34

Анонимен

преди 3 години

Когато работиш с английски или друг език по над 10 часа на ден е много трудно да се превключи изписване на български изречения. Трябва малко време да се осмисли докато се изписва и от там ставаш технически грешки на кирилица. Но онези хора са българи определено.

33

до 52

преди 3 години

Хората знаят английски. Е, не на нивото на г-н Радев :D разбира се, където смая журналистите в Брюксел. I hope this situation is critical :D

32

Анонимен

преди 3 години

До до 48Може и българска *** фабрика да има, но изначално не е българска, аз чета и разбирам и на други езици и виждам, че *** и на други езици са се развихрили в Тубата например.

31

Анонимен

преди 3 години

ТролФабриката е българска. не се заблуждавайте, че са чужди. Има начин да се видят фалшивите акаунти в нета. Справка в най-авторитетната и популярна платформа за анализ на последователи (followerAudit) показва, че именно при Радан Кънев нещата са най-фрапиращи 25% фалшиви профили + 24% неактивни профили означава, че близо 50% от последователите на евродепутата са ***. При президента Румен Радев те са над 37%. Много по-надолу в класацията е Бойко Борисов със своите скромни 20%

30

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А са минали...само 20(двадесет) дена от как служебното правителство е на власт.Какво ли ще...хортува Вебер след месец и половина,когато всичките кирливи...бокови ризи се покажат.Би трябвало да се...извини на целия български народ.

29

Анонимен

преди 3 години

Защо се сменят шефове на служби? Ами, Вебер - това е тоталитъризмът и комунизмът. Първо се дереш, че Борисов упражнявал терор - седем месеца платени от Божков и Путин и после Рублажията прави едно правителство, с което дапочва реваншизма. Сеи под бъдещи "чесни" избори се разбира - "наще хора" да се намърдат. га Слафчо като откажа пак да прави правителство то ще си продължи да действа. Накрая Радев ще поиска да станем 16та република, което и бай Тошо не можа да осъществи.

28

Анонимен

преди 3 години

пълно е с чуждестранни *** навсякъде из българските сайтове,пишещи на българскиезик, в Тубата и цяла Европа. Вече има армии от *** работещи за чужди интереси. Вебер не ви мисли злото,а доброто.

27

Анонимен

преди 3 години

Бай, Пешоо, ти може да си станал по-беден щото са те налазили да си плащаш сметките или са ти взели тютюна, където го пълниш с пълначката. Хората не са Ти. Хората *** да ги видиш как купуват в хипермаркетите! *** им виж колите на пракингите няма места! *** и виж кво става на границата с Гърция при всеки 3 почивни дни! Километрични са опашките и не ги стряска нито PCR тестове-нито нищо. Парите на хората са повече в момента. Заплатите се вдигнаха и се вижда по внесените отдръжки на заплатите.

26

Анонимен

преди 3 години

Вебер иска да помогне на България, той не иска да навреди на България, повярвайте ми! Струва ми се, че има конфликт между англо-саксонците и ЕС , вчера някакви писаха, че ще работят срещу Италия,Франция,Германия, пълно е с чуждестранни *** навсякъде из българските сайтове,Тубата и цяла Европа. Вебер не ви мисли злото,а доброто.

25

Бай Пешо

преди 3 години

Вебер-Не виждаш ли,или немското посолство не те информира,че народът в България от ден става все по-беден,и те ненавижда теб и ЕНП за поддръжката Ви за крадливия елит в България. Може би не знаеш кой е???

24

Хей, 20 тук ли си?

преди 3 години

Добре. А кога ще проверяват шефа на НАП как е продал фалиралата си филма на Сламено лице през 2016? М? А кога ще проверяват как така Асен Василев е фалирал фирмата Airfare Everbread във Великобритания. Асен Василев дължи 9 милиона британски паунда на Великобритания. С толкова е завлякъл след фалита на фирмата. Кога ще се проверяват тези факти?Кажи, де!

23

Ха-ха

преди 3 години

Тия подкрепяха безусловно Борисов,въпреки че знаеха много добре какви ги върши!

22

Анонимен

преди 3 години

Тия много обичат да си пъхат носовете в чужди дела.

21

Анонимен

преди 3 години

ВЕВЕР МАФИОТ И ВОЖД НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА

20

Анонимен

преди 3 години

Ай , сега то Бойко и него и цялата еврокомисия и европарламент и меркел е подкупил. Вие само надграждате измишльотините си , но е забавно.

19

XXL

преди 3 години

Ревете гадовее мръсни!!! Долу Мафията

18

Анонимен

преди 3 години

Жалко за СДС, те са добра партия, но те също бяха смачкани от Бойко преди време.Сега Бойко ще постои малко от другата страна, извън властта.

17

Аман

преди 3 години

А с каква загриженост гледаше протестите през лятото и бедноста на българоте номера от детстени вечеринки

16

И какво ще направи

преди 3 години

Две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен. Айнщайн

15

???

преди 3 години

А защо не наблюдаваше с голяма загриженост, как доходите в България все повече изостават от доходите в другите държави в ЕС, заради управлението на любимите му мутри.