308

Анонимен

преди 2 години

До ден-два Тошо ще се извини на Дончева, така както направи преди няколко месеца с Росица Кирова. Едно е да кажеш, съвсем друго е да докажеш. А Дончева може да го опука като нищо за клеветничество.

307

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Оня ден ги заплашваха, а се чга ги купуват...Тоше дано имаш неуспорими доказателства, че с Дончева настъпи мотиката. Жална ти майка ако лъжеш. Татянчето ще те изяде жив.

306

ПроСоТо

преди 2 години

бре тоя Тошко фон Смолхаузен!!..Много ербап бе!..Глей какви конспирации е разнищил!..А какво е казал хер Флик Трифонов по въпроса?

305

Анонимен

преди 2 години

ТОШЕ,СКОЧИ И НА БОЙ НА ДОНЧЕВА БЕ,НИЩО ЧЕ СЕ Е ОХРАНИЛА КАТО БОРИМЕЧКАТА.НАЛИ СИ КАРАТИСТ БЕ ТОШЕ,СКОЧИ И Я ИЗЧЕГЪРТАЙ.ГОЛЯМ ПИЧ СИ ТОШЕ

304

Червен парцал

преди 2 години

Вас ще реанимираме ама заедно с ФАРАОНИТЕ

303

неангажиращо мнение

преди 2 години

Предполагам че много малка част от ИТН знаят че са проект за реанимиране на ГЕРБ. Останалите мислят че са солидна политическа сила. Проблемите идват от това "нищо".

302

Давай Слави

преди 2 години

Мачкай червените МУТРИ на БОЙКИКЕВ и кюстендилския *** ГАЛЕВИЦА ОБЩАТА

301

5

преди 2 години

Дончева , не знаеш ли как се прави това ?Каква е тази издънка?Я си стегни хората !Не ти е за първи път и затова се ядосвам!

300

ахахах

преди 2 години

Тошко да се скрие и да не се показва повече. Заедно с клоуните от ИТН. Ходила, предлагала... дрън-дрън. Докажи го, бе! За разлика от теб, Тоше, Дончева има акъл. Аз не съм й фен изобщо, ама на вас пък хич. Много насериозно се взехте и се гъбаркате с целия народ.

299

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Поредното...ченгеджийско мероприятие на Тиквун Банкянски за...доразбиване на протестърското...обединение.Омразяването требе да...продължи така че и след...предстоящите избори,тези да не могат да се гледат, недай Бог да се обединят...гарантирано от ГЕРБ.

298

чалгар

преди 2 години

ДоТони тонче итн ако бяха жадни за власт сега щеше вече да има редовно правителство , така че дай друга опорка тази издиша ***.

297

въпрос

преди 2 години

Психиатрите да кажат, има ли връзка между мозъчните функции и постъпленията в банковата ти сметка, особено ако е четири-пет цифрена и дори незаслужена.

296

Анонимен

преди 2 години

Тошко много скъпо ги даваш твоите хубавци !Половин милион!Вземи смъкни малко цената .

295

Анонимен

преди 2 години

А иначе, принципно погледнато, защо да е неморално да излъжеш Христо Иванов?

294

Сата НАТО

преди 2 години

Да си спомним думите на Манолова за Христо Иванов. Да му обещаем нещо, пък после ще го излъжем. ----///----- Това никой не го е казвал, още по-малко Мая Манолова.

293

Анонимен

преди 2 години

Славчо продължава да му пее на Бойко Цвете мое.

292

Стефан

преди 2 години

До 335 Ха,ха,ха Стига бе,кого убеждаваш,че млякото е черно а катрана бял.Мошеник!

291

Анонимен

преди 2 години

Нищо не бърка Тошко. Да си спомним думите на Манолова за Христо Иванов. Да му обещаем нещо, пък после ще го излъжем. Това е морала на тази партия.

290

Анонимен

преди 2 години

Някой бърка Дончева с Борисов.Само той може да извади такива суми за подкуп,та даже и по-големи,защото разполагаше с всичките пари на народа.Дончева едва ли ги е надиплила толкова,пък и не сме чули за пълни чекмеджета.Кьор фишеци за печелене на електорат.

289

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Дончева, но Тошко Африкански е доказан мъжец.