210

BatSot456

преди 2 години

Да ходят да копаят.

209

Философ

преди 2 години

Е то с богати туристи всеки може, дай пробвайте се с бедни.

208

Търго Виц

преди 2 години

Така става когато по морето има повече търговци отколкото туристи. Обувките му за руснаци щели да останат непродадени ... ами питаш ли го как е съседа ти по сергия с тези кожуси и скиорски шапки . Бедните туристи и неговата стока не искат да купуват . Бедняци ... Дошли само да пият бира и да се къпят в морето .... Че бива ли така ? Утре ще ти пристигне и стоката от ботуши и вълнени чорапи ... тях как ще продадеш с тези бедни, бедни туристи.... Как не се сети да поръчаш шнорхели ?

207

морски

преди 2 години

Супа 10лв. супичка рибна 14лв.Тези луди ли са?

206

Анонимен

преди 2 години

В супермаркетите е пълно, хората не са будали да пълнят гушите на алчните търговци. Спретват си храната, а обувки всеки си знае от къде да си купи. Едва ли някой отива на море за да поднови гардероба си.

205

Наемите НЕизплатими?

преди 2 години

Ами като вземахте по 2, даже по 3 обекта алчни печалбари, сега ще ядете по 2, даже по 3 чэпа.

204

Георги

преди 2 години

Хората са тръгнали на почивка, не на пазар в Одрин (от където им е стоката)! Бедни им били туристите?! Аман от търгаши и прекупвачи!

203

Край

преди 2 години

Като дойдат протестърите на власт курортите ни ще се напълнят с милионери. Нема да сварате да ги доите.

202

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Работя за себе си, продавам на ниски цени.Така разбирам аз бизнеса по морето.Имам стари клиенти, винаги добре дошли и знаещи какво качество купуват.Шопите тарикати ги бръсна на сухо, като пращам Паяка да вдигне колите им влезли със подкуп през бариерата.Шопарэ, пълно е!Елате в началото на септември, на еФтиното...нали сте най най тарикати?!?!

201

Един съвет...

преди 2 години

... към злощастните търговци , които страдат за непродадената си стока . АМИ ИЗБИЙТЕ СЕ ПОМЕЖДУ СИ . И КОЙТО ОСТАНЕ . НА КРАЙБРЕЖНАТА УЛИЦА ТОЧНО ДО ПЛАЖА МОРЕТО НЕ МОГА ДА ВИДЯ ОТ СЕРГИЙКИ, КАРТОНЕНИ МАГАЗИНЧЕТА И КАПАНЧЕТА ЗА ИЗВЕТРЯЛА БИРА . ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТУРИСТИТЕ . МНОГО СТЕ ТЪРГОВЦИТЕ .....

200

О...йе

преди 2 години

До Кръстьо бай Кръстьо наливат се нонстоп на ол-инклузив алкохолни маратони.Пият на корем докато затворят бара в 23ч.После прескачат до отсрещния денонощен магазин и купуват мастика, която ги матира.Други пък ядят по мноого и въпреки табелите със забрани носят храна в стаите.Ами платили са си хората !!

199

Анонимен

преди 2 години

натъпкване на пари нямат ,... алчни ... алчни ... а туристите - стиснати ... стиснати ...

198

Анонимен

преди 2 години

Тоя па, обувките му нямало кой да купи... Аз съм дошъл на почивка ве ***, не да ти купувам обувките. Кат искам обувки, отивам в магазин за обувки и си купувам. Все едно в кебапчиница да продаваш коли и да викаш - "Ееее тия кви са бе, идват и само кебапчета купуват, не купуват коли, много бедни бе." В кебапчийница отивам за кебапчета, в автокъща отивам за кола, по морето отивам за да си почивам а не да си купувам обивки. Тоя не е ред, ненормален е по цялата глава. По морето обувки продава. Хаха

197

...

преди 2 години

В Гърция за 30 евро взех на жената сандали от естествена кожа, направени в стара работилница за сандали. 5 години не мръднаха. Тази година ходихме пак в Нафплио и взехме нови сандали от същото място. 35 евро, жената ни ги даде за 30 евро. 100% естествена кожа, естествени материали, ръчна изработка по крака не по номер. В България си взех от Арт 93 портофел за 45лв и се разпадна след 8 месеца хем "естествена кожа". Истината е че тук продават *** на свръх завишени цени.

196

Анонимен

преди 2 години

бойкот бе, хора! всичко в тая държава е менте, и хората сме менте - за нищо не ставаме!

195

Съвет от мен

преди 2 години

Честно казано по морето се продават големи *** за много пари! Българина вече знае що е качество и как да си покрие нуждите. Продават се миризливи китайски стоки, е кой ще иска да си купи нещо такова. Пълно е с ненужни джунджурии по сергиите, сменете си политиката и качеството на предлаганата стока, и слагайте нормални цени. Предлагате стока която не струва високата цена от етикета!

194

Анонимен

преди 2 години

Хората отиват на море ядът и да се пекат, какви магазини, какви пет лева. Който иска дрехи и обувки, ходи в моловете вече...а не купува китайските буклуци по черноморието....

193

Анонимен

преди 2 години

Редното е да се забрани на бедните да практикуват туризъм. Само трябва да бачкат.

192

с.т.

преди 2 години

Това е положението. В България голямата част от населението е бедно и няма защо търговците да се оплакват. За българина приоритет е храната, за което основно му стигат парите, а дрехи и обувки ще си купи тогава, когато има нужда.

191

Ован

преди 2 години

Какъв кеф само да прочетеш че наглите, алчни и непочтени *** мрънкат срещу " бедните туристи". И какви условия предостави точно ти селянино мръсен, за да дойдат "богати" туристи. И защо туристите са длъжни да ти купуват ***, обявени на четворна цена ??? Щото са чужденци и следователно прости ? Да не говорим тези скотове, как отчитат обороти, какви данъци плащат и тн.