23

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сън А на къде трябва да мърдаме? С маски да се крием по леглото до живот ли?

22

Анонимен

преди 2 години

мъжът който замеряше с домати официалните гости на сцената и той ли е от Берковица ?

21

Да

преди 2 години

Истински хора !Адмирации ! Отговорни за себе си и близките си ! Българи Юнаци ! Пили ракия и яли кибапчета ! Това си е повод за национална гордост !!! Поклон пред тези велики българи !

20

Анонимен

преди 2 години

Берковската духова музика е голяма работа.

19

Бугарин

преди 2 години

Браво това е ИСТИНСКИ БУГАРИН !Не пропуща ракията и чевермето ! Кое си е си е са нема кво си кривиме душата :)

18

От Берлин

преди 2 години

Браво на кмета! Така се укрепва имунната система... Здрав дух в здраво тяло! А, Ковид-зомбитата да се боцкат отново днес, и спрат да се окигавят на всичко нормално ...!

17

Доктор Сън

преди 2 години

На българина му дай хорце и ракия братче, ако ще антракс да има на площада ОН е там :) Не сме мръднали от 5 века насам освен технически дет се вика, срам голям.

16

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Браво! Истински българи. Долу фашистките мерки!

15

Анонимен

преди 2 години

Орлин Горанов е от Берковица

14

Иво

преди 2 години

Аз бях в Берковица по-голяма нужда и многоми допадна градчето. Малко е и е удобно за всякакви нужди, няма и кой да те види, по улиците основно се придвижват улични котки и кучета,а магазина се намира лесно, защото е само 1 в целия град. Препоръчвам на всички, които не са гледали Туин Пийкс да посетят Берковица !

13

Antvx

преди 2 години

Какъв е извода: следващият път, когато някъде се организира на площада народно веселие, кмета да постави една кутия с надпис "Дарение за РЗИ". Ще съберат повече от 300 лв. дето се вика ще останат и за съседната община...

12

Щата Монтана

преди 2 години

Присъствалите на празника са били на сто процента ваксинирани. Къде са били РЗИ да им проверят сертификатите?

11

Анонимен

преди 2 години

8 едни от най-великите писатели на България са от Берковица и региона. Образовай се човек. Истински българи. Вазов е обожавал града, бил е съдия в Берковица. А хората там са луди глави. Един от първите рок фестивали тръгва от Берковица. Старците са имали връзки с Европа още от древни времена, търговия с произведени само там двойнодънни калени съдове. Килимарство и прочие. Знаеш ли колко от умните българи с които се гордеете по света са с корени точно от тоя край? Питай немците.

10

Северозападнал

преди 2 години

България е с най-голямата смъртност в Европа от поне 30 години насам. Много преди масоните да измислят фалшивата пандемия за да трупат милиони. Ние направо в манастир да влезем по твоята логика!

9

do Северозападнал

преди 2 години

Ясно че ще прдължат да се веселят. Да танцуваш на гроба на някого му се вика това. Дали си е заслужавало мероприятието, дори само 1 човек да умре?

8

Сефте

преди 2 години

Само съм чувал за Берковица, доколкото знам има само *** хорица, без образованиеи доста западналонивона интелект, скоро се били научили да ядът с вилици вие искате маски и дистанция? Та там в апартамент живеят по 15 човека мин и всичките са баджанаци.

7

Северозападнал

преди 2 години

Абе каква глоба, какво пет лева? Да жали в съдът като кмета на Калофер за леденото хоро и ще падне на 100 про!

6

Анонимен

преди 2 години

Аз пък обичам Берковица. И за какво да спазват мерки? На вън са били хората. И са слушали народна музика, а не чалга. Някакъв проблем ли имате с това? Ако бяха слушали руски романси по-малко ли щяхте да ги солите? Или пък американско кънтри? Браво на всеки, който слуша народна музика и я предава като наследство на децата си, а Берковица е прекрасна!

5

Анонимен

преди 2 години

"Санкцията е от 300 лв." Дайте да дарим по 1 ст. и да платим глобата на кмета!

4

Анонимен

преди 2 години

2 е прав, Берковица е мега селянията, ни бежанец, ни вирус - нищо не оди там.