14

иван

преди 3 години

Не глоби ,нито нови стикери ще решат нещата .Просто държавата да внесе катализаторите и да поеме половината от цената им и от монтажа.така ще има повече екологични автомобили.

13

Анонимен

преди 3 години

До Азимов Прав си колема ама и измислено от кадър на ГЕРБ г-н Рановски за когото направиха още една агенция с администрация, секретарки, компютри и как мислите с минимални заплати?

12

Анонимен

преди 3 години

Този БСП кадър който прави стикерите пак много ще забогатее. Нема ГЕРБ нема БСП , нема СДС всичко е за пали от дръгливата крава - народа.

11

House M.D.

преди 3 години

На език какъв в заглавието словоредът е? Неуважаеми другарю Рановски, как ще получат този стикер новите автомобили? Как ще получат този стикер чуждестранните автомобили? И какви ще са санкциите?

10

У

преди 3 години

Поредната безсмислица. Много прилича на гръцките опити с четни и нечетни номера и те си купиха по две коли и стана по-лошо. За да намалее трафикът в големите градове трябва комплексен подход-осветени велоалеи без да пресичат пътя на пешеходни пътеки, градски железници, нощен транспорт и т.н. Нашият(20г) като излиза вечер, отива с кола, защото нощем има автобуси до 22ч, после таксито за 12-17лв. Самите коли също пушат различно- имаме една Астра-93г и покрива даже новите изисквания, а е 27год-хм?

9

Анонимен

преди 3 години

Само някой много обратното на острото може да измисли такава идея - пускаш стикери средата на годината, когато поне половината коли са минали технически преглед.

8

Поредното

преди 3 години

безсмислено нещо!! Както беше до 2006-та задължиха всички да се сменят номерата с българското знаме и после като влязохме в Европейския съюз започва да се слагат със знамето на Европейския съюз беше абсолютно безмислено и в момента поредната безсмисленост благодарение на Боко Тиквата и неговите подчинени-продавачите на паспорти. Вчера гледах 49% от автомобилите в България са на 20 години какви Eko стикери бе *** крепостни селяни!!

7

Пак да питам

преди 3 години

Едната ми кола мина технически през май, другата през юни. Изискването се въвежда от 01.01.2022. 5-6 месеца до следващите годишни съм в нелегалност - засичат ми номерата и нямам стикер.Ако си въобразявате, че ще губя пак 2 работни дни да вися по сервизите за стикер, нема да стане.

6

ХАХА

преди 3 години

Е,от догодина вече ще си купуваме българистанските екоелектросупердупермега автомобили!Хаха!Ще видят те един екостикер)

5

Азимов

преди 3 години

Абсолютно безсмислено нещо, при положение, че в КАТ (би трябвало да) имат информация за евро категорията на всеки регистриран автомобил. В общината също, защото на база на тази категория се формира данък МПС. Просто гигантска некомпетентност, а ние търпим и плащаме....

4

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова направо да обявява за дни с най-мръсен въздух тези от 01.11 до 31.05

3

Пореден рекет

преди 3 години

Далеч по-любопитното в случая е, коя фирма на наш човек произвежда стикерите и системата за разчитането им.

2

Възмутен

преди 3 години

Тежък държавен апарат от 1000 000 хрантутници на държавна ясла и 2 000 000 неработещи индийци как се хранят бе?Някой трябва да бачка за 350 евро и да ги храни тия дето са на гърба му!Икономика от данъци!Загубена територия!Само атомна бомба ще я оправи!

1

Хмм

преди 3 години

Ами то е ясно, че е мижи да те лажим, но дано това поне разкара най-дъртите димящи курници, зад които не можеш да караш от черни облаци. Ракови станции.