206

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече гледам снимки на Петков, толкова по-голяма прилика виждам с Орешарски, в по-младите му години. Бас ловя, че на Петковия му мирише устата, както миришеше на Орешарския...

205

Анонимен

преди 2 години

Там от където се появи герб, дпс и пр партии!?!

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 А немутрата Маджо ти уважаваш ли го? Или оня дето ходи с 3 джипки гавази да се среща със студенти и ги пребърква и обискира?

203

Лъжите на Радев

преди 2 години

И защо след като в НС вие имате мнозинство не разрешихте да се харчат тези два млрд лв?АМ Хемус беше спряна с обяснението, че строежът и не е спешен, Асен Василев заяви, че тях е строи от 1974 и следователно няма закъде да се бърза. Той обяви, че 440 млн лв предвидени за нея ще отидат за бирбата с Ковид 19, пусни си записа *** това изявление *** пресконференция на МС през юни месец.

202

Анонимен

преди 2 години

Значи според тебе кражбите и лъжите са оправдани ако в в полза на някоя мноооого амортизирана фуста?Да не коментирам колко е проста.Ето това е логиката на Радев Който го критикува значи е за Бойко. Кой па е тоя клоун фигурант който не търпи критика ?Да не е потомствен монарх тоя курволюб?

201

Анонимен

преди 2 години

до к.186,193: Сл.кабинет Радев 1 събра 2 млрд.лв от данъци, но няма право да прави разходи по тях без рарешение на НС.ББ и К.Ананиев много добре знаят това, но си мълчаха, нещо повече: ГЕРБ и ДПС бяха против разрешение от НС за текущи разходи и повишаване пенсиите на възр.хора , за да посрещнат галопиращите цени.За АМ Хемус: ББ в държ.бюджет за АП беше предвидил 380 млн.лв, а са подписани със стр.фирми работи за 1,45 млрд.лв.Това грамадно превишение е наказателно отговорно, но Каскетът си затрая

200

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново на хоризонта ...че се разбие вота ,вместо 5 партии ще бъдат 6 в НС и отново нищо )

199

Анонимен

преди 2 години

до 212 А мутрата Борисов "уважаваш" ли го? Я си кажи правичката сега! Ти Гербераст ли си 212?

198

Анонимен

преди 2 години

Радев ме мога да го уважавам.Човек захвърлил децата си за да търчи след тоя грозен и много умствено изостанал Кон Деса, да я урежда на ВТОРА държавна работа за да вземе тя апартамент -абсолютен фигурант. Не го бива за нищо тоя фуражкаджия

197

Анонимен

преди 2 години

до 204 ДА ВЯРВАМ НА Янев! На мутрата Борисов,се чудех кой и защо го "избират"! Е разбрахме как се е "избирал" 12 г!!!-:((( Пълна откачалка жадна за власт! Това е др Борисов! НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРАТА НА ВЛАСТ!! Събудихме се вече!!!-:)))

196

Анонимен

преди 2 години

Вероятно на Славчо че му падне Гарда под 15 процента ,може и десет

195

Smart people

преди 2 години

Точно такива политици трябваше да се появят на хоризонта, за да увлекат повече нормални, стойностни хора, каквито има в България. Анормално е Славчо да си прави хара-кири, Тошко да интригантства, а Ива да флиртува по тв. 45 и 46 НС удариха дъното. Това не бива да се допуска повече.

194

Анонимен

преди 2 години

Откраднал им е скъсаните шушони. От такива бедни какво да открадне. Той им строи магистрали, те искали да ядат асфалта. Простата част от народа

193

Анонимен

преди 2 години

И какво точно е откраднал Мутрата, посочи ми го?

192

Киро Лъжеца

преди 2 години

Интересно е как хора, които от сутрин до вечер говореха за върховенство на закона още не са дали доказателств, че не са канадски граждани?

191

До 203

преди 2 години

Сравнявай кой какво е откраднал и какво ще бъде откраднато! Откраднатото от Борисов ще бъде стотици пъти по-малко от това, което предстои. А за свободата при Радев и Янев - сам ще се убедиш. Само да не започнеш пак да обвиняваш!

190

Да са ни честити!

преди 2 години

Чакаме ли новите спасители? Вярвате ли на високите успехи на Янев?

189

Анонимен

преди 2 години

до 200. Тиии,наистинма ли не схващаш,колко точно открадна Борисов от ЕС и от самите нас? Ако е така,не пиши глупости бре!-:(( Що ни губиш времето да те четем? Тогава не пиши за " материя" която,ама ИЗОБЩО НЕ ТИ Е ЯСНА!!!!-:((( Леле леле...Тепърва ще ПЛАЩАШ,за ТОВА КОЕТО МУТРАТА ТИ ОТКРАДНА за тия 12 г!!!

188

споко

преди 2 години

До Алекс Дано са повече нормалните избиратели този път защото ненормалните бяха в повече гласували за чалгара ,мая общата ,пинокио и останалите препик-в-а -и жълтите павета . Царя ни оправи за 800 дни ,тези за два месеца .Яжте хляб за два лева стоите с ушанките на главите може и петолъчка да си сложите ,като не можете парното и тока да си платите.

187

Анонимен

преди 2 години

Борисов е крал бая, ама и тия за това идват ..хахаха