14

Анонимен

преди 2 години

Разумен диалог с малоyмни до нищо няма да доведе, но не е лошо да опитат правителство трябва да има белким им уврат чутурите на чалгаджиите.

13

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 10: Бойко сигурно ще опита с протести, но един и същ номер два пъти не минава. А и по време на Орешарски правителството подаде оставка тогава, когато Бойко се спазари с Доган и Доган развали коалицията с БСП. Протести по това време вече нямаше, палатките пред НС си ги бяха изнесли отдавна.

12

Време за промяна

преди 2 години

Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят политическият пуберитет на този етап, но друга възможност като че ли няма.

11

Мяу

преди 2 години

ИТН за втори път показха, че за нищо не стават. Жалко, ама платено.:)):)):))

10

Анонимен

преди 2 години

И да има правителство, Бойко ще активизира протести, за да омаскари положението и да се завърне, още по крадлив.Споменете си за протестите при Орешарски!

9

Маркс

преди 2 години

Правителство на пролетариата !!!

8

Съветн. на президент

преди 2 години

Къде сте се разбързали за трети мандат. Предстои втори, преди който има доста други неща. На първо място лятото е в разгара си, отпускарско време е. На 6-ти септември празнуваме един светъл български празник, следва и актуализация на бюджета. После идва друг светъл празник 22 Септември. После гласуване на бюджет 2022. Имаме президентски избори и едва тогава може да се мисли за връчване мандата на втората по големина парламентарна група ГЕРБ. Някъде в началото на Ноември ще е.

7

анонимен

преди 2 години

Актуализация на бюджета до края на годината може и трябва да го направи НС, естествено ако реши да работи, а не само да плямпа! От 21 юли насам не са сторили работа и за 1 стотинка!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5...То не е като да си врякаш от страни Бойко колко бил *** и ГЕРБ как били много зле. Теябва да се прекръстим от България на Чалгария....Трябва да бъде създадена партия "Камъните Падат"!:)))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 2 години

'systemata ni ubiva' kak sa? minaha li prez krematoriuma ili chakat red s zapisvane?

4

Анонимен

преди 2 години

То не е като да си врякаш от страни Бойко колко бил *** и ГЕРБ как били много зле. Теябва да се прекръстим от България на Чалгария.

3

Анонимен

преди 2 години

В нашия балканско-ориенталски Синдромат правителството винаги е БКП-Форевър! :)))))))))))))

2

Анонимен

преди 2 години

диалогът на членовете на бсп трябва да е само с пазачите в централния софийски затвор. всички к0мунисти на въжето

1

Анонимен

преди 2 години

Какво стана кресливи човечета? Защо няма правителство след 2 пъти избори, нали много ги разбирахте нещата?