41

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ Е НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ! 3 ХРАНЕНИЯ НА ДЕН С ПРЯСНО ОКОСЕНА ИЗВАРЕНА ТРЕВА! БЕЗПЛАТЕН АСПИРИН НА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ФАРАОНА А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ ЛЕЧЕНИЕТО Е С КРЪВОПУСКАНЕ ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН! ШОКОЛАДА И ЗАХАРТА СА ЗАБРАНЕНИ ПО ЗАКОН , НО ТОВА Е ЗА ДА НЕ СИ РАЗВАЛЯТ ЗЪБИТЕ НАСЕЛЕНИЕТО!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Пич, когато и да се появя тук, пишеш едни и същи бълвочи. Егати безмисленото същество.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Не де, не ни вземайте за толкоз неумни." Мхм, добре че е "братски" Китай. Даже в статията си го пише, но "умните и красивите" и да четете не можете.

38

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън,А че имат собствено производство компютри и съответно собствена операционна система ?Дали не ни внушават, че техните ракетни инженери смятат с молив и сметачна линийка.Не де, не ни вземайте за толкоз неумни.

37

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

КИМ ЧЕН ФАРАОНЕ, НЯМА ХЛЯБ ЗА НАРОД? КАТО НЯМА ХЛЯБ ,ДА ЯДАТ ПАСТАТА ДЕТО МИ ИЗЛИЗА ОТЗАД!

36

Анонимен

преди 2 години

От цялата история става ясно, че Северна Корея всъщност е капитулирала пред реалността, че демокрацията е много по-еволюирала система. Северна Корея използва западно ноу хау, западни технологии, западни средства и западни източници, за да съществува. Реално единственото, което Северна Корея прави е да се оправдава със идеология, за да съществува чрез престъпления. От това по-голям банкрут здраве му кажи. Излиза, че дори най-правоверните комунисти са лъжливи престъпници. :)))))

35

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

СОРОС Е ВИНОВЕН , ВЕРВАЙТЕ МИ, СОРОС ТОЙ Е ,ТОЙ Е, ТОЙ Е :D ВЕЧНАЯ Я ДРУЖБА, ВЕЧНАЯ ДРУЖБА

34

Анонимен

преди 2 години

Русофилите пак продават мечти. Китай щял да зарие с долари, това щяло да стане, онова щяло да стане. А в момента какво става другари?!? България е в ЕС и нормалното население иска да е така. Русофилските шайки са готови да присъединят България към Руската ***. Няма да стане!

33

до 34

преди 2 години

Това, че ти живееш бедно и само на жълти копейки си е твой проблем. Само с тролене не става, требе и бачкане.

32

Анонимен

преди 2 години

Не случайно много зачестиха статиите за Ким и Севрена Корея.Предстои война в Черно море и ни подготвят за глад мизерия и руска войска,която ще стъпи на нашите брегове!

31

Анонимен

преди 2 години

Едно време при комунизма България беше индустриална страна, сред 30те най-развити икономики и българите живееха на средноевропейски стандарт на живот.

30

До Анонимен

преди 2 години

А защо са тия мъки българите да живеят като слуги на западняците - на САЩ и ЕС, без българска икономика, по-бедни дори от Северна Корея и първи по смъртност в света? Това е някакъв мазохизъм. Но бъггарите си мълчат и мизерстват, измират като за световно, а местните управители политици които служат на западняците трупат милиони в сметките си в чужбина и пачки в чекмеджетата.

29

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът прилича на масово психическо разстройство. Едно време е имало подобни индивиди, те сами са се заселвали в манастири, гладували са и са се самобичували. Същата работе. После явно това дава метастази и по други краища на планетата.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз също не мога да горазбера техното, нали са комунизъм :))) То некаква роднинска връзка има там, наследствено наследяват поста :)

27

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще си ядат ракетите тия!Жалко е,че нямат нито един борец против режима на Ким.

26

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея - Бедна Икономика и Силна Армия а България - Богата Икономика и Мощна Армия )))) ЕС има нужда Да сме Слаба Икономика за евтина работна ръка и да сме комсуматори а Не производители !!!! НАТО няма интерес да сме Силна Армия за да бъдем зависими и нямащи право на свое мненйе ....! Беден и Слаб е лесен за контрол и да бъде управляван !!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

И защо са тия мъки да живеят по този начин? Това е някакъв мазохизъм. Но си мълчат гладуват, Кимчо дебелее и са затънали до гуша в оръжие.

24

пак в Канада

преди 2 години

Нова зловеща находка в Канада: 751 детски гробове в католически интернат. В района на бивш католически интернат за деца от коренното население в Канада са открити стотици анонимни гробове. Дотук в селището Маривал в Западна Канада са намерени 751 безименни гроба, съобщи председателят на местната коренна общност Кадмус Делорм.

23

в Канада

преди 2 години

В Канада наскоро намериха стотици трупове на деца в едно училище, 215 детски тела. Включително трупове на 3 годишни деца. Детски трупчета на деца от местното индианско население които са били затворени насилствено там да ги правят демократи канадци и да вземат земите им, изнасилвани, бити, измъчвани и убивани. Тези чудовищни училища са се запазили до 1998г.

22

Анонимен

преди 2 години

До Пара ДоксРуснаците имат, обаче къде слагаш Северна Корея и Иран не знам :)))) Да те пратим при Ким, щом толкова искаш :))