111

Sk

преди 2 години

Мутрите ВЪН!!

110

Анонимен

преди 2 години

До: номер 122 Това което видях на кадрите няма нищо общо с водно оръдие. Във Франция не видях да бият вързани и оковани арестанти. Такива практики съм виждал обаче от агентите на ГЕСТАПО и съветското НКВД при Сталин!!!

109

Анонимен

преди 2 години

Съд за отговорниците за ,,мирния протест,,! Видях палене на бали слама на жълтите павета, къртене на павета и строеж на барикади с ***. Видях хора, които плискаха боя върху църквата св. Петка Самарджийска, видях хора, които замеряха с яйца и бутилки полицаите, които стояха като наказани с ръце отзад. Цяло лято площада миришеше на тоалетна и гнили ***. Защо не се спазиха правилата за мирен протест? Защо не се глобяваха хората, които създаваха безредие?

108

Анонимен

преди 2 години

Водното оръдие, палки и бой наред-КАКТО се прави в Франция!

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 Вързан човек да. Но вързан ггамен не. На него всичко му е малко. И само от това разбира.

106

Анонимен

преди 2 години

Полицията навсякъде по света бие!!! Само тук е нормално да ги бият. Практиката е показала, че тези индивиди само от бой разбират. Няма да признаваш ред, чуждо имущество, здраве и достойнство. Тогава на земята с белезници и ритници. Па отново ела да се правиш на мъж или пикла с потник. Хаджигенов какво ще каже за свалния на земята полицай и ритниците дето отнесе "мирно"проътестиращите? Това не е насилие, а мирен протест! Аха, тези са провокатори.

105

Психиатър

преди 2 години

4-*** полицаи от хиляди, които бяха на площада и да затрием сега цялото МВР?

104

Анонимен

преди 2 години

Е вече сигурно никога вече няма да се бият протестиращи срещу власт. БСП ДПС ИНТ и т.н. като видят протестиращи и веднага ще си подават оставката. Даже ще се извинят на хората че са ги изкарали на протест. Вярвате ли на такъв сън? Президента и той, само някой да излезе на протест и веднага ще се откаже от властта. дори протестиращите да са с камъни, от президентството ще ги посрещат с цветя. Баламосват цяла България за да не гледаме към задаващата се криза.

103

Анонимен

преди 2 години

В полицията и в прокуратурата има повече престъпници, отколкото в затворите. Общото е, че всичките ги изхранваме ние работещите.

102

ИДЕЯ!!!

преди 2 години

Предлагам всички полицаи в българия да подадат оставка.Министър Рашков веднага след акта да започне назначаване на нови : милиционер - роднина ,милиционер - роднина до последното място.

101

МВР

преди 2 години

Искам един да ми каже,как мирно се преговаря с *** дето хвърлят камъни срещу теб?Ескалацията тогава настъпи,и Хаджигенов с прашка и бухалка водеше парада.Има много снимки от онези дни и защо няма осъдени за пострадалите полицаи?

100

анонимен

преди 2 години

До анонимен 107 ТИ БЕШЕ ЛИ В ШКАФЧЕТО ТА ВИДЯ ДИСКА. Я СТИГА ИЗЛИВАХТЕ ПОМИЯ ВЪРХУ ПРЕЗИДЕНТА. НСО ПО КОНСТИТУЦИЯ Е НА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА НО ПРИ БОРИСОВ Е НА НЕГОВО ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ. ПРЕЗИДЕНТА ХАБЕР СИ НЯМА КАКВО СТАВА В НСО ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МУ ДОКЛАДВА А ДИРЕКТНО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ СЕ ДОКЛАДВА И ИЗПЪЛНЯВА.

99

Анонимен

преди 2 години

Унепахте още един ден на държавната хранилка. Какво полезно за избирателите свършихте?

98

Анонимен

преди 2 години

Ама на тях това им е работата, те трябва да знаят не само до кога, но и как, по какъв начин и къде. Въпроса е битите да са престъпници, а не протестиращи на случаен принцип.

97

Анонимен

преди 2 години

Кога полицаите ще започнат да носят персонална отговорност за действията си. Два пъти съм печелил дело срещу МВР, струвало ми е доста време и усилие да докажа невинността си, и след като спечеля делото разходите се покриват от мойте данъци, каква отговорност носи полицая, който ми е усложнил живота, въпреки че му плащам и заплатата и пенсията, която започва да взима на 55.

96

анонимен

преди 2 години

Камерат снимала зад колоните е на НСО. Ясно е че диска със записите е бил в ШКАФЧЕТО на президента. Защо другаря е мълчал досега.Защо е крил улики от прокуратурата. В това шкафче ли е молбата на канадския министър на икономиката.

95

Анонимен

преди 2 години

Няма партия и правителство,които да не са подчинявали МВР за своите цели и на своите интереси.

94

Анонимен

преди 2 години

Да млатиш със все сила вързан човек, сигурен съм че е оправдано.

93

Това са глупости

преди 2 години

Не съм фен на гробарите, но използват полицаите за разчистване на сметките между полититците. Помня превземането на партийния дом, нахлуването парламента също. И в трите случая действаха професионално, дори доста по меко.На назобаните това беше целта да предизвикат безредици. Изкарайте им досиетата, басирам се, че са криминално проявени, а може и нещо повече. Момата добре че бяхте вие, иначе хич не и пукаше. Само дето не свали спортния си сутиен, ама и това сме го гледали при едни други протести

92

Млад и богат тарикат

преди 2 години

СЪД И ЗАТВОР за убийците в униформи!