115

PERNIK

преди 2 години

Това е новото нормално . Във всяка Държавна Сграда има такива стаи за СЕКС .Това е Стандарт за Държавната Администрация . Ще ви дам пример - в Перник , в сградата на общината имаше стая в която Зам . Кмет на БСП извършваше полов акт с подчинени или гражданки за услуга - наричаха я стаята на Любовта - за любопитните - тогава БСП бяха на Власт , после спечели Изборите ГЕРБ , пак същото - заключва се и секс яко . Това пичове и пички е работата на Администрацията в България - секс,секс , секс .

114

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето явно е ползвал стаята активен ли е или пасивен?

113

Анонимен

преди 2 години

Да си основе нова фирма Автомагистрали в затвора и да става там директор ако може да убеди бай Ставри

112

akud

преди 2 години

и ас сам подготвен кадър. а ас мога да строя мостове без разшерителна фуга и да запълвам фигите на асвалта с пяна :)

111

Анонимен

преди 2 години

От тоя гербераст каква хубава нова булка става за Бай Ставри Страстния...

110

Анонимен

преди 2 години

разследващите геитаци - кравоф и приятел ли са снимали... те къде се загубиха, Културиста дали ги е здоволил? с по някое дело, няма да е зле...

109

д-р Хаус

преди 2 години

ако няма устройство /колба/ за правене на клизми и дамски душ, не може да се приеме че отговаря на условията, нито на медицинска стая, нито на секс стая

108

Анонимен

преди 2 години

99 % от мъжете ще направят секс стая, ако им се отдаде възможност.

107

:(

преди 2 години

Герберските отпадъци са харчили от бюджета като бащиния. Малко им е да паднат от власт. Дано следващите вкарат целият този б0клук по затворите. Доживот!А Тиквун е най-корумпираното петно в цялата схема. ПРИ БАЙ СТАВРИ ! ВСИЧКИ ДО ЕДИН !

106

Анонимен

преди 2 години

Това е нищо, само една стая. Бай Ставри ще си обзаведе цял Харем за гербери. Със шадравани и копринени будоари и скопени герберски евнуси с големи ветрила да раздвижват въздуха.

105

Анонимен

преди 2 години

тоз ту.луп толкоз ***, че и заповед написал за писмено ДОКАЗАТЕЛСТВО. СПЕШНА СТАЯ - ЗАКЛЮЧЕНА??!?!. Ако ще е заключена против злоупотреби, ключа трябва да стои запечатан в червено прозорче, точно като пожарна аларма, пред вратата. Давам акъл безплатно за другата спешна стая!!!А не да чакаш домакина, който може да е отишъл случайно да купува "аспирин".

104

Анонимен

преди 2 години

Една пчеличка няма е ГЕРБ ей!Всичките са калинки!

103

баба Пена

преди 2 години

Затова този пост не е за всеки. Такива постове се оглавяват от нагли, нахални, безсркуполни, без съвест хора. Те му казват - не си управлявал добре, той човека - искам пак да съм шеф. Искаш ама няма!

102

слух ли?

преди 2 години

На тази спалня си почиваха гушнати Георг Георгиев и Тома Биков, а между тях се намърдваше и Деница Сачева по монокини и с черен колан на корема си от който нещо стърчеше.

101

Tawq

преди 2 години

Пълна скръб ..... Как живеят тези кърлежи на наш гръб ..

100

креватна мафия

преди 2 години

Отива на работа някоя секретарка и я тестват, как е. Затова е двойното легло. Тестват ги. дали... хммм

99

Анонимен

преди 2 години

Тоя сега за стаичката ли е,или е умен човек според Бойко?На неумен човек какво се набива според Борисов?!

98

хе, хе

преди 2 години

БАХ ТОЗ МИЛИЦИОНЕРСКИ НОМЕР :"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал и кой е подал информацията на тази медия..." абе Бабуна на всичките ли ви набивал онуй вместо акъл бе, *** НАГЪЛ

97

Анонимен

преди 2 години

АА ТОВА Е ГНУСНА ИНСИНУАЦИЯ! ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТОЯ СМЪРФ НА СНИМКАТА! МОЖЕ ЛИ СПОРЕД ВАС ТОЯ ДА Е С ЕКС ТИГЪР, СМО ТА НЯКА?

96

Анонимен

преди 2 години

От една страна, когато някой умишлено пусне слуха, че сестра ти е "пиперудка" ти върви поле обяснявай, че дори нямаш сестра! Ще те запомнят имено с това. Но от друга страна... Абе, кой знае..., у нас всичко е възможно!? -))))))))