто са търсили някакво препитание? Стотиците хиляди бежанци са били настанявани в големите градове (Пловдив, Хасково), където е имало работа, или са били оземлявани в села, където е имало такава възможност.

33

Анонимен

преди 2 години

Натиск няма, само досаждане.

32

БРАВО

преди 2 години

Много добър Анализ на Вицепрезидента . Няма Човек в България които да подкрепи РМС за ЕС .На Държавите от ЕС им дреме за България .Натиска които върви от САЩ е глупав на фона на Цените и Инфлацията в ЕС , предизвикани от САЩ - да си продават пустия газ и петрол на високи цени .

31

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е, че ние единствени ни е грижа за макетата, те обаче правят всичко възможно да ги намразим :)) Като искат омраза ще е получат, явно искат да ги отпишем тотално :))

30

Анонимен

преди 2 години

Като толкова искат РСМ в ЕС да я приемат въпреки бг вето!Обаче силно се съмнявам западняците, да искат ново разширяване. Примери за това е че ЕК не искат да отдели Албания от РСМ. А, Черна гора колко време трябва да чака? Не се отварят преговорни глави, а по тези които се преговаря почти няма напредък.

29

Bungar

преди 2 години

Всички бежанци от Егейска Македониа са се преселвали в Пиринска Македониа,а не в България.Естествено след това се разселват и пръскат из цяла България ,като се установяват новите граници след дадените репарации земи на Гърция и с цел бързо асимилиране и затриване на родова памет.Това е историческата истина.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33: Айде, айде. За Истанбулската конвенция ако не бяха коалиционните партньори на ГЕРБ - патриотите, щяха да си я ратифицират, като едно нищо. И църквата се намеси тогава и Бойко, понеже кляка като има натиск, се отказа от приемането на конвенцията. Това е истината.