57

Анонимен

преди 2 години

До до турбоваксърите Антиваксърите още не сте прескочили първата стъпка: още сте на нивото на отрицанието, че Ковид има, че тестовете го хващат, че има болни, които пълнят клиниките, че има починали от вируса, че ваксините работят, че изобщо има ваксини, че лекарите учените и т.н. не лъжат, че ваксините не съдържат чипове и така нататък ... Когато прескочите това първо стъпало на приемането ела пак.

56

Анонимен

преди 2 години

Толкова е трагично всичко. От много време се знае, че тестовете не са надеждни, нито положителния нито отрицателния. След 2 отрицателни теста да държат човека в карантина понеже някой със софтуера не можело да прави такива неща или правилата не можело да се ъпдейтнат... Как бе, нали тези правила и закони са за удобство на хората? Абсурдно е просто

55

Циркът ковид

преди 2 години

Се крепи на PCR,който е абсолютно безсмислен и нищо не показва и доказва.Но е натрапен от фармата ,продажните политици и медии.И добитъкът го е помислил за панацея,а той си показва на random принцип както го доказа покойният президент на Танзания(коза,дърво,папая ит.н).

54

Ох Мамин

преди 2 години

Ти уууд ли се бе какви инвеститори са това? Бай *** и хитреци. Точно ТЕ ГУРБЕТЧИИТЕ НЕ ПЛАЩАТ НИЩО като данъци, живеят мизерно в чужбина и трупат пари за деца безделнити и роднини, които нищо работят и укриват данъци в България.

53

до 57

преди 2 години

Точно след Созопол преди 2 седмици и аз май съм делтаджия. При мен и жената засега е леко кашлюкане. Жената не, ама аз правя пиш през дупето /ама аз пък пия много бира/. Дай Боже да я изкараш леко!

52

Спокоен

преди 2 години

Дори да са гурбетчии, какво от това? Ама точно те са най големия инвеститор в България. Пращат пари, които се харчат тук, съответно с всяко харчене се плащат данъци и акцизи.

51

Гурбетчия

преди 2 години

Тук и там *** викЪт да бачкам квото има и да пичеля и бройкам пачки пари дето ги крия от данъчните в България и захранвам своите роднини и деца в България, които могат нищо да не работят и да си живурка с гурбетчийските пари на чичо, тате и маме. Айнфони да размахват и да куфеят дицата по нощните клубове Гурбетчийска мечта за начин на живот. ТА ВЪПРОСА КВА РАБОТА щели да загубят ТЕЯ БАЧКАТОРИ?

50

Анонимен

преди 2 години

До 50: Пиши грамотно. Положителен тест в БГ води до болнично заведение без знанието на пациента. Нищо не ми дължиш.

49

Замислен

преди 2 години

Абе в първата четвърт на 21-ви век сме. Някой наблюдавал ли е жив вирус в историята на вирусолологията досега? Не бе, не отричам, че има вируси. Само не разбирам как така точно тия тестове разлиават грипен от корона вирус.

48

до ???

преди 2 години

В заглавието пише, бе умник - 24 часа? Вакснатите забравихте да четете ли вече или просто не обичате?

47

А добър ден!

преди 2 години

И на децата вече е ясно,че PCR нищо не доказва!Това каза и създателят му,ама нали е скъп и се направи много пара.Може да даде положителна проба на каквото и да е на случаен принцип!

46

До 47

преди 2 години

Пътечка се плаща за болнично лечение, не за получжителен резултата! Боже, прибери си версиите!!! Сами си създавате филми и после вярвате в тях!

45

до 42

преди 2 години

Квооо ? Ще ми откажат болнично лечение защото не съм ваксиниран ли?! Ама аз съм си платил за това лечение 25 години ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Аре да ми върнеш парите, а !!! Стигат за доживотна здравна ЗАСТРАХОВКА с премия 100 000 евро в която и да е европейка клиника по избор! Върни ми парите и няма проблем!

44

Леле Мале

преди 2 години

На ГУРБЕТ А??? Каква работа щели да загубят? Сезонни работници, без постоянни трудови договори или някаква кариера. Каква загуба има? ПРОСТО ПРОПУСКА СИ ДАЛАВЕРСКИЯ ГУРБЕТ за СЕЗОНА.

43

Анонимен

преди 2 години

Полакомили са се за пътечка. Те толкова откраднаха, че за 1200 лв. ли някой ще ги проверява?

42

до турбоваксърите

преди 2 години

Четирите етапа на приемане на кофти факт: Отрицание, Гняв, Депресия, Приемане

41

Абе ей

преди 2 години

До иван - няма грипен корона вирус бе "специалист"!! Грипните вируси са една група вирус, корано вирусите - друга! Разлика между кокошка и крава не можеш да направиш, тръгнал да обяснява колко мляко дават гъските!!!

40

:-)

преди 2 години

Ваксърите яко ще ***. Ако не от ваксината, то от удар. Много са досадни

39

Ха-ха-ха!

преди 2 години

До Нека: Абе и болните ваксъри ще ви оставяме да *** след време, като почнат да боледуват от ваксините.

38

Нет

преди 2 години

Ваксинираните също се заразяват и пренасят вируса безсимптомно!Пълна глупост е да не се тестват ваксинирани при пътувания, особенно с автобус и самолет!А иначе конкретните хора са постъпили глупаво!Щом ти предстои такова важно и неотложно пътуване,две седмици си седиш на *** и ограничаваш контактите или си правиш тест всяка седмица преди пътуването!Може да се заразиш и да го караш без да усетиш,ама като излезе положителен ден преди тялото ти да го пребори си яко прецакан!