23

Анонимен

преди 2 години

До 26Нали не си вярваш на глупостите, които пишеш? Талибаните били пълни с пари:)) Второ ти ако идваш към града ми с мисълта да трепиш и да вземаш жени.... нали знаеш,че няма да те чакам с отворени ръце ? Не знам в какъв филм живееш ама милиони бягат по границите и нещо не ми изглежда като "искаме талибани". Виж сирийците се изправиха срещу всипки и се биха и се бият. Другото са празни приказки.

22

Анонимен

преди 2 години

Всичко е планирано отдавна, да се наводни Европа с мюсюлмани и да бъде затритa.

21

Властта!

преди 2 години

На джихадистките талибани ще се наложи да се бият с истинските си противници, а това са муджахиддините на Ахмат Масуд. Русофилските талибани у нас много ще се разочароват, когато хората на Масуд отново ще елиминират талибаните, както това стана през 90-те години. Така ,че битката не е загубена и това е част от стратегията на Белия дом.

20

do 20

преди 2 години

Или си някакъв дечко или изобщо не разбираш за какво става дума в Афганистан.Това са най-бедните и най-интелигентни хора на земята вероятно.Отиват при този, който дава повече пари.По някаква причина талибаните са пълни с пари.Коя ли е причината за това се питам?Да не обобщаваме за афганистанския народ, понеже за нас българите могат да се кажат и по-лоши неща. Не можем едни смешници да ги махнем вече 20 години.

19

до КАТ

преди 2 години

Талибите са вече на плажа. И там талибанстват.

18

Анонимен

преди 2 години

Вчера в Кремъл Путин каза на Меркел по повод на ставащото в Афганистан: ---------"Крайно време е да се откажете да се опитвате да налагате своите политически, икономически, културни и ценностни представи за света на другите държави".

17

Анонимен

преди 2 години

талибаните от гроб пък загубиха властта тук

16

Анонимен

преди 2 години

Парламента в бг е от 30г. Превзет от талибани.

15

Анонимен

преди 2 години

Как може тея радикали да са те управлявали 90те година. Рязали са ръце, глави, изнасилванияяя, побойща, краен екстремизъм. Сега 20г най могъщата военна сила е там, дава ти оръжие, обучават те и всипко. И ти накрая дезертираш и бягаш от боя. Това е нечувано. Въпросите трябва да бъдат към Афганския народ, а не към Сащ. Изтървахте си златния шанс да ги затриете теа приматиии. Каква помощ повече от това,ще търсите вече ?

14

Анонимен

преди 2 години

Хем селянин и талибанин . Е това е бедствието.

13

Анонимен

преди 2 години

По добре селяни , отколкото талибани.

12

Анонимен

преди 2 години

На талибаните дали им пука как мизерстват българите или на някого по света. Със заплата 600 - 900 лв. и пенсия 300 - 500 лв., а всички цени главоломно вървят нагоре ток, парно, вода, храна и т.н. никой не споменава дума. Бойко ни навря на дъното на света.

11

Анонимен

преди 2 години

Талибаните превземат България.От към образователната система. Във фабриките постъпват оформени талибани.

10

Анонимен

преди 2 години

Абе вие гражданите сте много глупавиии хора. Нима мислите, ще ЦРУ и други разузнавателни служби НЕ са знаели, каквое стане ? Хахахахаха явно не сте добре Всичко им е било ясно ... просто си тръгват и това е. Цирка там си е техен да се оправят. Вместо да бягат мъжете на Афганистан и да падат от самолети да се бяха били за родината си , жените си, домовете си, децата си. Аз такива пораженци ненсъм виждал.

9

Анонимен

преди 2 години

Нико няма да постигнат. Ще се изпоразболеят и ще свалят гарда.

8

Кико

преди 2 години

Талибаните превзеха и България!

7

Подозирам корупция

преди 2 години

Да подозирам корупция, защото е пълно медиино мълчание.

6

не те

преди 2 години

понасям стои далече от моите не6та с твоите ***

5

скьпи

преди 2 години

уволних чистачката краде подслу6ва и разнася клиуки за нас

4

Мда

преди 2 години

Само другарят Байдън остана изключително изненадан ! Горкият !!