551

Анонимен

преди 2 години

ЧАКА НИ ЛЕДЕНА ЕПОХА С ПЕЩЕРНИТЕ ХОРА НА славун!!!!!!!!!!!!!!!

550

nilesev

преди 2 години

Първа публична изява на Станиславчо.Днес в Пловдив -зала за 2000 човека ,присъстващи 50(ПЕТДЕСЕТ) човека. Охраната на Славчо почти колкото присъстващите, които са предарашени 2 пъти преди да бъдат допуснати за среща с негово учиндолско величие.Вероятно вкаран 1час по-рано, за да не видят ,,феновете" му ,че не е в движение бъдещия спасител. Алилуя братя!!!

549

Истукан

преди 2 години

Никога не гласувайте за има такива простаци. Ще съжалявате после. От Слави нищо хубаво не очаквайте. Не мисли за доброто бъдеще на Българя. Не обещава нищо, защото знае, че не може.

548

Мантра

преди 2 години

Чета, чета и ми изплуват спомени от преди 12 години - И мантрите тогава гласяха - гласувате за ГЕРБ - избирате Костов, патерици - материци, проекти - мроекти... И колкото повече се повтаряха мантрите, толкова се вдигаше процента на опонента. А някои не са си научили урока и повтарят същите мантри една идея по друг начин.... Аман от Пи Ари калинки, дето толкова са си повярвали че са загубили престава за реалностите ... :-(

547

:-)

преди 2 години

Пускам си Булсата и гледам отчаяната партия на Слави си направили телевизийката безплатна, ауу, предизборно да излъжат хората. АБРЕ ЧАЛГО-ОЛИГАРСИ, И ПАРИ ДА МИ ДАВАТЕ ПАК НЯМА ДА ВИ ГЛИДАМ ТЕЛЕВИЗИЯТА. АЗ ЗА ОЛИГАРХО-ТЕЛЕВИЗИОННИ ПАРТИИ НЕ ГЛАСУВАМ. бЪЛГАРИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИЯТА НА ОЛИГАРХИЯТА, НАРЕЧЕНА ИМА ТАКЪВ ЗАБЛУДЕН НАРОД.

546

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин ГЕРБ да не се върне на власт е невъзможен, това означава да намалеят гласовете за патеричката им Слави и да отидат за БСП и партията на Жан, която да влезе, патриотите да не влязат и ДПС да не реализира повече от още 100 хиляди гласа в Турция. След като Славито патеричока приравнява БСП на ГЕРБ и не ще коалиция с тях е явно че работи за ГЕРБ. Парията на Слави като проект на хората по Магнитски следва да бъде забранена.

545

Анонимен

преди 2 години

До AZP - Българи,мислете сега,за да не си блъскаме главите утре. - ____________ - Лично няма да си блъскам главата. Гласувам за ГЕРБ от 2017, защото прецених, че вършат полезни неща за България!

544

Анонимен

преди 2 години

да бе тъпотията ще дръпне здраво.тук всеки си краде на воля и никой не го закача.

543

тъпото

преди 2 години

До АнонименЕ сега с твоите България ще дръпне яко напред, догодина като поогладнееш, ще ми повярваш...

542

протестъри

преди 2 години

всички знаем, че само славчо чалгата ще ни оправи, заедно с неговите сценаристи от шоуто и танцьорките

541

тъпото

преди 2 години

До АнонименАз като те слушам, ти ще направиш повече лагери от тея след 9.9.1944....

540

Александър

преди 2 години

Като използвате думи като "респонденти" по-умна ли се чувствате, госпожо Цветанова? Българският език се забравя което е тъжно. Ани Салич онзи ден обясняаа по новините за ' Сърдечен Арест' ..

539

до БВП

преди 2 години

Време е и други да се поупражняват в/у икономиката и БВП. Няма само един да "обира" овациите я. Хорото винаги е две/три напред едно назад. Дойде време за backward стъпката. Свиквайте

538

белгиец

преди 2 години

Българите /над 80%/ толкова са *** , че да им подаряват държава ше я съсипят. Ако ще и марсианци да им сложат да управляват и тях ше оплюят.

537

БВП

преди 2 години

До Престарял емигрант, прав си:Ето резултата от 10г управление на ББ (взето от сайта на БНБ,пишете в g00gle най-добре):БВП за 2010г е 36052 млн евро, на човек - 4 789.3 евроБВП за 2019г е 60700 млн евро, На човек - 8 678 евроикономиката е по-добра 2019 спрямо 2010, независимо от истериите около от чекмеджета, срс-та, божковисти, радевисти. Но ако не се цени и малкото хубаво, време е да се простиш с него. Така че "успех" на изборите.

536

Ot selo

преди 2 години

До Анонимен 617 ---Ти па кой си ва цървyл, че ръсиш акъл тука? Ша *** сравнява с немците...

535

Анонимен

преди 2 години

НА ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ ЗА БЕЛОСЛАФ- ПО ЕДНО ФЕРАРИ ОТ ЧЕРЕП РАДЕВ- ЩЕ ГИ РАЗДАВАТ ПРЕД ТЕЛЕФОННАТА ПАЛАТА СОФИЯ.

534

тъпото

преди 2 години

До АнонименУмен си беееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

533

Анонимен

преди 2 години

Много чалга в България ,много.Сомо кючек,бира и кебапчета.

532

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми съграждани.Най-бедните сте в Европа и на последно място във всичко, защото не струвате и на половина, колкото повечето европейци. Политиците са една представителна шепа от народа и при тоя народ ако очаквате промяна в управлението, който и да спечели - много се лъжете. Да се сравнявате с Германия не е смешно, то е жалко. Вие не сте германци и никога няма да бъдете. Вие сте мрънкачи, които чакат на готово и по цял ден си търсят изкупителни жертви, длъжници и виновни за всичко.