10

Анонимен

преди 3 години

Запада загуби един свой агент и шпионин. Ще полежи 15 години, ще се върне да си харчи милионите от Запада.

9

Бай Дън

преди 3 години

Аз и без тва не дигам самолета!

8

Анонимен

преди 3 години

когато израел провежда такива операции, всички са екзалтирани. Колко ювелирно е направено.Ак8 Беларус го направи вече е пиратство. Медиите на Боко ни отвлучат вниманието от шпионските подслушвателни афери у нас

7

Анонимен

преди 3 години

Държавата има право да принуди самолет да кацне за проверка, ако превозва незаконно оръжие, престъпници, има право да спира кораби в териториалните води за проверка за дрога и контрабанда. Спира и проверява товарни автомобили.

6

Анонимен

преди 3 години

САЩ не са свалили самолета на президента на Боливия, а той си е кацнал сам за зареждане във Виена.

5

Анонимен

преди 3 години

Пилотът е летял над вражеска територия. Запада иска да свали Лукашенко, Лукашенко сваля самолетите на Запада. Води се хибридна война и Запада избра президент на Беларус, прави заговори срещу Лукашенко, плаща милиони на опозицията.

4

Анонимен

преди 3 години

Самолетът е превозвал престъпник в беларуското въздушно пространство.

3

Анонимен

преди 3 години

Кво ни занимавате със некакъв самолет ? Тук , Боцко напълни три шкафчета с пари от комисиона за вехтите американски самолети и на никой не му пука !

2

Анонимен

преди 3 години

133-*** цивилни!С президент мафиот да се разправят както искат!133-*** цивилни са били заплашени с военни самолети!Беларус са терористи!Днес вече върнаха самолети от Минск и това е само началото!

1

Диана

преди 3 години

Каквото и да е станало, те са арестували човека не за бомбена заплаха! Ако беше арестуван за бомбена заплаха дори, след като не са открили бомбата, е трябвало да го освободят и да оставят самолета да отлети по маршрута си без всякакви арести, доколкото самолетът не е белоруска територия и там те не могат да се разпореждат!...Грозно е това, което прави Лукашенко! Какво ли си въобразява той, че е вечен ли? Или че само той може да е достоен за глава на държавата? Нека остави това да реши народът!