36

Анонимен

преди 3 години

Много предприемачи и изобретатели изобщо не смятат за необходимо да информират когото и да е за постиженията си, камо ли корумпираните държавни служители. Държавите се провалиха и интелигентните хора не искат този провал да повлече и тях.

35

Анонимен

преди 3 години

Кой им вярва на тия. Цели правителства контактуват с извънземните включително и американското правителство. Правят се на дръж ми шапката.

34

Бацо

преди 3 години

Като ви казвах , че това е дрона на радев вие не вервахте

33

Фин

преди 3 години

До РЕАЛНОСТТова означава, че животът ти няма смисъл...

32

До 42

преди 3 години

Това е възможно само с адски много пари. Има логика в това което казваш, но тук не може да говорим за индивидуални личности а някой с огромен финансов гръб за подобни експерименти зад който стои гиганска компания или капитал. Иначе секретни разработки може да има от такива без знанието на държава и прочие. Целта е ясна, този който държи сопата командва парада ;)

31

До До Факт

преди 3 години

На вилата съм го виждал но там съседите са прекалено големи лешп.ери и не обърнаха внимание на това събитие...

30

МАЛЪК ЗЕЛЕН ЗМЕЙ

преди 3 години

Тва са само техни дронове които разучават военните ни възможности. Като съберат достатъчно инфо ще се появят и собствениците и тогава истинския купон започва

29

Анонимен

преди 3 години

От бача си да знаете - когато една технология драстично изпреварва времето си, то тя не е създадена от държава, а от някой случаен, но надарен човек. В последно време все повече такива странят от обществото и особено от правителствата и държавните служители и развиват знанията, уменията и технологиите си дискретно. Понякога не успяват да скрият всичко и се стига до подобни "инциденти".

28

РЕАЛНОСТ

преди 3 години

Всичко е игра с ума и психиката на човека! Ако ти си втълпиш нещо, че съществува, то почваш да вярваш в него, че наистина съществува, че ако не направиш това и онова ще те сполети нещо и тн... Няма паранормални явления, няма Бог, защото Бог е създаден човека, а не обратното, за да може да ти го набиват в главата с векове... Съществува единствено реалност тук и сега!

27

Martin Bormann

преди 3 години

Или ги има или ги няма поне както си ги представяме. Ако ги има или знаят за нас или не. Надявам се да е първото защото с тяхните технологии могат да ни затрият за отрицателно време без подготовка, но това не се е случило. Притеснително е второто защото ако не знаят за нас и са враждебно настроени, сигналите които пускаме в космоса ще им кажат точно къде сме и утре може да цъфнат, тва е божа работа... Да не стане после така, че сме си правили сметка без кръчмар ;)))

26

Martin Bormann

преди 3 години

До 31) За ония от космоса и в двата случая става въпрос за плодове.... има го и тоя момент ;) Само защото се мислим за много по развити от динозаврите, това не означава, че извънземните ни виждат така хехе

25

Анонимен

преди 3 години

Все се говори за летящи обекни, никога за срещите очи в очи със създания, които не са нито познатите ни животни, нито хора. За тях пълно мълчание.

24

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви извънземни. Нашата планета е единственото място във вселената където има живот. Има и други развити цивилизации подобни на наша и те също живеят на тази планета но в различни измерения които ние не можем да възприемаме.

23

КОКО

преди 3 години

Зелени човечета може да няма обаче е пълно със зелени чорапчета също толкова загадъчни, дребни и злобни...

22

Martin Bormann

преди 3 години

Значи за янките е по притеснително ако това са военни разработки на Русия/Китай от колкото извънземни? Някой да им припомни, че в първия случай винаги има преговори а във втория преговори НЯМА, просто от господар на планетата ставаш роб, отиваш в 9та глуха или просто изчежваш както динозаврите преди нас...

21

Анонимен

преди 3 години

Няма извънземен живот защото извън нашата слънчева система няма нищо освен мъртви планети и отломки. Този "безкраен" космос който виждаме всъщност е като холограмна проекция в празното пространство. Далечните звезди и галактики които виждаме всъщност са угаснали преди милиони години. Но понеже са много далече светлината от тях продължава да идва. Един ден ще изчезнат от небето. И това е написано в Библията че звездите ще "паднат" както узрели плодове. Днес ги има, утре ги духва вятъра и падат.

20

50/50

преди 3 години

В слънчевата система може и да няма извънземни, но извън слънчевата система има още около 490 планети, фифти, фифти е положението, меже и да има, може и да няма...

19

Горди шебеци

преди 3 години

По времевите мащаби на еволюцията едва вчера сме се измъкнали някак от дивотията и сме започнали да градим подобие на цивилизация. Колко интересни можем да бъдем за извънземен разум, който може някак да преодолява невъобразимо огромните разстояния в космоса? Притрябвали сме на някого, как не.Най-вероятно това са си собствени американски прототипи на нови технологии, всичко останало е раздувка и забълбукване, за да не ги издават преждевременно.

18

Факт

преди 3 години

Тези същества са нещо като медузи но летят в атмосферата с доста висока скорост включително завои дори има случаи да изпочупят клони на дървета това значи че са изградени от материя, явно все още непозната за нас!А си мислех че знаеме всичко!

17

Анонимен

преди 3 години

Значи в цял свят има само американско правителство други държави няма . Само краварите са виждали НЛО ?