31

SS

преди 2 години

Хайде представете си ситуация в която Бг военни нанасят въздушен удър и убиват деца ?Ами нали разните НПО-та и други майкопродавци ще ни разкатаят.А този който е издал заповедта ще отиде на международния трибунал в Хага за военни престъпления.Изводът.Силните не ги съдят! Съдят слабите,васалите и изгубилите войната (пример Югославия). Така е ,,демократично" !

30

Анонимен

преди 2 години

САЩ колко япончета уби в Хирошима и Нагасаки. Не се оплаквайте.

29

Анонимен

преди 2 години

САЩ са убили лошите деца.

28

Анонимен

преди 2 години

Шест деца, бъдещи терористи. САЩ навреме убива злото.

27

Анонимен

преди 2 години

Уби ги за "Сбогом".................

26

Натовеца

преди 2 години

ФАЩ са убийци!

25

Анонимен

преди 2 години

без да харесвам сащ..ама не са измрели 2 милиона българи заради сащ..напротив..над половин милион от тези липсващите си живеят точно в сащ, децата им са американци, че даже и български не знаят повечето. общо взето още толкова отидоха в германия и франция, а другото почти изцяло е в британските владения канада, нова зеландия и австралия. имаме и малко емигранти в другите ни вражески държави като гърция, скандинавските..хич не са измрели 2 миллиона българи, най са станали поданици на врага :)

24

Анонимен

преди 2 години

ами ще бомбардират софия, много ясно. кой нормален политик обявява война едновременно на великобритания, сащ и ссср и после чака да му изпратят шоколад и памук на клечки? сега може да са съюзници, както и турци и руснаци, ама преди сме били във война. която ние сме им обявили, на голите си тумбаци.

23

Анонимен

преди 2 години

САЩ са и Чърчил са искали 200 хил бройки цивилни българи както в Дрезден, но е трябвало да съгласуват плановете си за бомбардировки над Нацистка България с Русия. Като докладвали на Сталин че съюзниците искат да избият 200 хил цивилни българи самият той лично се е намесил и не е позволил, затова САЩ успяха да избият само няколко хиляди цивилни в София. В този смисъл Сталин е спасител на българския народ, спасил е от смърт стотици хиляди българи и това е лично негова заслуга, защото можеше и нищо да не направи и да ги остави да бомбардират Нацистка България.

22

Анонимен

преди 2 години

Само в Ирак САЩ избиха 1 милион цивилни, 200 хил от които деца. И държавния секретар на САЩ Маделин Олбрайт обясняваше пред Fox News, че тези жертви са си заслужавали, това е било цената да спасят света от оръжията за масово унищожение на САЩ, които се оказаха пълна измислица.

21

Анонимен

преди 2 години

Сталин е постъпвал жестоко, но не заради самата жестокост. За времето 1921-1953г при Сталин по политически причини са пострадали 4 милиона души в Русия. 800 хиляди са разстреляни със смъртни присъди - 1,7% от населението. Това е за период от 32 години. Въдворените в лагери са по малко процентно отколкото затворниците днес в САЩ. При френската демократична революция от насилсвена смърт загиват 25% от населението. При демократичния преход в Русия 1991-2009 Русия губи 15 милиона, 11% от населението си.

20

Анонимен

преди 2 години

За 30 години американско партньорство в България от мизерия и лош живот измряха 2 милиона българи.

19

Анонимен

преди 2 години

През 2007 и 2009 г. роднини на полски офицери, разстреляни в Катин, по "заповед на Сталин" сезират Европейският съд по правата на човека. На 18 юни 2012 г. съдът в Страсбург се произнася, че предоставените по времето на Горбачов и Елцин "документи", които сочат, че в разстрела на десетките хиляди полски офицери край Катин е виновен Сталин и съветската държава, се оказали фалшиви. Русия не носи отговорност за масовия разстрел на полски офицери в Катин това e решението на съда.

18

Анонимен

преди 2 години

Ако се сметнат цивилните жертви от страните нападнати от Сащ след 1945 година ще стане ясно, че са повече дори от избитите от сатрапа Сталин в СССР. Обаче те внасят демокрации и го правят за доброто на покорените народи, нали. А косвените жертви от глад и мизерия да не ги броим. нас не ни нападнаха, защото си купиха политиците, но косвени жертви и у нас има много.

17

Анонимен

преди 2 години

САЩ са вложили в Афганистан близо 1 трилион долара - около 900 милиарда плюс още 2 трилиона. Къде са тези пари, тези пари изобщо не са стигали до Афганистан, десетилетия са пълнени с тях джобовете на генералите и висшите служители от Пентагона.

16

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои държавни служители искат аз да нямам бъдеще ?

15

Стратег

преди 2 години

Ами приятелски огън няма как оттегляме се няма как! Все пак я каква победа постигнахме в Авган без никакви загуби - слава на хамериканските пушкала!!, айде ,че трябва да се омитаме по бързо иначе там много ни обичат.

14

Анонимен

преди 2 години

Телевизия в Кабул по новините зад водещия стояха наредени талибани с оръжия в САЩ не е толкова видно но е същото.

13

Анонимен

преди 2 години

буци уби хиляди с пенсии и заплати

12

Анонимен

преди 2 години

Предсавям си какво щеше да стане ако Руснаците го бяха направили това,ама най-големият демократ го прави нема проблем ...