221

ПроСоТо

преди 2 години

госпожо Нинова,грешка ще е ,ако наистина си мислите,че ония от "итн" ви имат за партия НЕ от статуквото!...Просто сега им е паднало и те ще преговарят и с Дявола,само и само да се набутат на яслата!..Така че не бързайте с декларациите!..Да видим какво "отроче" ще откърмите с итънъто..

220

от театъра

преди 2 години

импексова , тя завесата е вдигната и всичко се вижда . славчу , вие , мая общата и фигурант втори мандат , това е постановката .

219

Анонимен

преди 2 години

До избирателите на ИТН : За да разбереш, че си ***.лоумен , трябва малко акъл, но вие нямате въобще !

218

Истината

преди 2 години

Това са вече добри новини.

217

Анонимен

преди 2 години

Има ли още някой да не е разбрал какво представлява ИТН ?

216

Анонимен

преди 2 години

Те и при Станишев се намърдаха във властта, но си тръгнаха скоропостижно, през задния вход на НС и с белия автобус! Нинова и Манолова може да са забравили, но ние електората, не сме забравили!

215

БСП

преди 2 години

БСП пак ще е във властта!! Който не му харесва..прав му път. Ей го де е Терминала на летището. И после кефти ягодите в Англия, кеф ти Портокалите в Италия или маслините в Гърция. И да гласувате за ИТН..

214

Анонимен

преди 2 години

хахахаха смеех тия вече ни с е подиграват!

213

Фикс идея

преди 2 години

На талази из форума се носят фикс идеи, подобно рефрен на песен, че някой - било то от ГЕРБ, от БСП, от ДПС, от АТАКА, или от която и да е политическа партия - ще бъде осъден. Това са наивни детски халюцинации или анонси на индивиди НЕпознаващи ситуацията в България и 'надграждането' на политическите "личности" влизащи в управлението на страната. Нещо се е случило с мисловните процеси в България или е резултат от пристрастяване към чалгата. Нямам друго обяснение на това явление.

212

Онзи

преди 2 години

Само едно не разбрах, как БСП с 13% подкрепа от народа, пак ще се намърда на власт...... Значи Славчо т. Апунгерски, няма да прави коалиция с партии на статуквото...... А БСП, каква е? Новосформирана, така ли? Ейййй, няма отърване от тея червени б. Оклуци бе...

211

Анонимен

преди 2 години

БСП не е нормална лявоцентристка партия, а руска пета колона.

210

Анонимен

преди 2 години

Хаха, права си Како Корни, БСП не е партия на статуквото, тя е партия-майка, цяла институция, 100-летница...толкова статуквота е преборила "в името на народа" и с "помощта на народа", та една чалга ли няма да надживее!? Хахаха! Народа е голям и силен, може още тояги да носи!

209

Зозо

преди 2 години

Чакаме да видим кой ще е новият Орешарски и протестите започват. Този път са си заплюли банка ББР за разграбване. Ще играе тоягата този път.

208

Анонимен

преди 2 години

Този който обяви ДПС за противоконституционна партия и я изхвърли има моя глас. Въобще не ме интересува червени, сини или виолетови са.

207

Анонимен

преди 2 години

Нинова,не влизай в никакви договорки със слугите на Сорош.Това ще е кабинет,нареден в говеждото посолство.БСП няма място там,ако не иска окончателно да се озове на бунището.Единственият ви полезен ход е да оглавите общ фронт срещу глобализма-чумата на 21-ви век.Това иска левият български избирател.Тези неща трябва вие да ги говорите,а не Сидеров.Влезете ли в коловоза на психодесните американски лакеи,загубени сте.

206

Анонимен

преди 2 години

Червена милионерке, бивша седесарке, защо синчето ти е в американска банка на шестцифрена заплата, а не в Маскве. Много сте ми изкуствени, някак.

205

Анонимен

преди 2 години

Нещо не излиза аритметиката. БСП - на 100 и кусур години, ДПС на повече от 30, все на власт през демокрацията,а изведнъж станаха НеСтатуквени и идеологически близки на ИТН? За два месеца между изборите КОЙ промени сладкодумните теоретици от тази партия? Властта корумпира и ИТН няма как да избягат от тази съдба,просто ще ни обяснят, че са били ОТГОВОРНИ И ПРИЗВАНИ ДА НАПРАВЯТ ПРОМЯНА.

204

Мунчо

преди 2 години

Ба, осъзнали се ...... Важното е да върви "Шоуто на Парламента"

203

Анонимен

преди 2 години

Каква честност и непорочност има в очите и ...........

202

Анонимен

преди 2 години

Каква жена ! Каква камбанария ! Само като видя снимката и ми става едно хубаво !