47

Анонимен

преди 2 години

Десети ден тъща ми и тъста са болни. Вече се подобряват. Ковид. Ваксинирани преди два месеца. В карантина са за да не заразяват други.Е как ще предпазят децата и болните ваксинираните доктори и учители?Мангъров е 100% прав и всичко казано от него се доказа във времето.

46

Коприва

преди 2 години

Обемът на вируса, отделян от носоглътката бил по-голям при тоя вариант. Ама вируса ли е пораснал или се възпроизвежда в по-големи количества? А покажете ни го най-после тоя вирус, че свободните съчинения станаха много.

45

Анонимен

преди 2 години

Правите ли разлика между градските училища, в които има постоянно лекарско присъствие и болници също има много и са близо и селско училище на 50-60 км от голям град с болница.Виждате ли добре проблемите или само до където ви е носът.София и големите градове не да цяла България.Вършете си работата,за която ви плащат, оставете хората на спокойствие,че от насаждения непрекъснато страх имат повече проблеми,отколкото ако срещнат вируса.

44

Калашников

преди 2 години

А дър.таците защо не се пазят? Насядали по 5 на една пейка г.з до г.з, пред входовете не можеш да минеш от тях, ходят по магазини в най-пиковото време и т.н. А защо прибират тъмносините кю.чекчии, дошли от шун.да си майна, за да няма място по болниците, защо същите без здравни осигуровки ги държат на наш гръб по отделенията?

43

istinata

преди 2 години

ne e za viarvame che tiva se obsujda sega.uchiteli i lekari.....mnogo iasno praznoglavci

42

СС

преди 2 години

Те и Ботев и Левски ако бяха да спазват законите и да слушат султана сега щеше още да сте с фесове.....

41

Анонимен

преди 2 години

А вие задължително се гръмнете,фашисти продажни

40

антиковид

преди 2 години

Неваксинираните лекари в ковид отделението се разболяха втори път - някой от тях за съжаление са вече на хемодиализа. Само ваксинираните лекари и сестри не се заразиха от Делтата. Но за учителите не виждам вариант - би трябвало те да дават пример - но какъв?

39

Анонимен

преди 2 години

Всяко самостоятелно взето решение има по-висока стойност за човек,отколкото наложено по принуда. Има хора,които не могат да се ваксинират, заради алергии, или автоимунни заболявания.Има в практиката и алергични деца към маските.Ако дете направи алергия, личният лекар на село се е прибрал в града, в училището има фелдшер или мед.сестра един ден от седмицата и в този ден го няма на работа,какво се случва?Учителят и директорът се товарят с излишна отговорност за детето.

38

Intel Inside

преди 2 години

Този защо не провери дали лекарите със сертификати са НАИСТИНА ваксинирани или фиктивно? Да видим тези 70% колко ще станат. Това поне лесно се вижда. То доста от тях редовните ваксини не слагаха на децата си, какво остава тези съмнителни субстанции. А за бракуваните 2млн.600 хил. дози Модерна нещо да каже?

37

Ха-ха!

преди 2 години

д-р Трифон явно си мисли, че все още може да се издигне с коронаталибанска риторика. ;-) Не се пъни, Трифоне! Виз къде са сега другите коронаталибани - Балтов, Кантарджиев и т.н.!

36

PS

преди 2 години

Българите не са овце сляпо да слушат и изпълняват всичко каквото им се каже, иначе още шяхме да сме под визнтийско или османско робство.!!Това мнение ще си го принтирам. Единствената причина да не сте още под сянката на султана и ехото на езана са руснаците. Даже освободени, повечето са негодували, че няма къде да си продават розовото масло и продукцията. Толкова за инстинктите за самосъхранение на народа. 5 века дълбок сън. Руснаците не могат да го събудят.

35

Анонимен

преди 2 години

Спрете да слушате и гледате по темата. Статистика 270 мин. дневно, ако го направите и не вярвате на всяка слъзлива звезда трупаща кинти заради историята си. Вкички които познавам го минаха леко, вкички които приемаха ситуацията в стил ужас, миеха всички опаковки и се затвориха вкъщи бяха болни вече. Силата е във вас.

34

До 34

преди 2 години

Естествен отбор с това вирусче трудно ще направиш. С "ваксините" също. Който е млад и здрав, ваксиниран или не ще е ок.

33

До 18

преди 2 години

Българите не са овце сляпо да слушат и изпълняват всичко каквото им се каже, иначе още шяхме да сме под визнтийско или османско робство.!!

32

Мартин

преди 2 години

Защото няма кадри. А една голяма част от тях няма да участват в Менгелизъма.. а кадри откъде? Този е за затвор. Никой няма право да злоупотребява с власт.

31

Анонимен

преди 2 години

Има хиляди професии с много контакти, в живота няма нищо задържително. Този лекар ще гарантира ли, че няма да умра след безопасната на пълно ваксина? Доц. Мангъров е единствения адекватен КАПАЗИТЕТ по въпроса. Хиляди са ненужно хоспитализирани, единици са наистина в тежко състоятие и причината е съпътстващи заболявания, вредни навици и т.н.

30

Анонимен

преди 2 години

Естествен подбор в действие! Като в каменната ера. Заслужихте си го!

29

Анонимен

преди 2 години

До 34Не ти ли стига толкова акъла, че не можеш да насилиш някой да се ваксинира против волята му?! Това е неговото тяло, не е твоето. Пък и ти нали си ваксиниран ( защитен), какво те брига да другите?!

28

Зоро

преди 2 години

До 27 ::Не си мисли ,че на някой му пука за теб.Сложи си едно абокатче за да не те дупчат през пет месеца.