164

Анонимен

преди 2 години

А честитоГъ3ете се за следващото бодване...И после нов вариант...И после още експериментална бълвоч в телатаОще преди година го казаха - и с ваксини нема връщане назад

163

аз

преди 2 години

Е защо да се ваксинирам? Новите щамове излизат на всеки 2-3 месеца, аз не мога да смигна само ваксини да бия

162

Анонимен

преди 2 години

Този явно няма време да следи научните публикации и дрънчи глупости. Или умре като всеки дребен мъж да си чеше егото публично дори и с небивалици. След "лекия полъх" дето щеше да отмине до края на юни 2020-та трябва много да те боли главата за да му се хващаш на измишльотините.

161

Да

преди 2 години

Мангъров е пич и не на ваксините и лъжата Ковид.

160

бай Миле

преди 2 години

До Анонимен "Никой никога не е твърдял,че като се ваксинираш няма да се заразиш.Твърдението е,че няма да боледуваш тежко с тръба в гълото в интензивно отделение" демек както над 90% от преболедувалите короната на общо основание. Да не забравяме, че за някои групи този процент на практика е почти 100 ( децата примерно ).Та хайде сега обясни защо хора от тези групи, които дори най-вероятно няма и да разберат, че са изкарали страшния вирус, трябва да се ваксинират???

159

Анонимен

преди 2 години

Аз все още си чакам научната статия на Мангъров по въпроса... ама мисля, че такова нещо няма да видя никога.

158

Off

преди 2 години

Сал един лангърков на света знае истината. За 800 дни ще ви оправи ;)

157

Анонимен

преди 2 години

Колко е ниско средното ниво в България.

156

Анонимен

преди 2 години

"ваксината ти помага да изкараш по-леко болестта" е толкова УБЕДИТЕЛНО, КОЛКОТО: "МАЛКО/ЛЕКО БРЕМЕННА". Или "по-малко мъж/жена". За зомбитата от сектата на последният КОРМИД, загубили способност да разсъждават вербална/ дори физическа/ реагират с агресия на елементарни въпроси като напр.: "Сега ден ли е?

155

интересно

преди 2 години

на всеки средно ителигентен човеек с не промит мозък от конспирации и антиваксерства е ясно че ваксината е нещо естественно и нормално и като такова не предпазва напълно и идеално, но дава добра защита на повечето хора.интересно ми е как лекари или може би "лекари" им се дава думата да говорят глупости като на този субектсрам за науката медицинаспоред него вируса щеше да изчезне още лятото миналата година

154

Анонимен

преди 2 години

Никой никога не е твърдял,че като се ваксинираш няма да се заразиш.Твърдението е,че няма да боледуваш тежко с тръба в гълото в интензивно отделение и то не е сигурно на 100%.Ваксината не е панацея.Засега все още няма лекарство и ваксината остава единствено средство за нкаква защита.

153

Анонимен

преди 2 години

До Хитър ПетърТо евреите искат да владеят света и просто отбиват номера с физиологичен разтвор сигурно ,ама народа вярва. Някой да знае колко точно са ваксаните и преболедувалите, защото те дават само една обща стойност :)

152

Хитър Петър

преди 2 години

Защо след като еврейте ги набодоха като овце сега пак им сложиха маски и ги затвориха, повишават се случайте. Следователно тия ваксини да си ги наврат СЗО отзад!

151

Анонимен

преди 2 години

човек с акъл, глава и стил на мислене, не като останалия свят, да си омъртвяват народа

150

Анонимен

преди 2 години

Може ли лекар да обясни, защо не ни признават наличието на антитела, за защита и преболедуван кови? Това си е пълна дискриминация. Аз даже незнам кога съм го карал ама антитела доста имам.

149

Ник

преди 2 години

Вменява се вина у отказали отровата, на принципа - набодените овце искат да излизат извън обора, но овчаря ги държи заключени, като им казва - още не всички вие овце сте набодени и не мога да ви пускам на паша навън, ще си седите в обора и ще чакате до деня на заколението си. Така набодените овце обвиняват ненабодените, вместо да търсят проблема в овчарите, които са ги заключили Бързат да ваксинират всички, за да няма база за сравнение, като започне масовия мор на ваксинирани и лъсне измамата.

148

Киро Х

преди 2 години

Мангъров, колкото и неприятен да ми е, говори истини, за които като нищо някой ден ще го открият самоубил се (недай си Боже) с 2 куршума във тила.

147

Анонимен

преди 2 години

ясно, по-добре умрете от ковид, вместо да се ваксинирате.

146

Анонимен

преди 2 години

До 153 Корни приватизациятаМного се отвиваш нещо и като нищо може да намерят някъде "настинал" в близко време

145

Анонимен

преди 2 години

този до кога ще говори глупости. Не трябва ли и него да го песионират. Защо го пропусна служебното правителство да го пенсионира7