93

Анонимен

преди 2 години

Съм не го хваща тоя, че не го сравняват с Ботев и Левски задето искаше да запали полицаите миналата година!!!!!!!!!!

92

Анонимен

преди 2 години

Едно баба знае, едно бае. Имаше "невинни" протестиращи, които хвърляха павета и искаха да палят със сламата полицаите. Имаше и много културни, които хвърляха само яйца и домати...

91

Анонимен

преди 2 години

Ама тоя верно не го слуша главата. сигурно някоя палка е изял:))))))))))))Относно "Кървавата революция" - щеше да бъде ако бяхте запалили полицаите, но тогава просто щяхтя да бъдете изметени не само от площада.Добре че Бойко ви се смили и ви остави да се наиграете, иначе невиждан как щяхте да опазите главите се здрави!!!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Този да си ходи на шадраванчето, там му е мястото, а не в парламента.

89

Анонимен

преди 2 години

Излез пак с ковчезите да видиш с какво ще ги напълним. Повече няма да ви търпим неспособността да направите и един закон като хората. Държавата щели да управляват. Освен да се ре те по жълтите павета за друго не ставате.

88

ИНаТ

преди 2 години

мутрите бяха изчегъртани

87

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов ходи си скъсай дипломата по право. Явно е купена. Толкова неграмотен юрист рядко се ражда на тая земя. Не знам кой ти плаща да го защитаваш, но със сигурност не е наред с главата.

86

Анонимен

преди 2 години

Браво Хаджигенов! Напред и нагоре до пълното унищожение на гербавия рак, обхванал обществото!

85

Анонимен

преди 2 години

Следващият път, щот явно се готвите за следващ път, полицай ще ви посрещнат с торбички с кафява субстанция - демократично, екологично и джендърско, ще носят транспаранти "Не на протестите!" "Изчегъртайте протестърите" и т.нат. а в края на деня....както са учени за работа в екстремни ситуации!

84

Анонимен

преди 2 години

Хаджи, стягай дисагите и айде у канала! Фани и мая с теб, и ако може още някой по твой избор! Абе, колкото може повече влачи с теб към канала!

83

ИНаТ

преди 2 години

мая с нейните 10-12 майки от СИСТЕМАТА НИ УБИВА, вече получиха финансиране, сега сестра галева трябва да измислЯ НОВ КОСТИНБРОД

82

Анонимен

преди 2 години

Очакваме обявяването на ОПГ Гроб извън закона и известен брой арести!

81

Анонимен

преди 2 години

Полицаите бяха замеряни от лакеите на лойко делта гард и мутрите. Ама те не ядоха бой

80

Анонимен

преди 2 години

Ако това е въстание, ти си Ботев. Направете датата официален празник и неработен ден. И задължително да палим свещ в църквата за Твое здраве. Искаме фестивал, на който народните творци спонтанно да пишат хвалебствия и песни за Вашето Велико дело. Вкарайте тази свещена дата в учебниците за задължително изучаване.

79

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говорят стоинкаджийте в партийното сайтче парцалче, герп са прости мутри и престъпници, които бият деца протестиращи за своето бъдеще. Провокаторите ясно на кой са и защо бяха там, същите дето биеха репортери на гърбавото събрание в армеец. Мега нагли и прости са гърбавите.

78

Ай да ударим по ино

преди 2 години

Най-хубавото, което предстои, е че тоз еуемент повече няма да го виждаме в народното събрание. Вече на третите парламентарни избори за тая година е време народа да поумнее и да не допуска повече такива популисти до парламента. Дано да изпаднат завинаги от хоризонта. Време е да се върне предвидимостта и авторитета на страната, безобразно сринат от Р Радев и комунистическата му компания.

77

Анонимен

преди 2 години

Хаджи от вашите изцепки помним само тго жълтите павета сутрин и проблемите дето ни създавахте със затворените кръстовища даже и за линейки. Помним свинските уши по парламента, понеже там имало и мюсюлмани, но пък ти специално хаджиьо прокламираше Истанбулската конвенция. Помним ковчезите и бесилките. А сега ще си спомняме и за тоталната ви некадърност и за увеличаването на заплатите ви на 10 000 лв, когато народа обедня.

76

ИЗБИРАТЕЛ

преди 2 години

ха-ха-ха-Хаджигенов и бабикян, третият от отровителите се уреди министър, а ви е двамата Мутри сбогом

75

анонимен

преди 2 години

Какво ми се пениш бе депутате?! 5% от избирателите, нещастници като теб са гласували за вашата "Ние си отиваме"! Комисии ще ми правиш, правосъдие ще ми раздаваш, с какви очи влизаш в НС, след като минлата година го поругахте?! Хаджигенов, заслужаваш да бъдеш пребит с камъни пред парламента, тогава ще видиш правосъдие!

74

Анонимен

преди 2 години

Този няма ли кой да го махне от парламента