78

Марин

преди 2 години

Всеки, който има желание може. Има безплатни школи и платформи. Това, че не искат си е техен проблем. Да ходат да берат ягоди и да разправят, че няма такава държава. Ако някой от министерството смята да налива пари в това, то тогава ще станем свидетели на ново източване на нашите данъци.

77

Как да го обясня:

преди 2 години

Не слушат някой хора огъня, не си говорят с него като с живо същество, не виждат вятъра как рисува снежни картини под лампите, не разбират дървото в гнездото как се е разбрало с птицата и не виждат водата как си играе... Всичко е яж, яж,яж и още и още и още ...

76

Значи проблема:

преди 2 години

На прасетата е че нямат перспективно мислене и не виждат потенциал в неща които го имат и си казва не си заслужава.Моята позиция е съвсем различна - виждам нещо има потенциал и си блъскам главата как да си добие възможния максимум - може ми отнеме три месеца докато набавя кво ми трябва и .....

75

Имам си хоби!

преди 2 години

Некой път не успявам, ама някой път и успявам да ти кажа!

74

А онова ли?

преди 2 години

Като се замислиш няма нищо сложно - ако е онова дето си мисля - първо стоманата е достигнала съвършената си форма, ама отначало не беше - беше груба многосплавна заготовка, начин той няма пари и го прави мислейки си калпаво - да амааа след десет процеса - въглеродно обогатява и гледай по цвят да не повече от 0.7 познава се по цвета и вторично обогатяване с редки метали, но не злато, сребро и. Т.н три различни огъня - нисък, среден ,висок по температура, студено закаляване многократно на ниска т

73

Не бе аз ...

преди 2 години

Мога ви го обясня по минимум три начина ... Научния начин, метафоричния начин, аналоговия начин или с просто едно изречение .... Тия не ни считат за разумна форма на живот, камо ли за човешки същества с права. Те затова нали да им кажа с още едно изречение, че имам едно право дето с него маменцето ще им разплача:Имам правото да бъда забравен.

72

Мое си направим

преди 2 години

Един експеримент : Слагаме четирима души - един има уголемена простата, втория има камъни в бъбреците, третия е със стеснен пикочен канал, четвъртия няма никакъв проблем с уринирането. Ние знаем кой с къв проблем има, ама Гайдарски не знае. И най големия майтап, че тоя на 80 години е тоя дето няма проблеми.И останалите са млади .... И питаме Господин Гайдарски айде познай на кой от тези хора му е най-трудно да се изпикае.Тия са луди бе. Или четирима еднакви хора по възраст ама същите проблеми

71

Защо ли?

преди 2 години

Защо ги мразя толкова ли? Това е опита и една гадна *** долна поговорка: От трън та на глог. От едно зло на по-голямо зло! И голямото зло с страшно лицемерие и подигравка приказва, че той не само не е зло - той е добрия в страшния филм. Моят жизнен опит ми е доказал, че няма добри и зли - има оцеляващи и подлеци. Няква подлост е направил и има тлъст прасешки депозит в банката, аз десет легитимни начина използвах да изкарам един милион и то не за мен. Заради Маминото детенце средния пръст ееее

70

НеРазбрал

преди 2 години

За какви знания да говорим, като във вузовете приемат с двойки от изпити? Пълна пародия сме на образувание. После чакайте тези двойкаджии да станат ръководни кадри- на какво основание? Закривайте държавата, поне да не се излагаме с тези последни места повече. Станахме за смях при чужденците, после защо ни нямат за нация, ами отговорете си сами.

69

До Данъкоплатец.

преди 2 години

Колега, разбираем е гневът ти! Но неплащането на данъци си е престъпление и после има и лихви и глоби, а подстрекаване към престъпление - пак е престъпление /дори в морален аспект - подвеждаш хората/. "те" са СИ го измислили!, бе! Единственият легален начин за неплащане на данъци е НАМАЛЯВАНЕ, ОГРАНИЧАВАНЕ на консумацията. Пример: не купуваш горива - не плащаш поне 5 вида данъци., не ползваш "ПЛАНОВЕ" ДГД - операторите, не летим със самолети.другото е глупаво и безсмислено... и андрешков

68

Анонимен

преди 2 години

Естествено , че сме на последните места по дигитални умения. Кога започнаха да навлизат компютрите в училищата? Особенно , сега по време на пандемията си пролича и даскалите колко са зле с техниката, направо трагични. Всеки обаче награбил телефона, пише съобщения, пуска селфита във фейса, но до там. Само където комунистите едно време лъжеха, че сме нация техническа, да- ама не, минали сме покрай техниката.

67

Имам право да бъда з

преди 2 години

Тоя лозунг излиза от ограничението на никнейма. Много си заухав. "Ред в хаоса" влиза. Нищо не разбираш от Маркетинг и PR. Говориш небивалици. Млъкни или се корегирай.

66

Анонимен

преди 2 години

как бе, по дигитал... сме OVER the TOP - у наше селУ, даже коча и бика имат Фейс Букиту... и план за данни

65

Значи съжалявам ...

преди 2 години

Че ви го казвам - ама България можа да похарчи три милиарда за хазарт Васил Божков не плати 500 милиона данъци и да не можете да прежалите две стотинки за метафоричния надпис : Да го набия на Божков и всички като него!" Не ми се вярва!Аз лично картон за цяло левче ще сложа с надписа:Имам право да бъде забравен. С големи букви шрифто изписан красиво и нощно време като светне отвътре лампата става светеща картина с юридически среден пръст за прасетата.

64

Данъкоплатец

преди 2 години

Спрете да плащате данъци. ДДС-то няма как, ама поне другите. Спрете просто. Наказателна акция. И първия, който ревне, значи е ДДС-ар и трябва да бъде бит като килим на простор.

63

Дай по-просто

преди 2 години

До Значи нищо не губите - каква е тая кампания "Имам право да бъда забравен"? Ти си делюзионен. Нищо не ти се разбира от тезата. Дай по-просто. Изкажи се ясно и кратко, без дълбоки лакърдии. Никой не е длъжен да вниква в болните ти размисли.

62

Един бас:

преди 2 години

Хващаме ли се на бас, че ако 50 процента от прозорците в България нощно време от всеки прозорец се чете надписа: Имам правото да бъда забравен. На бас че ще им просветне, на някой от тях не - но на нас да!

61

Лустрация

преди 2 години

Ще гласувам за ДБ, да направят лустрация. ИТН явно нищо няма да направят - политически импотентни са.

60

Значи нищо не губите

преди 2 години

Едно листче хартия 2 стотинки, десет секунди да напишеш : Имам правото да бъда забравен", няма да ти взема листчето, нито 2 стотинки. Това е гражданска позиция. Позиция - вие сте престъпници аз не съм съгласен да съм ви съучастник. Искаш ли хванем Еди нас: Кампанията "Имам право да бъде забравен" ще свърши много повече работа от Славотин и всичките ония 240 ненаказуеми хрантутници и не е наказуема.Всеки има хартия и молив вкъщи!

59

Ари ве

преди 2 години

Няма ли да се появи партия на модерно-мислещи хора. Аман от тия кухи пост-комунистически милиционери. АМАН!