92

Анонимен

преди 2 години

Целта на комунистите винаги е била да държат хората в изолация и бедност. Затова не искат да се строят не само магистрали, а дори и селски пътища. За 30 години нито един селски път не неше рехабилитиран от БСП докато бяха *** власт. Това им е стратегия. Затова сега моменталически спряха Хемус. Ще спрат и всички останали пътища, които са в строеж в момента.

91

Анонимен

преди 2 години

А Радев колко метра магистрали налрави? Вместо това в президенството вече няма место да съхраняват пликовете, които Узунов му носи.

90

Анонимен

преди 2 години

Как мазничко и свткавично комунистите източиха готовите заделени милиарди за магистрала хемус. Комунистката комитова каза магистрала ще има след много много години.

89

Анонимен

преди 2 години

Имаме 500 милиарда километра магистрали изградени от Борисов вместо това. Резултата -пълни шкафове и трикрилни гардероби със злато

88

Анонимен

преди 2 години

Няма и да има защото комунистите вчера източиха половиният милиард заделен за строежа на Хемус. Хубаво че живеем на юг. Севера винаги е бил комунистически и западнал!

87

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз лично съм доволен от тази новина. В крайна сметка Борисов бе поставен от Кремъл точно за това-да блокира модернизирането на Царство България. Погледнато реално и Борисов и Путин са ***. Един бръз договор с Китай и в Царството ни може да има и въздушни магистрали. Да видим обаче какво ще има в домът на Борисов и в Русия скоро, защото ни Кремъл, ни Московития като цяло ще бъдат различими. Престои неизбежното- разруха абсолютна на Русия, САЩ, Германия, Израел и Турция.

86

невероятно

преди 2 години

Невероятно че всички останали държави са преди нас. И пътищата им са преди нас.Невероятно е, че сме най-корумпирани, най-бедни, най-неграмотни, с най-ниска раждаемост, най-висока смъртност, най-неконкурентни и тн.И напълно вероятно е фирмите на Пеевски отново да строят пътищата на България след изборите.

85

Анонимен

преди 2 години

До българинВиж без ГЕРБ като го мяма каква сте оставили хората в Белащица без вода, блокираха околовръствното на Пловдив. Пуснете им водата, долни комунисти!

84

опетков

преди 2 години

Ако не беше бате ви Бойко нищо нямаше да бъде построено, Това едно. В момента се строят(строяха) 7 лота от Хемус1,2,3,4,5, 6 и 10. Първи и десети са на финален етап. Строи се Калотина -София. Строи се Струма (тунел Железница), строи се Видин-Ботевград, всичките бяха с осигурени авансово пари от ГЕРБ. Строи се обходен път на Бургас. За тол системата вина има ББ, защото клекна на изнудванията на превозвачите и еднолично намали обхвата и до смешните 3500км и намали таксите на км.

83

Анонимен

преди 2 години

С чалгари и комунисти няма и да имаме

82

до Пепи

преди 2 години

Какви глупости си написал за Испания? Какви магистрали от две ленти, да не би да бъркаш националните пътища с магистралите? Тук и националните пътища са по добри от нашите магистрали. Срам и позор за пишещия Пепи.

81

Анонимен

преди 2 години

Поне една читава магистрала да беше построила мутрата собственоръчно, че междуселските пътища са като окопи. Голяма фукнѝя падна за нищо и големи инспекции бяха, а резултатите тепърва ще ги броим на наш гръб. Той си прибра парите, направи си реклама и айде чао ви.

80

ПроСоТо

преди 2 години

А според Жан Виденов Европа е от Ванкувър до Владивосток!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Половин милиард се пише: 500 000 000 или 500 милиона до луната е само 385 000, до Марс само 56 000 000

78

Боко

преди 2 години

е активизирал троловете. Смях

77

Знаещ!

преди 2 години

До ЕлемагКажи къде го чете че не мога да го намеря! Има ли го черно на бяло или така е казал Орехарски , а можеби ТОШКО аФРИКАНСКИ!

76

Без

преди 2 години

Без Бойко ше карате пак по трошените улиците, Хаджигенов Адвоката на Дявола и това няма да направи, Мая е зела дала и тя ... Бабикян е изкуфяял напълно, честито сателити на Турция, ама в бъгавия и вариант!!!

75

Сега

преди 2 години

Ше ми ядете сиренето на длави и на мая Хламидията , племе адско

74

Киро Рамбото

преди 2 години

Сигурно славито и тошко ще я довършат. Малко по-късно обаче, сега са заети да чегъркат.

73

До тъпак не разбрал

преди 2 години

До не разбралМного си *** САААШЕ * Събери магистралата от Софето до БУРГАССС + Софето до БОТЕВГРАД +МАРИЦАТА.Повече от 500км , другото е грешка на журналиста защото не знае колко метра е 1 километър