72

Горд селянин

преди 2 години

И аз като човека по-долу си купих къща в село на морето. Ами да ви кажа добре е. Децата ги карам до училище в близкия град и това само е малко досадно.Иначе е супер като цяло.Добре, че е работата онлайн.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 Браво :) Както е казал Хемингуей - Всичко различно от морето е провинция :)) Да не се обиждат шопите, харесват ми :)

70

Анонимен

преди 2 години

Пак ме карате да ви обобщавам.Селяните са добри и прости хора,човечни са,но всичко изкривиха комунистите.Като казвам комунистите не визирам само ГЕРБ.ГЕРБ взеха каквото можаха,те са слугите на бившите партийни величия от БКП.ДС също с А.Доган.Заедно са!Това са едни хора,които си мислят заедно с генералите от Монтърей,че притежават България.Не се разрешава на никой да си направи примерно фабрика за чипс в Родопите,или да си отвори бензиностанция.Всичко се задушава от тия комунисти!!!!!

69

До Сахар

преди 2 години

Прочети пак статията. "Свършиха" годните за живеене къщи.

68

Анонимен

преди 2 години

ЕС не успя да ви направи европейски граждани но ще ви направи европейски селяни :)

67

Анонимен

преди 2 години

Ами аз съм такъв случай - от плевен съм, но живях в софия 15 години.Когато почна пандемията работата ми стана изцяло онлайн и си купих къща в едно село на морето.Близо е до голям град и да ви кажа живота ми, а и цялото ми семейство се промени за добро, откакто се преместихме.Много природа, спокойствие, море и т.н.Пожелавам го на всеки.

66

Анонимен

преди 2 години

До AnonОще когато бех лапе, родителите ми ме запознаха с България, тоест да видя какви красоти имаме :) Сега им викаме селяни, което по градски значи пещерняци, нормално е БГ юркането от населението в градовете :))

65

Анонимен

преди 2 години

Това е възможно само за хора с пари като цяло да поддържат имения, както са богаташките квартали. Всичко друго е лунен пейзаж и адска мизерия в селата, пишете като от друга планета, платени драскачи

64

Анонимен

преди 2 години

Всеки иска наготово - влиза и живее, ако може и за без пари. Затова няма предлагане.И не бих казал, че има реално завръщане на село. Повечето имотни сделки със селски къщи са за вила за уикенда.

63

Сахар

преди 2 години

България е била близо 9 милиона и не е имало хора на палатки.Сега сме 6 милиона, а междувременно бая се построи.Как точно къщите на село свършиха?

62

Анонимен

преди 2 години

До Anon, не се обяснявай на прости кумунуиди.

61

Анон

преди 2 години

Корекция- писал съм от телефона и съм направил грешки. Скъпа да се чете в къща.. и много други- но идеята и надявам се е ясна.

60

Anon

преди 2 години

Тука само градски чеда- сакън някой да не ги помисли за селяни. Хайде дави го напиша честно и анонимно- потомствен софиянец съм. Има. Апартамент на Клемент Готвалд в София които седи празен. Дори не го давам под наем. Живея скъпа в село край София. Никога не бих живял в град. Чисто, спокойно, тихо. Работата по двора е добре дошла. Но това са неща които тепърва ще разбирате. Защото повечето сте тесногледи, без възможности. Затова ще живеете в гетата наречени големи градове и ще се оплаквате.

59

Анонимен

преди 2 години

До до 66, кумунуидни ***, без кредит няма бизнес, без бизнес няма икономика, без икономика ставаме зассранна територия като Рушия. Понял? Нямате елементарно икономическо образование.

58

Анонимен

преди 2 години

Комунист конкуренция не търпи!Запомнете го това!Нищо,че се пише десен,той винаги е верен на БКП!Комунист само знае да лъже и да краде!Запомнете го това!Комунист няма да ви даде,само ще ви обещава!Комунист ще ви вземе!!!!Той не дава!

57

Анонимен

преди 2 години

Аз мечтая за харем с висок дувар и турска баня.

56

Анонимен

преди 2 години

Това че някой работи за да избива останалите, не значи, че трябва се примирят и да му гледат сеира - ще има тояга!

55

до 66

преди 2 години

На изплащане са повечето.На банката са следващите 30 години!

54

до 64 123

преди 2 години

Ми те китайците работят по 6Джи вече.По твоята логика и от селата трябва да избягат.Къде на Луната ли?На Марс?Не пиши глупости!

53

123

преди 2 години

Хората бягат от 5G. Това в градовете е геноцид!Трябва да се рзследва КРС