40

Анонимен

преди 3 години

Глад и мор за морските мутролиери. Справедливостта възтържествува в някаква форма, дори и това за съжаление да се дължи на пандемията. Впрочем, Ковид просто отказа и малкото останали жлеаещи да "почиват" на мутроморието. Бандитите просто се самозабравиха от непрестанно цакане и предлагане на крайно некачествена услуга, кофти обслужване, гадна/стара/развалена храна, 300 децибела денонощна чалга и т.н.Най-после си получават заслуженото.

39

аз

преди 3 години

Държавата да поеме PCR тестовете? Аз си плащам данъците в България, и тестовете за мен и за близките ми, и лечението си плащам и т.н. Ако държавата реши да подпомага защо да не почне първо с тези които са ги избрали?

38

Иван

преди 3 години

Леле а ония с паяците по родните коммплекси шо ке праят. Преди време бях свидетел,как паяци хвърмат с вдигната кола със 70-80 км в час по тесните алеи,румънците плачат и се кръстят,че не са виновни и че току -що се регистрират. Има и информатори които съобщават на паяка къде е спряла кола в "нарушенее". Такова чудо никъде в чужбина няма да видите, и все Бойко виновен.... ах този Бойко.

37

Анонимен

преди 3 години

Решаваме с приятелско семейство които са българи ,но живеят в Норвегия да отидем 5 дни на Златните.Молят ни да направим резервации , обаждаме се и падаме от цени . Решаваме да направим резервация от Норвегия през техен оператор и то в същия хотел....о чудо цената наполовина .Това е реална случка , а вие ме разбирайте както искате

36

Анонимен

преди 3 години

Дайте ние да изуем *** и да не искаме не само ПСР, а и никакъв паспорт да не се показва на границата при влизане. Тоя Бойко ги научи всички да плащат с протест и да им дава от джипката показания, а не да се стегнат да работат. Другите в Европа хотелиери как не протестират а има навсякъде ПСР?

35

Анонимен

преди 3 години

аз желая спешно събаряне на бетонните паметници символ на мутренския грабеж и залесяването им отново с гори !

34

Анонимен

преди 3 години

Проблема не е в тестовете или в Гърция , проблема е при нашите цени на нашето си море .Значи в Гърция бирата била 5 лева , а в България 3 лева В Гърция обаче като вземеш бирата и чадъра ти е безплатен и шезлонга , а в хотела не ти искат пари за паркинг Те и Гърците се научиха навремето по трудния начин , ама разбраха , че по добре ниски цени и много туристи , отколкото високи цени и без туристи

33

Хотелиер

преди 3 години

Време е за протест срещу българите, които ходят в Гърция. Затворете границите за да ги дoим

32

Анонимен

преди 3 години

Влизаш в Албена или Русалка и плащаш вход , абе да не е Лувъра ?В света има по зелени и по-красиви курорти , а са без вход Паркираш някъде и се започва с номерата -еди колко си пари на започнат час Отиваш за бира -4-5 лева Искаш сянка , аиде 30лв минимум Как обвиняват всичко но не и ценовата си политика и обслужването За българи морето трябва да е или безплатно или на ниски цени , това е

31

.!.

преди 3 години

Добре де а Гърция премахна ли PCR тестовете? Добре де Турция премахна ли PCR тестовете? Добре де Италия премахна ли PCR тестовете? Добре де а Испания премахна ли PCR тестовете? Ай сиктир на калпава ракета космоса и пречи! Га строяхте хотелите с ОТКРАДНАТИ ОТ НАРОДА ПАРИ НЕ РИВАХТЕ!!! Сега искате да набутате на народа и нова пандемия! И всичкото това само за да си напълните вашите търбуси! АЙ СИКТИР!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Още една касичка на Мафията се опразва.Без купения вот ГРИН да се радват ако успеят да минат 4-те %

29

Анонимен

преди 3 години

Да умиратВсеки знае че хотелите по Мутроморието да на феодали от ГЕРБ-ДПС

28

.

преди 3 години

СЪБАРЯЙ!!! Каквото накрадохте досега накрадохте. Поради геополитически причини свърши вече тоя келепир и повече няма да се върне!

27

Аман

преди 3 години

На отиващите в Гърция, не знам Гърция да им плаща ПСР-а. Нашите мутрохотелиери да се запитат защо въпреки това, наплив за натам има, а за при тях - не. То не е да застроиш и да чакаш някой да го напълни, а ти да сваляш десет кожи от гърба му. Да бяха мислили, кой ще идва в тези строежи и за какво? Обслужването е под всякаква критика, пътя от София е същият. Нормално мислещ не намира основателна причина да ги избере. И все държавата им е крива. В Турция и Гърция да не би някой да плаща ПСР-те?

26

бедняци

преди 3 години

Крадливи комунисти построиха молове хотели и цал живот Хиттлер или Борисов им е виновен.

25

предложение

преди 3 години

ние бедните роби къдет о бачкаме само за хляба предлагаме на хотелиерите да искат от парламента да прокарат закон всяка година задължително всеки българин да ходи на българското черноморие и да харчи по 1000-1500 лв. и да нямат пари българина ще тегли кредит да ходи задължително на бг черноморието особено бедните хора!така ще са зависими роби за цял живот и няма да посмеят да надигат глави това ще е в инерес на управляващите който не ходи задължително на бг черноморието затвор 5 години!сарказъм

24

Оператор

преди 3 години

До: ЗозоИзедбеговича е платена мисирка на палячото, пардон подобието на президент Радефф! Сега нема против кой да писка!

23

Анонимен

преди 3 години

На слънчака желая тихи и спокойни вечери сладури 9 м не работите дали ще работите останалите три не е фатално и аз искам така ама хода на работа 12 м при тез цени толкоз сладури.

22

Анонимен

преди 3 години

Ама защо не протестираха миналото лято,Бойко да им даде тестове бе?Съседна Румъния плащаше на всеки ПСР-а,който покаже резервация за почивка в Гърция.България не!Кой е виновен?Еми Борисов е виновен!Защо сега служебното правителство да му чисти мръсотиите?!

21

Анонимен

преди 3 години

Голямото лапане свърши, дрогаре хотелиери. Сега остава едно друго лапане, ама то е малко по-различно. Свиквайте!