520

И.Б.

преди 2 години

сно казвам, че избирателите на Слави Таифонов са избрали диктатура, а не демокрация.

519

Чичо

преди 2 години

Тоя Боко много го е яд на Радев,да не би да са били заедно на почивка в Симитли.

518

Бай Ставри

преди 2 години

Борисов, ела при мене бе, човек! Аз ще те пазя от мафиотите, знам че те е страх. Но при мен ще бъдеш на сигурно място, на третия етаж, отляво. Имам специална килия за тебе, с едно легло, единична, VIP!

517

Анонимен

преди 2 години

Борисов, Рашков не е мафиот като тебе. Споко, няма да падне и косъмче от главата ти!Само ще те поразпитат малко в следствието...

516

Чичо

преди 2 години

За да се нормализират донякъде нещата у нас е необходимо да се променят :1Образователен ценз-минимум основно образование,2Вдигане прага за влизане в парламента на 6%,защото сега в България има регистрирани около 150 партии ,болшинството от ,които се борят да влезнат,заради субсидията.3 Въвеждане със закон възможността да се отзовават депутати,които не изпълняват обещанията си. 4 При доказано купуване на гласове-ефективни присъди за продавача и купувача.5 Премахване на двойното гражданство.

515

До 333333333333

преди 2 години

Герб се заиграват и с ДПС, и с тях менкаха членове на СИК! ИТН в област Сливен взеха от общините на герб техни служители за членове на СИК! Тотални безхаберници, после искат хората да гласуват за тях!?

514

Чуденка

преди 2 години

Борисов: Да се оправи инфраструктурата в България, да се построят нови сгради, ремонти и т. Н. Слави: Важното е, да изпратим македонец в Космоса!!!

513

Анонимен

преди 2 години

Трагедията на ДПС е че има 157 депутата но ако състави правителство, НАРОДА ЩЕ ЗАЛЕЕ УЛИЦИТЕ.

512

Анонимен

преди 2 години

ОЛИГАРХИЧНО-МАФИОТСКИЯ МОДЕЛ НА ДПС И САТЕЛИТНИТЕ ИМ ПАРТИИ НДСВ, ГЕРБ, ИТН, ТОВА СА ЩАФЕТНИ ПАРТИИ НА МОДЕЛА НА ДПС.

511

Анонимен

преди 2 години

браво Боко, пак ще гласувам за Герб.

510

333333333333

преди 2 години

Има заигравка между герпавите и ИТН! Лели - герп са били в секционни комисии от името на ИТН! РАБОТЕЩИ В ГЕРПАВА ОБЩИНА - КАЛИНКИ НА СЛАДКИ ДЛЪЖНОСТИ!

509

Вождове без индианци

преди 2 години

Когото и да вземат ще е по-добре от ЕднокнижнияЕстествено, най-страшното е умен крадец.

508

Анонимен

преди 2 години

Политическите репресии май идват на мода в България. Макар , че това което видяхме досега прилича повече на омазване с *** отколкото на репресии.

507

ПроСоТо

преди 2 години

тоя дебелак е призован в полицията в четвъртък..Да му вземат личната карта..Май наистина ще го сгащят най-после..Стъпка по стъпка,на час по лъжичка...

506

Анонимен

преди 2 години

"Крайно време е да се въведе уседналост за гласуване" така е това е единствения изход за останалия в Бг. български народ. Хората отишли в чужбина няма да се върнат и са загубени за своята родина и не е редно да гласуват ако не живеят поне половината време у нас понеже очевидно в противен случай не им дреме за нас но ние сме тука и на нас ни пука.

505

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен... "Служебният кабинет ще изкара още доста време ..."

504

ЕМО

преди 2 години

Мутрите, БСП, Да Бъ и ГЕРБ казаха,че ще гласуват против това правителство.... Бойко го предсказа това преди изборите, а уж бил ***.... Искат служебното правителство да убива ПОСТИЖЕНИЯТА НА ГЕРБ.

503

''играта&#

преди 2 години

А твоята игра Борисов , този път не успя , защо не можеш да го преживееш , няма връщане назад , и от САЩ казаха : Новият ПРОЕКТ е Радев , Румен Радев ,... ТОЧКъ !Сам се прецака , защо стана слуга на Ердоган и кремъл !?

502

Анонимен

преди 2 години

Митът къща в Барселона рухна, полицията в Испания е прекратила преписката, която е по донос от човек от БСП.

501

Анонимен

преди 2 години

Това бяха най-манипулираните избори от началото на прехода.