23

Петар Гарена

преди 2 години

Браво на Братски ФЮРОМ...Гърция ще ви пази братя фироми , от буггарите-татари .

22

Анонимен

преди 2 години

Македонец чете конско на сина си: А бе, двойка по математика, дека е голема наука разумем. Ама двойка по македонска история дека е две страници не разумем.

21

аз съм 19

преди 2 години

Напратих техническа грешка с изписването на годината. Извинявам се за което. Бързах да напиша отговор докато читателя е на линия Да се чете: Но Иванка Иванова е шефка на Отворено общество от 2004 до юли 2020г.Иванка Иванова е щатна съветничка на Румен Радев. Питайте нея за македонското малцинство! Локуми ще ви разточи по тази тема.

20

Райчо

преди 2 години

Както се подчертава в статията Македония полага големи усилия за приятелство с България. Но България не й отговаря с взаимност. И не оценява усилията на македонските братя и огромните отстъпки направени от тях в преговорния процес. А позицията на България е несъответстваща на реалностите. При положение че България е оставила в Турция и Гърция да няма "българско малцинство" или етнос поне, какво пречи и м Македония да е така. Скоро и в България ще е така.

19

Ядосан

преди 2 години

До 12 Питате каква е разликата между бесарабски българин и македонец. Много е голяма, повярвайте, бесарабските българи са съхранили езика и традициите ни векове, винаги са имали съзнанието, че са българи. Македонците и те не знаят какво искат.

18

до №13

преди 2 години

Христо Иванов Бойкикев е от виден македонски род. :D Има и още... но не знам защо първата ми асоциация е с Христо. Има при Радев една Иванка Иванова. Тя е уж съветник на Радев. Но Иванка Иванова е шефка на Отворено общество от 2004 до юли 2021.Иванова е восновата или съучаствала "във всички становища в подкрепа на дж.е.ндър-идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на "македонско" малцинство в България и всичко останало по конспект". Има и др

17

до8

преди 2 години

ходи до аптеката и бързо някакви хапчета и то по възможност със зелена рецепта и после бързо вкъщи на сигурно да не дойдат да те превземат извънземните и да те направят един от тях

16

Заслужено

преди 2 години

Напълно заслужено го правят! Днес ще ни свалят знамената и ще трошат надгробни паметници. Утре ще ликвидират и самата България - малко й трябва. Непоследователната политика на България дава своите плодове с ркус на фекалии. Ще си ги яде!

15

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантици напиращи за ЕС са махнали знамето от омраза дето не ги пуснахме в ЕС. Това не е вандалски акт, а евроатлантически ценности.

14

Анонимен

преди 2 години

Да живее Велика Македония от Охрид до Варна! Поклонете се пред слънцето!

13

...

преди 2 години

стопиране блокада ембарго всичко възможно не за тия промити титовски ***умници. това явления българин (принципно си е тегава работа) и то промит от Титовския режим е по-лошо от кризата в Афганистан- тя ще отмине, а тия няма да поумнеят и да им светне

12

Тия

преди 2 години

същества явно от добро не разбират! Крайно време е към всички макета в България да се подходи така, както те към българите там! Всеки който познава и има контакт с македонец, да му стъжнява живота с всички сили и средства. Радвам се, че албанците от ден на ден ги претопяват!

11

Анонимен

преди 2 години

Разликата между македонец и бесарабски българин е тази, че единия на чист руски ти обяснява, че е истински българин, а другия на чист български, че не е.

10

Омразата

преди 2 години

Единствено омразата е това, което крепи един народ. Омразата е нещото, което прави от племената нация. Без омраза, народите умират.

9

Анонимен

преди 2 години

за всяко поругано българско знаме - още 5 години в чакалнята! да се научат на уважение!

8

аз

преди 2 години

ЕС ? Друг път!

7

Благодарете се

преди 2 години

Благодарете се, че само ни свалят знамено и се гаврят с отделни хора. Мокедония все още не ни е обявила война, не ни е нападнала и превзела. Но ако БГ продължава по същия начин, Македония не може да стои безучастна. Сега на някого може да му се струва смешно и невъзможно, но РСМ е най-вероятният нападател на БГ и ще може да ликвидира страната ни за броени месеци. Да, може и да не са прави, но са единни, умеят да мразят и ще победят нас, оялите се, охранени българи. За българите Родина няма.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако поддържаме македонците безусловно въпреки всички номера, които ни въртят , те ще спрат да ни мразят, вервайте ми ...

5

Анонимен

преди 2 години

А пилота такси на Пендаровски се крие като мормот в президентството и завива предизборни лакардии в целофан.

4

Факт

преди 2 години

Публичен разстрел за извършителите и вето за вещачката творба на Коминтерната.