54

Анонимен

преди 2 години

много луди професори в нашата родина.

53

Анонимен

преди 2 години

Айде появи се и другия подсъдим за корона вирус истерията! Тоя що не го разследват все за корона истерията е взел пари

52

До 60

преди 2 години

Не гласувам като и 70% от българите, за комунистическите репресии съм чувал от родителите си, но сега ставам свидетел на унищожаването на и без това малко останалите компетентни хора. Подкрепям професор Витанов , Балтов стана жертва на безполезно парвеню радев.

51

Слави Трифонов

преди 2 години

герб умретроловете се пукат

50

Анонимен

преди 2 години

За витанов може да се каже само едно: Твърде жалко, че човек като него носи титла на заслужили, интелигентни хора, които са я извоювали с кръв и пот. Във времето на тиквенския деспотизъм такива "професори" като витанов се нароиха много с единствена цел - да пригласят идеите на деспота, чрез авторитета на титлата. И ако някоя мисирка назидателно пита "Защо БГ народа не вярва в авторитетите си" - защото за да си Български "авторитет" днес е достатъчно да си ***.

49

Анонимен

преди 2 години

Е, вярно - има класа в това да си толкова нагъл, че да си вписал бъдещия здравен министър като виртуален пациент, за да прибереш парите в джоба. Това е наистина готино...

48

Анонимен

преди 2 години

Прав си професоре ,доста "професионално " е окрал народеца..за съжаление така е и по другите "лечебни" банки ..пардон ,заведения и това е обществена тайна от години ,но...Ботев го е казал: "Мълчи народа ,глухо и страшно гърмят окови..."

47

Анонимен

преди 2 години

И според мен е професионалист. Да кзточиш 1 милион от НЗОК акъл трябва. Филийка хляб с кучешки салам за Ковид болните също е много успешна диета срещу вируса. Балтов е за доживотна присъда.

46

Анонимен

преди 2 години

Незабавно уволнение на служебния кабинет! Само това ще върне доверието на хората към държавата.

45

Анонимен

преди 2 години

Това правителство трябва да остане. Има още много законни мошеници в тази държава: съдии, нотариуси, адвокати, полицаи, данъчни. Това се знае от всички, просто трябва да се каже на глас. Като пом.ията с Пирогов.

44

Анонимен

преди 2 години

Време е да дръпнат шалтера и на Витанов.

43

Койчо

преди 2 години

За мен не е голям щом са го хванали да краде и лъже от здравната каса

42

Анонимен

преди 2 години

До 28-44 Кво ти има бе, приятелче? Нещо случило ли ти се е? Можем ли да помогнем?

41

Сократис

преди 2 години

Никой не е оспорвал професионализмът на проф. Балтов! Дали волно или неволно е участвал в този процес на източване, ще отсъди Съдът, но отстраняването му от поста е напълно закономерно и дори задължително.Самият министър Кацаров показа личната си "Епикриза" от УЖ личната си хоспиталицация в Пирогов и УЖ диагнозата си Остра цироза на черния дроб и др. Лично АЗ, имам измислена диагноза, която редовно ми излиза при профилактичните прегледи и след моята реакция, ми казаха, че не може да се премахне

40

ром ддемократ

преди 2 години

професионалист от най-висока класадапо краденетонадмина и нас ромите

39

все професионали

преди 2 години

ДИСКАВЪРИ: МАГИСТРАЛА ХЕМУС ОСМОТО ЧУДО НА СВЕТА

38

Анонимен

преди 2 години

Автоеротиката ви се състои в писане на цинични коментари за хора, които са постигнали нещо в образованието и кариерата си, защото сте пропуснали своите. Вие не знаете "КОИ СТЕ". Объркани във виртуалността на собствения си живот, вие сте лишени от реално присъствие в нечий живот. Сам сами с илюзията за себе си и света вие сте жалки.

37

o/o

преди 2 години

А бе днес.бг ,не ви ли омръзна да ни показвате пиянската физиономия и тъпите му изпразвания?

36

Анонимен

преди 2 години

Вие сте пер-верзни. До такава степен е изкривено съзнанието ви, че нямате усещания за базисни понятия като добро и лошо. Вие не можете да оцените кое е полезно за вас самите. Асоциални, примитивни, необразовани, амбивалентни вие сте обречени като етнос.

35

Анонимен

преди 2 години

Витанов ти къде си служил,бе готин.Все окопи и първи линии са ти в главата.Нещо в тази казарма са те повредили.Лоши спомени имаш.