79

Анонимен

преди 2 години

Удри мафиотите

78

неандерталец

преди 2 години

С какво право САЩ се разпорежда в суверенна държава като България?

77

Той Спаси Европа

преди 2 години

Евреите си правят каквото поискат.Ясно е Шиши, миши, добре.Ама кой е този, който запорира сметки и огромни суми пари, само след някакво писмо на Американците до "суверенна" България ? Той беше прав.

76

Имам въпрос:

преди 2 години

"Слушам Азазело""Защо нарекохте Симеон 2 нищожество месир? Все пак той геноцитна цял народ,открадна парите за децата им, пласира се на позиция да ч.у.к.а цял живот,уби много свестни хора, европейският съюз и САЩ го пласираха на позиция да не може да бъде пипнат,копилетията му тормозят цяла страна ипо всякакъв начин,построи образование произвеждащо *** - по стандартите на злото,той трябва да е голямата работа тук!""И кой ще е малката работа тук Азазело?""Да го изкараме свестен?""Няма как

75

Анонимен

преди 2 години

Шиши е за затвора.Компания ще му прави Толупа.

74

Анонимен

преди 2 години

И на Толупа ли ще му запорират сметките.Той също е в кюпа.

73

до 86

преди 2 години

Има техника с която да се разпознаят цифрите на банкнотите.Ако се открият,дори може да се види дали са пипани от Борисов.А тогава както казва подчиненият му гладен прокурор:''Ще светне като елхичка''

72

до 86

преди 2 години

Ама ти верно ли мислиш,че са фейк?Леле колко заблудени имало?Е няма да се оправим никога с такива наивници като теб!

71

Анонимен

преди 2 години

Един Пеевски от година време знае , че ще бъде включен в този списък . Оправил си е нещата за токова време

70

1

преди 2 години

"... бледоликия брат настъпи мотиката два пъти..."

69

Анонимен

преди 2 години

Ако шкафчетата не бяха фейк, Борисов отдавна да е излетял с 300.

68

дадоха рамо

преди 2 години

САЩ дадоха едно рамо на ГЕРБ. Това ще им даде поне няколко процента, и отново ще са първа политическа сила.

67

интересно защо

преди 2 години

САЩ наложиха тези санкции за корупция точно сега, и точно на тези 4ма? Нали сме партньори от 30 години, едва сега ли се появи корупцията в България и САЩ се затичаха да ни помагат, или и преди това през тези 30 години в България не е имало корупция?

66

Швейцария

преди 2 години

Какво стана с демократа от ДПС Христо Бисеров, Швейцария даде информация която и поиска българския съд за транзакциите по сметките на демократа Христо Бисеров, или? САЩ ще наложат ли санкции на Швейцария и на швейцарските банки?

65

обикновен българин

преди 2 години

САЩ са загрижени за обикновените хора в България и взимат парите на българските бизнесмени които те са открандали от обикновения българин и така ни оправят. Мене ми прави кеф САЩ да ме оправят, поклон за САЩ, навеждам се дълбоко!

64

Анонимен

преди 2 години

От къде на къде САЩ ще крадат парите на БЪЛГАРСКИ бизнесмени!? Защо още не е привикан оня посланик техния!?

63

мда

преди 2 години

Според САЩ да даваш подкупи на държавни чиновници и управници е корупция и се налатат санкции, но за чиновниците които са взимали подкупи не е корупция, те не са корумпирани, няма санкции защото са служили верноподанно на САЩ.

62

Само ГЕРБ

преди 2 години

Мачкай Джо! ГЕРБ - победа!

61

а защо?

преди 2 години

А защо САЩ наложи санкции само на тези няколко души, само тези 4ма ли са корумпирани в България, или има и други, и ако има защо САЩ не им наложи санкции и на тях.

60

Не бе ...

преди 2 години

Едни ще кажат *** като нас, други ще кажат самия Сатана си прибира вересиите, ВОЛАНД КЪДЕ Е ОТРЯЗАНАТА ГЛАВА!Дяволските яйца я изядоха. "Месир къде ви дупките в стените.""Да си чувал за гипсова замазка Азазело.""Обикновено аз я използвам месир""Обикновено да - Азазел, но едни от Асгард за малко да влязат, а нали ги знаеш тях""Тоест наложило се е ....да предотвратите ... ""Те принципно като някой излезе...""Аха""Ама сега искаха да влязат""И затова сте още с глава месир""Май да"