43

Чебурашка

преди 2 години

До *** Бе като гледам БСП нямат амбицията да управляват , ама Тиквата е бесен , че го праждосаха от власта , а се очертава и никога повече да не я получи

42

Майна

преди 2 години

ДАЙТЕ 3 МЕС. НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ! И ТОГАВА П.ЛЮ.ЙТЕ КОЛКОТО СИ ЩЕТЕ, АКО ИМА ЗАЩО!!!

41

Миризлив гербер

преди 2 години

До Обективно до 31 Ти объл ли си или кух , Магистърската степен му е последната , която е получил .Или според теб трябва да му се признае само ако е учил там от 1-ви клас . Много сте кухи герберастите , чесно.

40

Обективно

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ Е ПО- ДОБРО ОТ ТОВА НА РАДЕВ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ. С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА АРМУТЛИЕВА - ПРЕКАЛЕНО Е АЛЧНА! И МАЛКО СЪМ НА ГРЪНИ ЗА ФИНАНСОВАТА 31 ГОДИШНА МИНИСТЪРКА. НО ПЪК МОЖЕ ДА Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК ЗА РАЗЛИКА ОТ ВЛ. ГОРАНОВ.

39

www

преди 2 години

От момента на преименуване от БКП на БСП, тази партия не е имало никога под 40 народни представители. А сега с 37 бр.иска да управлява държаната! Не Ви ли е срам бе хора! Или то комунист срама няма!

38

Всъщност до 38

преди 2 години

Драмата ще е за Напода, Не за парламента, нито пък за слави! Той пари си има. Вие / ние да му мислим наесен - само ние и Нидерлансия не сме предали плана за възстановяване и едва ли ще го предадем до Нова Годита! Гърция вече получи част от парите!

37

Кафяв гербер

преди 2 години

Не само , че е възможно , ами е наложително служебното правителство да се превърне в нормално, ако искаме нещата да се оправят.

36

Обективно до 31

преди 2 години

Кирил Петков е завършил висше икономическо образование Във ВАНКУВЪР, КАНАДА, ПОСЛЕ 2 ГОД. - МАГИСТРАТУРА В ХАРВАРД. НЕ Е ИЗЦЯЛО В ХАРВАРД. ТОЙ САМ СИ ГО КАЗВА.

35

Dinosaurus

преди 2 години

Колко избори ти се привиждат бе, фаз*нче? През 2 месеца, докато някой си ги нагласи по свой вкус? А вместо яйца, домати и шоу с ковчези и псевдо-попове не очакваш ли площади, препълнени с наистина ядосани, обеднели и излъгани работещи и дрънкане по празни тенджери, а може би и по празни глави? Всвки вече се прави на полотик, но С ЧИИ ПАРИ? За какво въобще се правят избори, дай да си върнем комунистическата диктатура и да затворим държавата

34

Анонимен

преди 2 години

Добре де някой може ли да ми обясни каква е тази драма с предложения от итн проекто-кабинет. Нали всички реват за демокрация първата партия предлага министър-председател а така наречените народни избранници решават дали им харесва или не нали това е демокрацията. Ако подкрепят предложението имаме министър-председател, който предлага свои министри и депутатите решават дали този кабинет остава или не.

33

До31

преди 2 години

Е,сега много удобно прехвърлиха вината на ЦИК,защото Борисов не желае да отиде в парламента.Той е над закона.

32

защо

преди 2 години

Защо триеш коментари в защита на служебното правителство?

31

до 31

преди 2 години

На основание чл. 300, ал. 2 от Изборния кодекс е възможно.

30

Анонимен

преди 2 години

На основание чл. 300, ал. 2 от Изборния кодекс е възможно.

29

До 21

преди 2 години

Министър Петков си показа дипломата пред Ива от ПИК и пред цяла България.ТВ го отразиха.Не прави чест на Ива,че не написа нищо в техния сайт Но там никога не са били достойни хора,като започнем от НИдялко..

28

Анонимен

преди 2 години

Едва ли е възможно, но е възможно да остане за още месеци предвид новите избори.А след новите избори нещата може да се разместят в посока ИТН - ДБ, но пак да си е патова ситуация. Не вярвам да има безумци, които да се врътнат от ИТН в гребаджии.

27

Анонимен

преди 2 години

Точно де, ЦИК не може да реши дали Борисов да е депутат. Той е избран за такъв. Тя може само да каже, след негово уточнение, дали от София или от Пловдив ще бъде депутат. След свикване на НС, там вече Борисов може да иска да бъде освободен като народен представител. Точка.

26

Калеко Алеко

преди 2 години

В сегашната аварийна ситуация всичко е възможно, мUнчовците разградиха Държавата до основи, а как ще е я съграждат на никой от сегашните "строители" не е ясно ... създадоха хаосът и анархията от които имаха нужда за да се докопат до Властта, а сега изборът е м/у някакво асистемно Фейсбук правителство или радевата хунта и служебното и правителство спуснато от фигуранта ... !!!

25

АнонимеН

преди 2 години

С МАНДАТА НА БСП ЩЯЛО ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ СЛУЖЕБНОТО ДА СТАНЕ РЕДОВНО!! Е НЯМА ДА СТАНЕ :D

24

Анонимен

преди 2 години

До 25 - нищо не ти се разбира