37

Малоумници

преди 3 години

Представете си ефекта, ако намалим скоростта с 100 %

36

Анонимен

преди 3 години

Климатични промени няма. Има огромен бизнес с електрическите тостери на колела, всичко е за кинти - както беше с вятърните и слънчеви централи, които фалираха, като им спряха дотирането.

35

Анонимен

преди 3 години

Пълни иdиотщини. Велосипед няма място на улицата, има си паркове.

34

Ядосан!

преди 3 години

Задължителна гражданска отговорност за велосипедисти!!! В момента в който колелото докосне автомобилен път, то той става ППС! Участник в транспортния поток. Същото се отнася за тротинетки, каруци и всякакви ППС-та.

33

до 37

преди 3 години

Все повече хора си купуват хибридни коли или напълно електрически. Лично аз имам няколко познати вече. Много други си взеха чисто нови возила. Но забравяш и другото - идеята е хората да преминат от автомобили към велосипеди, пеша и друг подобен вид транспорт. Тогава ще има по-малко коли => по-малко задръствания и газове. Не гледай какво е в Бг, тук сме все още с мисленето от преди 30-40г. относно транспорт и качество на живот

32

Хайде, хайде

преди 3 години

Грешен, много грешен подход. Просто планирайте транспорния трафик така, че да има минимум пресечни точки между автомобили, пешеходци и велосипедисти. Впрочем в Русе, обследване на трафика не е правено от повече от 50 години. За това и автомобилния трафик е организиран по възможно най малоумния начин.

31

Оффф

преди 3 години

Поредните глупотевини. Някой дали си направи труда да сметне с колко ще се вдигне замърсяването на въздуха при това пърполене с 30 и безумни колони с коли? И пешеходците, и колоездачите ще дишат с пълни гърди азотни, оловни и не знам си какви още окиси.

30

до 32

преди 3 години

Естествено, че спирам на пешеходна пътека. Ама има едни закони на физиката които са неумолими. Не съществува "мигновенно спиране". А и съда се е произнесъл, че пешеходеца няма абсолютно право при преминаване през пешеходна пътека.

29

до 31

преди 3 години

И като си спра раздрънканата трошка извън града, селцето ти ще потъне в немотия и мръсотия щото няма плащам данъци, акцизи за бензин, такса паркинг и т.н.

28

Леша

преди 3 години

До 30 --- Не спираш ли на пешеходна пътека?

27

Анонимен

преди 3 години

До ВтрещенМоже да се реши проблема. Спираш си раздрънканата трошка извън града и вървиш пеша. Няма да ти стане нищо. Ако се забранят автомобилите в градовете ще се ползва градски транспорт и всичко ще е спокойно.

26

до 25

преди 3 години

Такъв като тебе директно го удрям и му чупя колената. Че и после ще те осъдя да ми платиш щетите по бронята. Има вече подобни съдебни прецеденти.

25

Втрещен

преди 3 години

А защо да не решим проблема кардинално? Автомобили в градовете да се забрани да се движат с включен двигател, а само да се бутат от шофьора, жена му и децата му.

24

Леша

преди 3 години

Яки данъци и ограничения за всичкото *** на колела - автомобили, велосипеди и всякакви тротинетки, електрически измислици, триколки и тнт.Психично болни!

23

Анонимен

преди 3 години

В такива зони е добре пътниците да слизат от автомобилите и да ги бутат, а , ако няма пътници шофьорите ще се комбинират.

22

Иво

преди 3 години

Яко предложение, гаврата ще е голяма. Слязох от автомобила преди 8 години и никога не спирам пред автомобил на пешеходна пътека. Винаги съм готов да ме блъснат и съм ритал десетки автомобили на пешеходна пътека. Над половината шофъори са напълно безполезни за обществото и шафират по навик, а не от нужда.

21

Анонимен

преди 3 години

Да могат ония с хранилките там да дебнат, а хората да се застрелят от задръствания.

20

До Анонимен 21

преди 3 години

До Анонимен 21Ти си никой, нямаш право на предложения!

19

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Браво, правилно предложение...

18

Галин

преди 3 години

Стига глупости..ако и тези 50 се спазваха нямаше да има проблем...колкото се спазват тези 50, така ще е й с 30-те..