46

Анонимен

преди 2 години

Диана е смело момиче кокиче. От Севернокорейски тип

45

България ще бъде

преди 2 години

Борисов работеше за българите и затова го ненавиждат от ИЗ. Но дойде видов ден и народа започва да проглежда. Скоро България ще се присъедини към другите цивилизовани народи. Това правителство получи силен импулс и може да очакваме да се сниши както направи Тодор Живков през последните си години, но ние не трябва да се залъгваме. Защото снишаването е на Лукавия за да избегне гнева на народа.

44

Анонимен

преди 2 години

По...яри комунистчески ,нищо не сте пострили,само грабеж,това сте вие.

43

А де

преди 2 години

А Борисов кога в затвора

42

Анонимен

преди 2 години

По...яри от както сте правителство ви видяхме,крадци комунизма е такъв, тея по..яри крадци е това сте вие,народа пак ще си скубе косите от вас.

41

жалко

преди 2 години

Колко добре щеше да му бъде на Радев да работи за България вместо за руските интереси. Трбва да бъде лишен от привилегиите на пенсиониран президент. Сега ще се скита като пропъдено краставо куче.

40

Анонимен

преди 2 години

Диана , хайде да ходиш за някой шнорхел и на него да псуваш.Дано си ме разбрала правилно. Лека нощ другарке от ГЕРБ.

39

Анонимен

преди 2 години

Мачкайте червената пасмина, руската ГЕРБ/ДПС...

38

Диана

преди 2 години

До Маски = КРАЖБИ 1Абе ти направи каквото можеш, пък да става каквото ще, както се казва...Дръж се цивилизовано, не слушай предателите от БСП...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

37

Анонимен

преди 2 години

Троловете на ГЕРБ/ДПС реваааат реваат. Свършва се с паричките хахахахахаха.

36

Анонимен

преди 2 години

А нещо каза ли как е фалирал Асен Василев фирмата си и дължи над 9 милиона британски паунда (приблизително 19.8 млн. лв.) за фалиралата фирма Airfare Everbread ??? М ?

35

Диана

преди 2 години

До Анонимен42Срещу Пеевски няма никакви доказателства, доколкото ми е известно - американците да дадат доказателства!..Но! Интересното е с Божков - оплете се той с БСП, вкара двама свои човека в това правителство и..глей кво става, значи..Значи, БСП са предали Божков на американците! Кво им пука!..За тях 1000 да умрели нямало значение /както каза наскоро Жан Виденов!/, та камо ли някакъв си там..Вярвайте им на БСП, утре ще потропат и на вашите врати, гл.уп.аци..За тях никой не е важен-само те!

34

Маски = КРАЖБИ 1

преди 2 години

Чакаме да махнат маските и при влизане в магазините... НЯМА никаква разлика между това да влезеш в магазин и да влезеш в ресторант, дискотека... Ако там има арабин или ***, без маска, оня може да те зарази НАВСЯКЪДЕ... Дори и да си с маска. ОНЯ ако може да ИЗДИША въздух, зад главата ти, през маската и да те зарази..

33

Анонимен

преди 2 години

БРАВООО. Мачкайте ГЕРБ/ДПС. Българския народ ви подкрепя напълно. Никава милост за виновните които прокудиха милиони от земите им.

32

Маски = КРАЖБИ 2

преди 2 години

Чакаме да МАХНЕТЕ маските за българи. А чужденците да ходят НАВСЯКЪДЕ с маски, дори и ресторанти и дискотетки. Нека чужденците се гърчат, а ние да сме добре и да НЕ носим маски...С арабски маски , хората са дегизирани и НЕРАЗПОЗНАВАЕМИ... И НИКОЙ не може да ги разпознае... Също като някакви крадци !! Заради тия маски се УВЕЛИЧИХА престъпленията и КРАЖБИТЕ в България...

31

Диана

преди 2 години

До Анонимен40Никой не може да забрани на държавата как да работи! Това са голи и глу.пави ***.ни.пу.лации на Василев и БСП! Не го ли виждаш как ти се смее в очите, то.зи не.год.ник! Правят ни на ***, на луди...Всичко е театър в това правителство, не го приемай на сериозно! Важното е да не го забравяме и да изхвърлим тези шутове от политиката - политиката не е циркова арена! Съсипаха страната, ***.отите...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

30

Анонимен

преди 2 години

Диана, по-спокойно бе жена. Истерията е само за *** и калинки на ГЕРБ.Аз например обичам меки бисквитки, защото нямам зъбки, ха де?

29

Анонимен

преди 2 години

Държавната банка веднага да си иска парите от Пеевски. Да искат милионите веднага, оня да продава всичко и да плаща дълговете си, този престъпник. Държавата дала стотици милиони на престъпник, обвинен от САЩ.

28

Анонимен

преди 2 години

Диана пак ще се срещнем след 10 години, вчера ли бяхме на двайсет и две?

27

Анонимен

преди 2 години

Браво! Тези санкции на САЩ са едно от най-добрите събития за България в последните години!На държавата се забранява да търгува с дружествата на Пеевски. Държавната хранилка пресъхва.