258

СССР

преди 2 години

ГЕРБЕРСКИ ТРОЛЧЕТА ТИКВЕНЗИ СПРЯ ЛИ ВИ ПАРИТЕ ***,СЕГА КЪДЕ ЩЕ ХОДИТЕ ИЗЧАДИЯ,ЩЕ ТРЯБВА ДА ХВАЩАТЕ ЛОПАТА АМЕБИ ПРОСТИИИИИ,ТАКА ВИ СЕ ПАДА *** БЯХТЕ ПРЕДАДЕНИ ОТ ВАШ ВОЖД ТИКВЕНЗИ,ХАХХАХХАХА ХОХОХООХОХ ХХЕХЕХЕХ ГРОБАРСКИИИ БОКЛУЦИИИИИИ.

257

СССР

преди 2 години

БИБИТКО НЕ СПРЯ ДА СЕ ГЪРЧИ ,ПРИТРЕПЕРВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НИЩОЖЕСТВОТО,МАЛКО МУ ОСТАВА ДО ЗАТВОРА ,САМО КАСКЕТА ДА БЪДЕ ИЗЧЕГЪРТАН И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО,МУТРАТА В ЗАТВОРА ДА ОТГОВАРЯ ЗА АПИ ЗА САНИРАНЕ ,ЗА ТУРСКИ ПОТОК,ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА И ЗА ОЩЕ ХИЛЯДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.БОЙ ДО ДУПКА ПО ГЕРБЕРСКАТА ГЛАВА.

256

ЬЬЬ

преди 2 години

Двамата "сценаристи"+чалгаря-това ли е новото лице на България?Техните полуобразовани млади избиратели,почитатели на долнопробната им чалга-това ли е бъдещето на България?Народе български,опомни се!,но най-жалкото за сега е,че няма за кого да се гласува и колкото и да е тъжно,бай *** е прав:всичките ни политици са маскари и ***.Нищо свестно-само простотия и лакомия!Срам!

255

Анонимен

преди 2 години

ОЧАКВАМ СЛАВИ ДА ПРЕДЛОЖИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ ИЗБИРА С ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ И ТАКА ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО БАЩИТЕ НА ИЗЛЪГАХ ТОЗИ НАРОД ОТ ГЕРБ И САРАИТЕ. 157 ГЛАСА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПОДМЯНАТА И НЕНАКАЗУЕМОСТТА НА ГРОБСКАТА ПАРТИЯ.

254

Анонимен

преди 2 години

Значи партиите на протеста са БСП, защото участваха в протестите от самото начало, после ги атакуваха и се дръпнаха, но президента на БСП започна протеста, Демократична България и антиМутрите, А ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО СА ПАРТИЯТА НА ПОДМЯНАТА НА ППРОТЕСТА - СЛАВИ С ИЗЛЪГАХ ТОЗИ НАРОД, ДПС И ГЕРБ. ТОВА Е ИСТИНАТА И КОЛКОТО И ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРСКИ САЙТОВЕ И ЕСТАБЛИШИ ДА ЛЪСКАТ НА СЛАВИ ЛЕКЕТАТААА НЯМА ДА МЕ ЗАБЛУДЯТ. АКО ДБ И ИМВ СА ПРОТИВ НАТРАПЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ГЕРБ И ДПС ЩЕ ГО ГЛАСУВАТ.

253

Анонимен

преди 2 години

ЦАРЯ ПЪДАРЯ И ЧАЛГАРЯ СА ЕДНО И СЪЩО, ДОВЕДЕНИ И ОВЛАСТЕНИ ОТ дпсЪЪЪ НЕСЛУЧАЙНО БОКЕТО И КЪРЪДЪЪЪ ОДИХА ДО ЕРДО.

252

Бунгар

преди 2 години

Само Тошко Африкански ще оправи България. Лелееее....леле

251

hahahahaha

преди 2 години

очертват се пилешки супи

250

339

преди 2 години

1989-2009-БСП,СДС,НДСВ. 2009-2021-ГЕРБ. В следващите 10-20 г ще еТОВА,което е в 46НС.Свиквайте, нее лесно,Костов мълча обиден доста време;

249

1

преди 2 години

До Анонимен-264, а да гласуваш,за тиквата ,какво е.

248

1

преди 2 години

До Столичанин от село,сигурно с твоите хора бойко, биков,гърневски ,специалистката по поцинковани *** караянчева,цецка цачева,манекенката фидосова и т.н.България ще се оправи,щях да забравя деси плевнелиев.

247

Анонимен

преди 2 години

20 години след царя овластихме Бърдоква - свинаря (чалгаря)!

246

Столичанин от село

преди 2 години

За такива като тия двама *** ли подскачахте на протестите господа. Промяна е необходима, но не с такива личности. Те нищо ново не предлагат и нищо старо не са забравили. Силата им е в оплюването на ГЕРБ и чалгата, с която владеят простолюдието. С такива България никога няма да се оправи и виновен за това е българина ганювец.

245

Анонимен

преди 2 години

Такава "партия" без организационна структура, в която няколко човека командват няколко стотин хиляди души електорат, е склонна към бързо руиниране. Смятам, че при трети преждевременни избори електорат й бързо ще започне да намалява.Младите хора, макар че са почитатели на песните на Слави, няма да се съгласят Тошо А.и Станев да ги юркат като новобранци, за по-възрастните да не говорим. Ген.Атанасов вероятно е встъпил в началния стадий на старческа деменция и иска след 31 г. налагане на санкции на

244

339

преди 2 години

Не са нито за надценяване,още по малко за подценяване.ИТН са хора като всички нас,с тази разлика,че нас не ни коментират политолози.А те сучат,въртят,и нагласят всичко според копанката.

243

аде давайте

преди 2 години

пресни новини за ИТН, чакаме със заредени плювалници

242

Анонимен

преди 2 години

Роенето им почна и свърши още преди да влязат в парламента. В сряда баба Мика открива новото Позорище, след месец го закрива. В слядващото няма да видим Тошко, Фико, Мика итн.

241

Анонимен

преди 2 години

Да гласуваш за ИТН, това е несериозно и направо неграмотно.

240

двоен мутростандарт

преди 2 години

ГЕРБАДЖИИТЕ В ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА ВЛАСТ СА МНОГО ЩАСТЛИВИ ЧЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СВЪРШВА КУРСА И ИДВА ПАТЕРИЧОТО ИМ ПРАВИТЕЛСТВО НА СЛАВИ ДАЖЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ТОРМОЗЯТ СЛУЖИТЕЛИТЕ И СЕ ДЪРЖАТ КАТО ЗА ОЩЕ 4 ГОДИШЕН МАНДАТ. АКО ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И ИЗПРАВИ СЕ - МУТРИ ВЪН ГЛАСУВАТ ТОВА МУТРОПРАВИТЕЛСТВО, ВСЕ ЕДНО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ. КАТО ГЛЕДАМ СА ГОТОВИ ДА ГЛАСУВАТ, ВМЕСТО ДА ИЗЧАКАТ ГЕРБ И ДПС ДА СИ ПОДКРИПЯТ ОТРОЧЕНЦЕТО.

239

Анонимен

преди 2 години

Няма как да има разпад на групата, защото те са патеричка на ГЕРБ и ДПС а патериците на тези партии се познават по това, че още преди изборите кандидатите им за депутати си подават оставката БЕЗ ДАТА, не слушкат ли олигарсите си кукловоди, се написва дата и човека е вън от парламента, заместен от следващия, подписал оставка без дата. Липсата на разпад ще е поредното доказателство за сарайско-банкянската същност на тази мутрочалгарска портия, готова да срине България за реставриране на ГЕРБ и тн