17

ДДРОнег

преди 2 години

Ний се мъчим да ги изгоним, пък тез ги вземат, имат да патят, ама като са високомерни и не се учат от нас, хак да им е !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Защо Индия прилича на един голям К ЕНЕФ??1.4 млрд. хора... и 6-ти по БВП.. след Британия.....Вижда се ясно чак от Космоса как България я настига и съвсем скоро ще изпревари! :)))))))))

15

Анонимен

преди 2 години

Англетата сами ще си разрушат държавата. След 100 години от свтовна сила, държавата им ще заприлича на Косово. Жалко, че няма да сме живи да ги видим. До тогава български етнос няма да съществува..... Няма други на земята като българските ганюги-професори които да са толкова загрижени за Англия и нейното "разрешение"!:))))))))))

14

мак

преди 2 години

Ще им строят ли джамии? Няма начин такава маса турци да не поискат още права в немюсюлманска държава.

13

123

преди 2 години

а защо не си стоят в турция , като са толкова велики, г- н ***?

12

Индия

преди 2 години

Е най-голямата демокрация на света. Индийците са навсякъде, където има успешни държави. Основното им предимство е образованието на английски.

11

В UK

преди 2 години

Индуси, пакита и турци са образовани, за разлика от тълпата източноевропейци. С редки изключения.

10

Анонимен

преди 2 години

Турция е велика нация а турците са велик народ и са навсякъде по света

9

Анонимен

преди 2 години

Да, последствията от Брекзит - Британия се превръща в Британистан.

8

Анонимен

преди 2 години

Англетата сами ще си разрушат държавата. След 100 години от свтовна сила, държавата им ще заприлича на Косово. Жалко, че няма да сме живи да ги видим. До тогава български етнос няма да съществува.

7

до номер 4

преди 2 години

Като прочетох "лондонстан", се сетих стария виц: как ще се казва новата столица на Германия- Мюмюнхен" . Едно време стигнаха до Виена, сега тръгват от там, европа приключи...

6

Анонимен

преди 2 години

Да му мисли сега Бай ***- берачи на малини, болногледачи, бачкатори по автосервизи и всякакъв най-долнопробен слугинаж. Покачва се конкуренцията. До момента за 1 слуга средно в ЕС се борят по над 80 души, а сега с инвазията от къде ли не ще се борят по 120. При квалифицирания труд е сладко- 0.5 до 0.7 души за 1 работно място. Взимат те само по телефона и работиш за заплата над 20 пъти по-висока от слугинската. Абе, сладък е квалифицираният труд.

5

Анонимен

преди 2 години

Нали в Турция животът беше Рай....според троловете пишещи тук де...

4

Анонимен

преди 2 години

В по-крайните квартали на Лондон много от бакалиите за продажба на зеленчуци, плодове, сурена, месо... се държат от турци. На места Лондонстан си е направо Близкия Изток с цялата им п0турковска еснавщина.

3

аз

преди 2 години

Не искат европейци, сега ще видят как е с евро-азиатци. В Германия вече три поколения турци не искат да се интегрират, в Англия ще е по-зле

2

Анонимен

преди 2 години

След като се напълни с пакистанци още преди години,а после и с *** сега па и с турци,а за християните от Източна Европа работа няма,ама то така ще им влезе изодзадзе един ден та..

1

Асан

преди 2 години

Аркадашите от Столипиново отдавна са стъпили :)))