33

Анонимен

преди 2 години

Роналдо е светлинни години напред. Меси сега като излезе от Барса ще се наака, в който и друг отбор да иде.

32

Анонимен

преди 2 години

да се съберат с Тити и да спретнат едно състезание по реване. Като взе 0.5 милиарда не рева

31

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че Роналдо е най великия. Има повече skils от меси. В някой неща го бие категорично. Отделно пробва в 3 различни отбора и към тях и Евро титла с Португалия. Абсолютен феномен е CR7

30

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТРъстът на Меси сега е 169 см, но като дете е толкова дребен, че му предписват лекарства заради дефицит на хормона на растежа. Благодарение на клуб Барселона той се е ликувал с техните пари. Говори се, че ако не са били тези хапчета, сега Меси е щял да бъде висок 140 см.

29

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ 34 Гледай само да не си и на 200 г. ***. Другият ти любимец в момента лиже де що види. До преди това беше каталунец, не българин. Нещо много бързо обърна палачинката...***. А другият ти любимец карфиола от германия - евреина л.нахер. все още му сменят памперсите на вмирисаният му ***.

28

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ 23 Личи си, че си на 41 да ОПРЕДЕЛЕЛНО...

27

Анонимен

преди 2 години

Меси. Колко е с частния аероплан ,от Париж до Барселона ??..20-30 Мин ?!Що ревеш ?!?

26

РОНАЛДО>меси

преди 2 години

За мен Роналдо винаги ще бъде номер едно на тая ера, а не Меси. Не съм му фен на Роналдо, даже съм фен на Атлетико Мадрид и Фернандо Торес, но това е факт. Просто Барса имаха много силен отбор, да не кажа златното поколение, и просто Меси имаше късмета да попадне в него, и покрай другите играчи той да израстне с тях като футболист!

25

пффф

преди 2 години

Горкият, как реве, че ще взима още повече милиони да търчи след някаква топка. А за феновете по принцип нямам думи - да точиш сополи по някакви милионери, които нищо не са направили за човечеството, а всичко прибират за себе си, че и данъци не плащат, граничи с болест...

24

Бивш от НСГП

преди 2 години

Че Ками Цветанова че човеко за всичко ли си у тая без за днеес клооака бе.

23

BG

преди 2 години

До драскачите : Меси си е Меси ! Велик !

22

Бачи Кико

преди 2 години

Когато се носеше по вълните на славата и парите беше ок, а сега когато кораба потъва бърза да скача през борда. Кои са тези, които първи напускат кораба се сещайте сами?Вместо да остане като мъж и да помогне на отбора, който го направи звезда той избяга като мишшка. Дотук с мита за безгрешния и всенароден любимец Лео Меси. Жалко

21

Анонимен

преди 2 години

Меси носил камиони с пари на Барса пък клубът е затънал в дългове?!!! Някой лъже!

20

Анонимен

преди 2 години

Меси искаше и по-рано да си тръгне от Барса. Сега прави сапунен аржентински сериал във футбола. ***. Все едно хората не помнят как беше скочил срещу отбора си миналата година с изпратеният факс. И като му казаха колко трябва да плати неустойка се успокой и продължи с нежелание да играе там. А сега този цирк.

19

До Румен

преди 2 години

Ти си срам за унгарския род.Продажен неолиберал.

18

Анонимен

преди 2 години

Номер 16, те нямат място във футбола, ама затова стават футболисти някои - за парите. Продажни гладиатори! Не са повече от обикновени ***! Марадона, Меси... мизерници! Бедността ги е пречупила. Меси реве ли като не си плаща данъците?

17

Провалената Бг

преди 2 години

Един от бисерите на тези окимпийски игеи беше изказването на Стефка Костадинова.Според нея големите спортисти никога не трябва да плачат.Плачели само слабаците.

16

Анонимен

преди 2 години

Е кво не е алчен:) 40 милиона заплата ... това, ако не е алчност ... За човек който е можел са бъде полу инвалид и да е никой... да въртиш ръцете на отбор, който трябва да живее и след теб... е слабо.Това си е живата Алчност, кято на Неймар . Парите ги разболяха. Преди всичко бяха спортисти с мечти.. а станаха лакомии с огромно его. Такива хора нямат място във футбола.

15

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе такъв е футбола вече.... Бизнес за милиарди,интереси, пари,трансфери и черно тото. Няма достойнство, морал,доблест и кауза. Не му прави чест на Меси, ако му дадат достатъчно кинти ще дойде и тук в ФК Дреновец да рита по села и паланки в трета лига, ама иначе видиш ли реве горкия - мноУ мъчно му било... Чак аз се разстройх - отивам до WCто.

14

Анонимен

преди 2 години

Разликата между Меси и Роналдо ? Вижте как играеше Роналдо за националния си отбор- как влагаше всичко от себе си, получаваше контузии, които можеха да прекратят кариерата му и какви успехи постигна националния отбор на Португалия. Вижте и Меси как се криеше като мишка в националния. Защото тям няма парички. Затова Роналдо, ще остане в историята като на-големия, а Меси , просто като добър играч.