179

Анонимен

преди 2 години

Напротив. Това ще стимулира раждаемостта. Познайте обаче на кой етнос.

178

Правилно

преди 2 години

Дайте парите на майките а пенсиите да мълчат, къде са им пенсионните осигоровки, а?

177

Свидетел

преди 2 години

Познавам имам СЪСЕДКА МАЙКА води се самотна ВСЕКИ ДЕН си ВКАРВА мъже любовници и си осигурява СОЛИДЕН ДОХОД и ТО БЕЗ ДА ПЛАЩА данъци. Тези жени НЯМАТ мяра в алчността си. Преди години сбирщина от майки правиха далавери да напомпват майчински с трикове за последните 3 месеца подправяха си осигуровките, за да получат огромни суми майчински ТРЯБВАШЕ да БЪДАТ СЪДЕНИ и ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ ДА АМА НЕ НИЩО НИ ИМ НАПРАВИХА НА ТЕЗИ МОШЕНИЧКИ.

176

Пенсионерите

преди 2 години

ЛИШЕНИ от ПАРИ за НОРМАЛЕН живот, години наред са работили и СЕГА КАКВО ДА СЕ УБИВАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ заради НЯКАКВИ АЛЧНИ МАЙКИ УЖ без МЪЖЕ че им ТРЯБВАЛО ПОВЕЧКО ПАРИ.

175

Гнус ме е вече

преди 2 години

ДА ЖИВЕЯ в ТАКА ДЪРЖАВА с такива БЕЗОБРАЗНИ ПОЛИТИКИ и МАЙКИ МОШЕНИЧКИ и ОБИРДЖИЙКИ.

174

Прави си

преди 2 години

До Браво #244 Много точно си го написал и казал. Прецакват НЕ само пенсионери, а и работещите хора са ощетени да им взимат пари и да ги раздава хей така на някакви си раждащи жени от специфичен етнос и манталитет има и пропаднали българки не само ромки да цицат държавата.

173

Помислете

преди 2 години

В момента се дават 6 милиарда за образование + 2 милиарда за детски градини, това са по 500лв за всяко дете на месец

172

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ВИДИ МУ СЕ КРАЯ НА ЧЕТВЪРТОТО БЪЛГАРСКО ЦАРСТВО

171

Планът Ромски Свят

преди 2 години

Това е супер плана за бъдещето и развитието или по-точно деградацията и пропадането на една държава като образец и пример ще сме. Цивилизованите и развити държави НЕ СТИМУЛИРАТ ТАКА ПРИМИТИВНО ХОРАТА като ДООБИТЪК, А НАПРОТИВ трябва ДА ИМА ЗАБРАНА на определени ХОРА без възможности и капацитет ДА НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ и ДА НЕ СЪЗДАВАТ пропаднали мизерстващи кибици цицащи държавни помощи на гърба на трудещите се и образовани граждани.

170

Анонимен

преди 2 години

До Добра идея Щом всичко ще е частно и държавата няма да има отговорност за нищо, за какво да плащаме данъци? За заплати на чиновниците ли? За какво въобще ще служи държавата? Ти все едно казваш - държавата да събира пари и да не дава за нищо. Тогава ще има юного пари в бюджета.

169

Ужасно Високо Майчин

преди 2 години

МНОГО са парите на ТУМБАК за МАЙЧИНСТВО и КАКЪВ Е СТИМУЛА? Тези МАЙКИ да раждат БЪДЕЩИ ПЕНСИНОРИ на МИЗЕРНИ ПЕНСИИ обречени на МИЗЕРИЯ. Вземе тамо да се рачекне и роди нещо си и после КВО това дето го е родила КВО ще прави ще кибичи и то да чака пари да се размножава СУПЕР ПЛАН като за *****

168

Тралала

преди 2 години

Герб дойде на власт с ромите. Не се разгражда моделът Борисов, а дори се надгражда

167

Добра идея

преди 2 години

Значи даваме 1000лв на дете срещу бележка че посещава училище, а училищата и детските градини стават частни и се самоиздържат - това са 20% от бюджета

166

Ха-ха

преди 2 години

Абсурдно е да се дават пари на калпак, особено за размножаване на определени категории. Как да се стимулират полезните за държавата хора? Ами вижте Орбан-хем е законно, хем отрязва ненужните. Тия работи трябва да стават по интелигентен начин, за да не могат да бъдат атакувани в Страсбург! Очевидно може!

165

те тва

преди 2 години

направиха всичките про стаци в ши бания парламент де наддаваха кой най-убав. Ники Василев им каза- ще плащат и децата ви тез маймунджулъци

164

Да

преди 2 години

До 233 идеята е добра особенно ако парите се дават за посещение на детска ясла, градина и училище

163

Анонимен

преди 2 години

До 233Тя тая държава вече хептен на къс пас я взехме с тоя популизъм. На кой по напред да плаща тая държава - на пенсионерите ли, майчински ли, на фиражките, на държавните служители?! Защото основноя процент данъци се плащат от работещите в частния сектор, половината отнкоито удобно са на минимална заплата и останалото под масата. Товат всеки иска да цица държавата, но никой не иска да внася. А да не говорим, че някои искат и необлагаем минимум - та ептен да няма кой да внася в продънената каца

162

Икономист

преди 2 години

В България има 1,4 милиона деца до 18г. Ако за всяко дете държавата дава по 1000лв или па 12000лв на година това прави 1400 000 х 12 000 = 17 милиарда лева. Ако се въведат платени детски градини, училища и др дотации, държавата ще е на сметка, същото е и със здравната система

161

Анонимен

преди 2 години

"Русия не е тема на този форум" - благодаря за информацията. Гледайте си жалката държавичка членка на ЕС и НАТО, и не се интересувайте от Русия. Русия не е лъжица за вашите yста.

160

Анонимен

преди 2 години

Аз работя, осигурявам се на максимума, плащам си данъците и имам 2 малки деца. Не получавам детски, защото се водя богат. Но с данъците ми държавата решава да прави социална политика и дава детски и майчински на определени етнически групи. Тоест излиза, че аз издържам не две, а да речем 4 деца. Защото Асан е беден, не плаща данъци и аз съм длъжен да издържам и неговата челяд. В кой изчанчен свят това може да мине за справедлива политика!?