255

11

преди 2 години

Свалили, трънки и глогинки...

254

Анонимен

преди 2 години

И докараха мутрите на власт , Опс цървулите.

253

Я, па Я

преди 2 години

Има доста по важни въпроси за решаване но цялата държавна машина се занимава с делата на Хаджигенов който е на път да ги загуби и клиентите му да бъдат осъдени и глобени с не малки суми. В това време изчезнаха едни 1,5 млрд. Прецедента рева за актуализация за да може да се покрият следите. Киро и Асен ни убеждават колко много пари има но няма какда ги ползват без актуализация, а народа им вярва, за съжаление. През това време инфлацията и врътките с тока изядоха увеличението на доходите, честито.

252

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОГешев е назначен за следовател от Б. Рашков. Той му е бил протеже но сега не се харесват. Рашков е аресивна и брутална натура и е нормално някой толкова близък с времето да го намрази. Имат си лична вражда. Същото е и между Рашков и Борисов заради мястото на главния прокурор. Навремето ББ си избра Цацаров а не Рашков и сега Рашков си отмъщава.

251

Тъжно!

преди 2 години

Някакво ляво наклонено пишман адвокатче си позволява да отхвърли законите в държавата и да прави каквото си иска без санкции!!! Това е тъжно , но е ужасно - този гъзолизец иска да управлява държавата !!! Кой иска да го управлява такова изкривено джудже ??? Суверенът се побърка от вируса !

250

Я, па Я

преди 2 години

Хаджигенов е адвокат на голяма част от битите (съвсем заслужено) пикльовци. И е в конфликт на интереси като председател на тази комисия. Той размаха тоя диск дето вече се е представял като доказателство в няколко дела. Обаче хората който защитава ги съди държавата за хулигански прояви, подстрекаване към безредици и насилие и др. но адвокат Хаджи генов няма да може да ги отърве в съда и за това оправдава хонорара по този начин с политика. Много са гносни неолибералите, все едно са деца на БКП.

249

Анонимен

преди 2 години

Никакви сваляне на ГЕРБ нямаше. На изборите на 4 април бяха първи след приключен мандат. На вторите - с минимална разлика след ИТН. Госпожите не успяха да вземат много над 5%. Ама сега го играят колко страшен враг бил ГЕРБ, та някой белким да им повярва, че и хвърлянето на домати, било революция

248

Найса

преди 2 години

Алоооу, полицаите,къде ви е синдиката да ви защитава сега???

247

Анонимен

преди 2 години

Едно изрусено дребно момче го интервюираха от НС. Изглежда е било от битите. Личи му, че просто е отишал да се поразходи по жълтите павета и да покрещи. Въобще не го интересува за сега кой е Премиер и кой Президент.

246

северозапад

преди 2 години

Хаджи Гено ,язък ви за яйцата ,доматите и рибата ,язък за носените ,,деца,, и бити зад колоните ,язък за бирите и из=кани по жълтите павета като за нищо не ставате .

245

Анонимен

преди 2 години

Предлагам новата власт Синьо-червени комунисти(обединени) да ги Признае за Активни борци против диктатурата на Бойко и да им даде-Народна пожизнена пенсия, безплатно ползване на Почивните бази на властта и Безпклатен градски и извънградски обществен транспорт-да учат безплатно Рабфаг и т.н до идването на комунизма!

244

ни са знай

преди 2 години

Доста пресилено заглавие!Младите почти винаги са наивни и доверчиви и това се използва редовно от хитри политици с много парици!А повечето млади остават с пръст в устата.

243

Анонимен

преди 2 години

Употребиха и децата,само и само да се докопат до власт.

242

Анонимен

преди 2 години

*** той Бойко ще се върне бе, споко и айде пак излез на палатка...

241

БОКО , ВЕРНО СБЪРКА.

преди 2 години

ТРЯБВАШЕ ОЩЕ ПРЕЗ МАРТ РЕДОВНО ДА ВИ КЪПЕ С ВОДНОТО ОРЪДИЕ ......ЗА ДА СТЕ ГОТОВИ ЗА К-19...А , НЕ ДА ВАДИТЕ ПАВЕТА , ДА ПАЛИТЕ СЛАМА И ДА ХВЪРЛЯТЕ БОМБИ И КАМЪНИ ПО ПОЛИЦИЯТА ---А , ДНЕС ДА СЕ ПРАВИТЕ НА "ГЕРОЙ" У НС!...СМЕХ!

240

Симптизант на ГЕРБ

преди 2 години

Изобщо не ме вълнуват вашите проблеми.Имам си заплатка в Эвро...бачкам в Германия и децата ми вече втори път заминават за Гърция на море...!САМОИЗЯЖДАЙТЕ СЕ БАВНО И СИСТЕМАТИЧНО .....КАКТО ВИ Е УЧИЛА ПАРТИЯТА БКП/дс....ТОВА МОЖЕ САМО ДА МЕ РАДВА---КАКВО ПО ХУБАВО ОТ ТОВА?

239

Анонимен

преди 2 години

Интересно този близо 1 кв.метър липсващи жълти павета пред министерски съвет от кои са били използвани по време на протестите. Това бяха"най-мирните" протести, а доматите, яйцата, паветата, спрейовете с лютив газ, може би са били използвани от фантоми.Ай сиктир бе!! Само здрав лобут трябва.

238

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Бели автобус , май вече е на път....ДА СИ ПРИБЕРЕ ВЕРСИЙТЕ , КАТО МАНОЛОВИЦА , СБАБИКЯН И хАДЖИГЕНЧО......А , с него идват , сметките за тока, водата , парното и цените на хран.стоки ...и на покрива му са талибаните ...ха,ха,хааааааа ....КОРНИ ДА ГОТВИ ДУПАРАТА , ЗА ДА ЗАПУШВА ДУПКИТЕ ПО ГРАНИЦАТА--ЩОТО , НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА!

237

Анонимен

преди 2 години

Най добре ще е да бъдата следователите и обвинителите да си свършат работата. Днес надали ще има следователи да пречаждат за да приличата на прасета и прокурори хормонално да се изплешевяват за да приличат на . . Фантомашеф. инача здравния яко се ашладисал с косми ноили не ги е умил по-добре или съвсеме съвсем ги е скубалотзадникаса тасмърдинаговна. боц ботоксаугазеса

236

Анонимен

преди 2 години

Смешното е, че тези изводи се правят паралелно с 2013,когато Борисов подаде оставка, след като пак стана нещо подобно. Изглежда тогава оставката му "нахрани" гладните за Власт.Но след Орешарски явно народа пак го порази амнезията и отново дочака "гладните"! И през 2013 и през 2020-21 "намазаха" все едни и същи - КОМУНИСТИТЕ. Който не е запомнил Манолова през 2013-14, няма минало.Който не запомни Манолова и Дончева днес - няма бъдеще!