156

Анонимен

преди 2 години

На война като на война.

155

Анонимен

преди 2 години

Един достоен човек, който е казал ясно на държавата, че тялото му не и принадлежи. Поел и риска и е загубил достойно. Моите съболезнования на близките му, да почива в мир. Животът не е най-ценното нещо, особено когато не ти принадлежи. Влязохме в социума като поехме определени ограничаващи ни задължения, но имаме три основни права, които са неотчуждаеми: право на живот, право на свобода и право на благосъстояние и собственост. Правото на живот включва в себе си доброволен риск с евентуална смърт

154

антиваксър

преди 2 години

Фармафията не си поплюва.

153

Анонимен

преди 2 години

Абе те президенти антиваксъри затриха, пък един радиоводещ ли ще оставят. Просто това е част от "информационната" им кампания за ваксинацията...

152

Анонимен

преди 2 години

Всички умрели от ваксината, както и тези със страничните ефекти са били какви?

151

баба Пена

преди 2 години

Много му е била празна кофата на тоя поплювко, като на повечето от вас тука дето плюкате за страничните ефекти за които нищо незнаете.

150

Анонимен

преди 2 години

А колко про-ваксъри си отидоха от ваксината? Единственият неуспорим факт е, че всички ще умрем. Същинският въпрос е дали ваксинирането ще бъде свобода за желаещите, или тирания за всички.

149

хм

преди 2 години

До Анонимен 137 Ще се види има познат на колега почина няколко часа след ваксинацията а има такива с много тежки алергични реакции които тепърва ще претърпят лечение и операции за да се оправят но по-дразнещото е че медиите мълчат за тези неща. Един съвет за в бъдеще - обръщай си внимание на сърцето и сърдечно-съдовата система.

148

Анонимен

преди 2 години

БГ-тата най-промитите маймуни! Конспиратори, трактори, магове и тн. Вярват на ФБ инфлуенсери, пропаганда на руски и китайски *** и комплексирани мангъровци, отричат всичко, четат пик и петелбг, всичко е супер! от наука не отбират, но защо им е? всеки е професор и съдия! :) хайде помпайте минусите, нали се позна в този текст?!

147

Шаши

преди 2 години

Колкото и да убеждавате, каквито и техники да използвате има хора с ясно и критично мислене. И те няма да се ваксинират. Какво? Ще ги заразите нарочно ли? Да не говорят.

146

До 148

преди 2 години

До Е, и???Моля, да ни кажеш коя е тя.

145

Шаши

преди 2 години

Всички, които открито говореха срещу ваксините ги заразиха- най нагло. Само в Хаити имаше стрелба.

144

?§?§

преди 2 години

Каквото искал, намерил. Не е за жалене!

143

асд

преди 2 години

тука едни прекараха отпуската си в България , лепнаха коронка семейно , близо месец стояха в болница , оня ден гледам мъжът излязъл на разходка с портативен кислороден апарат .

142

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираният със свободните пари - има кандидати. Давай парите, ама поне 50 000. Падеж - 2028. Ако си жив, де. Ние нямаме съмнения за жалост. Но ми е жал от човешка страна да ти взема парите, може да си ги похарчиш. Докато дават с вакси хартията да отупаш някоя хубава дестинация, да сбъднеш някоя мечта. Абе, ваксинирани или неваксинирани, живейте хора сякаш нямаме много време на този свят. Тези са готови с нов вирус, беше планиран за 2025, но май ще го пускат догодина. И ваксина имат за него.

141

От Берлин

преди 2 години

До всички,, ваксинирани"! Аз нямам проблем с вас, само не понасям да ни обвиняват за всичко ставащо покрай,, вируса" и т.н. Всеки е длъжен сам да решава, какво да прави с тялото си! Моля се за всички вас, защото моите немски приятели и колеги са на 95% боцнати... Защо? - Повтарят ми опорките, които постоянно се въртят по официалните медии... Дайте да видим статистиките и другите факти!? - Не, това са Fake...Един познат(боцнат) ми сподели откровенно-негов съсед е от 5 месеца с усложнения вкъщи.

140

Марсел Попов

преди 2 години

Ваксинирайте се бе, изостанали шeбeци!

139

Е, и???

преди 2 години

Тя и една друга водеща, върла пропагандаторка на ваксините и доста по-млада от него се гътна след ваксата. Риск печели,.риск губи. И за едните и за другите.

138

до Бонго Бонго

преди 2 години

Пиите си хапчетата, бе хора!

137

Анонимен

преди 2 години

"Earlier this month, Science magazine reported that 514 Israelis were hospitalized with COVID as of August 15, that 59 percent of these had been fully vaccinated, and that the vast majority of these fully vaccinated people were aged 60 or older." Newsweek