74

Ментора бай Иван

преди 2 години

Че това пишман ченге и от политика ли разбира?Тая фурнаджейска лопата Йончев?

73

Аго Мемед

преди 2 години

Да правителство със съгурност ,ще има,от кьораво,куцо и сакато!Прибавете и 14 маймунки,не маймуни и всичко си идва на мястото!Битият , бит,евания , еван , а красивиятправи Парламент!Айде ходете и здраво е вече късно,не мислете,там откъдето сте дошли,направо ТАМ си вървете!Нито дълги мотовилки,нито псевдокукувци,взели се на сериознои за личности и за политици и за чалгаджии и сладкодумци се мислете-ТАМ на ...ВЪРВЕТЕ!

72

Асан

преди 2 години

Ше има правителство и пандиз за Тиквата :)))

71

ЩЕ има, БЕ....

преди 2 години

ДПС И ГЕРБ ЩЕ СЕ погрижат шоуто да продължи....хахахахаааа....САМО ТОВА Е ИЗХОДА.....!

70

Анонимен

преди 2 години

.....докато продължавате да се кланяте на Ориента, а не да правите смесени българо-европейски фирми с европейци,китайци и да се учите от тях, нищо няма да се оправи! Докато не обръщате внимание на проблемите на населението и не се справяте с проблемите им и не ги задоволявате,не им давате и добре платена работа, ще останете и без население!

69

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 68: Бат'ти Бойко е бивш полицай и охранител с пожарникарско образование. С когото и да го заменим все си е стъпка напред.

68

Анонимен

преди 2 години

Сами нищо не могат да направят. А се държат така, все едно половината народ е гласувал за тях.

67

Анонимен

преди 2 години

До Кви европейци бе?!Знаеш ли колко красиви курорти има по света,на райски места, непрезастроени,със супер обслужване и всеки се бори за всеки турист,не го интересува дали гащите му са скъсани, а дали може да го привлече и печели,докато в България мислите,че успелия човек е някой със скъпа кола и дрехи,нищо няма да се промени,докато някой купува яхти,а дава смешни заплати и лоши условия на труд, няма да остане население, докато продължавате да се кланяте на Ориента,а не да правите смесени фирм

66

Изчегъртай бетона!

преди 2 години

Крадените от нас пари няма да ги върнат.

65

Пак по опорката?

преди 2 години

До Лойко: И защо да са "Доказани неркадърници" след като още нищо не са имали възможност да направят? Може и да се окажат такива, а може и да се окажат добри управленци. Времето ще покаже.

64

Анонимен

преди 2 години

Честито на всички мераклии да изчегъртат ГЕРБ и да дойде правителство на преводачи с по няколко езика, пардон министри. Сега чакаме реки от мед и масло , а в чешмите ракия и вино да тече. Попитах др. Радев и той каза точно така ще стане, чакай да дойде зимата.

63

Асан

преди 2 години

Щом си бивш кой та пита .... давай си акъл на Тиквата :)))

62

Анонимен

преди 2 години

Малко са партиите с мисъл за населението,добруването,задоволяването му и бъдещето, всеки е бесен,в бясна надпревара да хване кокала, без да го интересува, че страната е в тотално бедствие с активно население едва около 2,2 милиона,алчниците по върховете ще доведат до голяма трагедия страната ни,ако не се вземат в ръце, църквата вместо да припява,да започне бизнес,стопанства с които да задържа населението, именно БСП е една от партиите мислещи за хората в държавата, ако я загубите,губите България

61

Единствено възможно:

преди 2 години

'Пътя на България към Европа минава през Босфора.' --Доган

60

Лойко

преди 2 години

Е,на какво отгоре да има стабилно правителство.Доказани неркадърници и комплексари.Нямам обяснение откъде толкова балъци гласуваха за тях.

59

Анонимен

преди 2 години

Няма да има правителство от този парламент. Вероятно БСП ще продължи да "управлява" с този кабинет на Чорапа.

58

Анонимен

преди 2 години

Интелигентен човек за разлика от тpoловете, които тук пишат глyпости на килограм.

57

Кви европейци бе?!

преди 2 години

Европа ни праща социалтуристи бедняци, чак скъсани летовници.От многото стабилност тука ще е, да знаете!!

56

Лойко

преди 2 години

ИТН даже не заслужават да бъдат коментирани.Само им вижте физиономиите и това е достатъчно.

55

Анонимен

преди 2 години

Цветлине, ходи да съветваш Бойко. Хората не искат твоето мнение.