18

преди 16 години

Защо си чешете езиците? Всяко чудо при нас е за три дни!Това са хора комунисти, възпитани в бандитизъм и аругантност.Те винаги намират начин да са прави.Те ще си отидат само с кръв!Те оправдават поговорката: Ти го плюеш, то си вика дъжд ме вали!

17

Друг непознат

преди 16 години

Такива като КАРАСЛАВОВ са А**** на обществото! Не може без него!

16

Volen

преди 16 години

Защо сидеров мълчис защо си глътна езика,къде отиде най безстрасната партиуа събирай Б Борисов СдС Ибан Костов,всички хора които са като Левски . Това е времето вече което труабва дасе скача срещо 3та змюа определуаи датата само казвай и всички тръгваме . Кой е по силен мафюата или народа , давидим къде сте бюагат тези наркомани .Само ти ще свурсис цюалата работа покажиим отново че нетее страх само напред господа светът точно сега вижда кой какъв е.

15

преди 16 години

ГОЛЯМА кражба без ГОЛЯМ чадър няма. ГОЛЯМ чадър без участието на хора от МВР - пак няма. ФИНАНСИРАНЕ на партиите без пари от ГОЛЯМАТА кражба - пак няма. Я си помислете, защо вчера бе отхвърлено предложението на БНД в парламента. Не,че съм им фен, ама това е единствения правилен път малко да се ограничи корупцията. Прочетете го. Струва си. И това е първото нещо което трябва да направи следващия парламент. Щото този със сигурност-не! Всичко останало е ала-бала.

14

Българин

преди 16 години

Абе ДПС нали тоя спи сВашата ханъма Емел Хептен.Нали той прикрива и Вашите кражби.Ако имаше законност в България нямаше да го има и ДПС.

13

Киреза Стирянов

преди 16 години

Подслушват ме,но поне да го правеха грамотно...че и ми го показват по най-наглият начин.Но не ги съдя,а им тегля такива псувни,че сигурно им се повръща,и от време на време спират...При мен няма какво да научат,освен да си усъвършенствуват псувните,но за собственните си бандити ще разберат много неща,за това са така чувствителни към подслушването.ДА ЖИВЕЕ ПОДСЛУШВАНЕТО..хи,ха,хооооооо

12

genii

преди 16 години

...ми е дали ще вкарат някой от престъпниците в МВР в затвора-защото тук става дума за престъпления-, както направиха с доста високопоставени престъпници в Румъния или ще се пошуми една седмица и ще им се размине

11

...

преди 16 години

Пичове това е Караславов който вече се пише Мина :) ...а бе *** вземете нахранете някой или свършете някаква работа, стига плащахте на *** да пишат глупости по форумите, хората не са *** и са наясно какво става. Промиването на мозъци вече не върви ...макар че с МВР пак преливате от пусто в празно ... накрая всички ще се извинят, ще се сложат новите послушковци и всичко по старо му ... *** !

10

непознат

преди 16 години

Освен че си кьораво, то явно и не до там грамотно. Дума като "стройм" в българския език няма. Друг е въпросът, ако си имал предвид "строим"!?

9

Караславов

преди 16 години

ДПС може би не трябва да се обажда много, защото все пак министър Петков е яаст от правителството на ДПС което ни управлява в момента.Не е много правилно да се говори и за скандал, защото нищо толкова не е станало. Още повече че сведенията и подслушванията са нерегламентирани, т.е. те нямат никакво значение за нас.Най-добре е всички да спрем да говорим само за скандали, а да оставим компетенетните органи да работят спокойно по случая.

8

Кьоравото

преди 16 години

Мина и замина...Како Мино, там е проблема,я!!!! Тоз министър и то на МВР-то е като от ГДР-то! Да си беше вършил работата, а не да се занимава с това дето не му е работа, защото сега други се занимават с неговата работа!

7

преди 16 години

"Ахмед Юсеин"?!?Сигурно на Турция...

6

преди 16 години

ДПС искат техен човек на волана на МВР. Коалицията явно им лиже ***, защото без тях са за никъде. Ако се окаже турчин министър на вътрешните работи, те тогава какво безнаказано лапкане ще падне... А иначе Петков явно е започнал да прекалява с арестите и е леко неудобен.

5

xcort

преди 16 години

"член на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Ахмед Юсеин."Член на ЧИЯ сигурност?

4

Славчо Босилков

преди 16 години

...Петков е пътник...

3

BG

преди 16 години

на любимата ти партия и то активни, како Мино!

2

mina

преди 16 години

Толкова дни чета некомпетентни мнения и становища за поведението на министъра и неговите подчинени. Извинете,но всеки говори в медиите, не разбира за какво става дума,но е готов да дрънка неверни и непроверени нещица. Кои са тези от ДПС,че трябва да дават мнение за един български министър и то на МВР. Извинете,това на нищо не прилича. До момента никой не е казал нещо конкретно и стойностно. Мисля,че всеки от нас трябва да си върши добре работата, за да има възможност да държи сметка,на тези които не са я свършили. Желая успех на хората на реда и на защитниците на нацията ни.

1

преди 16 години

" нещо куца във вътрешно-организационен план в МВР" ..Куца това, че по стар комунистически обичай, всеки по-голям началник си урежда родата и личната далавера и за работа не се сеща. Което не може да е така в държава член на ЕС. Само че тия от МВР си мислеха, че са изключение и ще продължават така вечно.