32

Анонимен

преди 2 години

До Германец вие ги знаете тия работи в общежитието за емигранти-строителни работници. Кажи го поне на немски. Или на арабски, ако ти е по-познато.

31

Германец

преди 2 години

"значи ще ти се смеем най-късно след няколко години" -- сигурно ще се окажеш прав, при достатъчно големи стойности на "няколко". Примерно 60 :)

30

Германец

преди 2 години

"пречи тук на дебатите" -- Дебатите? Това вашето е класически съркълджърк :)

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя германец/неандерталец що не спасява болни в момента, ами пречи тук на дебатите? И преписва готови лафове, да се направи на уменАма е прозрачен.

28

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До Германец - Така ли казват, нямам телевизор... И за тая смъртност сте склонни да затворим планетата под домашен арест, да унищожим масово малкия бизнес, полицията да издевателства над хората и да прилагат принудително експериментални препарати с доказано ужасни странични ефекти? И знаете колко смехотворен е вируса и пак сте ок с това? Явно сте много по-зле, отколкото мислех... Това наистина е секта.

27

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Спокойно, най-добре се смее този, който се смее последен. Ваксинирал си се явно, значи ще ти се смеем най-късно след няколко години. Дотогава си мисли, че си направил добър залог. Лошо няма. Щом предочиташ да си като щраусите - твои избор, твой проблем. Само се чудя защо тролиш по цял ден в български сайтове. Да не ти е мъчно за България? Gibt es keine deutsche Seiten, wo du kommentirern kannst oder du kannst kein Deutsch sprechen? ... reine Neugier ...

26

Анонимен

преди 2 години

Ааааа, не! Умна съм, имам самочувствие, върл антиваксър съм? Само ми е трудно да споря с радиоточки.

25

Германец

преди 2 години

"както 99.5% от разболелите се, и аз не умрях... За разлика от това, което ти казват по ТЕЛЕВИЗОРА" -- по телевизора също казват под 1% смъртност. Къде видя разлика? Или твойто е тънък намек, че се информираш от алтернативни източници, като ютюб и фейсбук? Личи си, бай дъ бай :)

24

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До Знам, боци-боц - но скъпо психично увредено ваксизомби, вече преболедувах смехотворния ковигрип... Съжалявам ако ще те разочаровам, че както 99.5% от разболелите се, и аз не умрях... За разлика от това, което ти казват по ТЕЛЕВИЗОРА

23

Анонимен

преди 2 години

"Ако има Национална лотария за ваксинираните, всички ще се ваксинират за три месеца." - Ти за всички ли се мислиш? Аз няма да се ваксинирам дори и тогава. Знаете ли защо обикновено по-глу_павите хора имат голямо самочувствие? Ами защото си мислят, че всички са прос_ти като тях. А знаете ли защо обикновено умните хора нямат голямо самочувствие? По същата причина т.е. мислят си, че всички са умни като тях. ... Голям проблем е, когато съдиш за останалите по себе си. Живееш в един измислен свят.

22

Анонимен

преди 2 години

Е, ние не сме алчни хора и ще оставим на Германеца това редко щастие да отиде на почивка при това на примоция, че има нужда горкия, *** тук без почивка за стотинки... Чак ми е жал за него.

21

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До "Божков" - наивна овчице, не съди по себе си. Ако дойдеш при мен с милион долара в куфар, и единствено условие да се бодна - ще откажа. Това че ти си жалко човече, не означава че всеки е готов да се подложи на експеримент за стотинки.

20

Ковид идиот

преди 2 години

Ето това има във ваксините, Кил Гейтс го е измислил! Изследователите в Китай са успели да сглобят влакна от графенов оксид, използвайки процес, който обикновено се наблюдава само в биологични системи. Новият процес, който имитира клетъчно сливане и делене, може да намери приложение в приложения като задвижващи механизми или изкуствени мускули, използвани в миниатюрни медицински изделия, роботика и интелигентен текстил.Материалите, които реагират на промените в околната среда по същия начин, както естествените материали, се смятат за идеални градивни елементи за възникващи електронни устр

19

Анонимен

преди 2 години

До Германец - приятно автоимунно заболяване ти пожелавам, и успешно ADE преболедуване. В смисъл, не ти пожелавам да ги получиш, но ако ти се падне от ваксилотарията, поне добре да си ги прекараш.

18

Германец

преди 2 години

Кога антиваксърите ще се усетят, че са заложили на куция кон? Ще си признаят ли? Едва ли :)

17

дада

преди 2 години

Все едно кебапче и бира срещу кастрация. Ще ти е готино за малко и цял живот прецакан. Така се ловят плебейчета.

16

Анонимен

преди 2 години

До 12 от 10: пак ще си говорим.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 - Да ми платят на мен почивката тогава, понеже преболедувах ковигрипчето без да ходя в болница? Спестих куп пари на държавата

14

Анонимен

преди 2 години

По-евтино излиза на държавата да плаща почивки, отколкото лечение в болница и болнични, които може да се проточат с години при постковид.

13

Анонимен

преди 2 години

Аз ходих в Кипър миналата година на почивка и беше прекрасно. Но е много горещо и влажно.