50

Shrek

преди 2 години

Джендърите нямат място в състезания за нормални хора! Да си направят игри за тяхната категория из...ди!

49

Един от Юг

преди 2 години

Значи този идивид си отрязал топките и взима малко хормони та си мисли че вече е жена!А анатомичната структура на скелета и мускулутарата му е на мъж! И сега целия свят му е крив че го пускат да се състезава с жените!Глупости на търкала!Хайде ***, време е за поредната статия за фашиста и расиста Тръмп който беше диктатор и мрази ЛГБТ резбите!Пулицър ти вързан в кърпа!

48

Анонимен

преди 2 години

Още наричат Джо Роугън "трансфоб" въпреки, че е имал такива гости и винаги се е отнасял с уважение и разбиране, защото преди няколко години се изказа против правото на един трансджендър, да се бие в ММА за жени, поради просто причина, че си беше мъж срещо жена. Ще е смешно, ако допуснеш трнсджендърте наравно с жените. Половината сигурно ще напуснат лигите, а от другите, в топ 20, дали ще има повече от 3-4 "сис жени", много ме съмнява.

47

Анонимен

преди 2 години

Всички спряха да гледат оскарите след поджендарясването им. Сега и олимпийските игри са на ред. Продажните *** само претоплят тази умряла тема, към която няма реален интерес.

46

мак

преди 2 години

И спортът отива на кино, а състезателен дух, честност, равни шансове - също. Може би спортистите трябва да спретнат един бойкот, докато въпросният/въпросната не се състезава с рождения си пол. Така или иначе - целият им труд вложен в подготовката е безсмислен.

45

Хахаахаха

преди 2 години

Демонратите са толкова достойни е честни,че са наредиха до жените,па са вземат някой медал.

44

Анонимен

преди 2 години

И спорта байдъняса.

43

еас

преди 2 години

как един транс е мъж или жена. Да не би да може "жената" да може да износи и роди дете или "мъжа" да произведе сперматозоиди и да оплоди яцеклета. когато науката достигне тези нива на развитие и трансовете доказано могат извършат горепосоченото, едва тогава може да има дебат, дали настина са смении пола си. Има два пола мъжки и женски, а това ти в главата си какъв се чувстваш не ти дава право да нарушаваш баланса в спорта.

42

Анонимен

преди 2 години

Първите "ваксини" които се поставят на децата след раждането ги объркват хормонално. Това е причината да се държи най много на първите инжекции. Хомосексуализма е болест от ваксините.

41

Транс

преди 2 години

Когато бръкна с мокри пръсти в контакта, токът ме бие и изпадам в транс. Това достатъчно ли е, за да ме пуснат на олимпиадата? Не искам да си кълцам нищо и хубавите жени ми харесват.

40

Анонимен

преди 2 години

Не виждам как някой дето е помпал мускули и е тренирал и се е състезавал като мъж, да му падне чак толкова много мускулната маса, че да не може да бие по-голямата част от жените.Да не говорим, че разни "спортисти" дето са се състезавали в биологичния си пол, решават към края на кариерата си да идат в другия, уж че били от него, а в действителност са просто посредствени спортисти. Те не трябва да имат право да се прехвърлят. Адно състезание да имаш при възрастните като мъж - само там се бориш.

39

Луд

преди 2 години

Трансджендърите и спорта? Магарето и космоса, или как да пием кафе на Марс? Злото не се променя, водата е мокра, небето е синьо и сатаната никога не спи.

38

IQ 2.28

преди 2 години

ae нещо невида да има много желаещи трансове в художествената гимнастика... само неуспели атлети, решили се на последно 10 да се самоопределят белким закачи неко премия от олимпиадата. и оня облия, вместо да го изядат маорите на ***, олимпиец. добре ги беше подкарал оня в крайстчърч

37

Анонимен

преди 2 години

Цъкнах статията и без да чета джендърските простотии веднага към коментарите. Да се посмея малко, че винаги са забавни на подобни глобалистки уродливи теми.

36

Край

преди 2 години

човека е бил трансджендър и пак ще стане. Мъжете що имат зърна знае ли някой хомофоб.

35

От 39

преди 2 години

Само казвам, че самия професионален спорт е извращение. Същото важи и за професионалните военни.

34

Анонимен

преди 2 години

Еманципацията до това води. Мъжете се изпедерастяват и премахват жените.

33

Анонимен

преди 2 години

Психичните отклонения трябва да се лекуват не да участват в олимпиади

32

SS

преди 2 години

Бог ни наказва заради извратеността която някои приемат за нормално.

31

ТРЯБВА

преди 2 години

Защо не се направи отделна Олимпиада или Световни Игри за Гей и Гербаджии .