57

ШИШО

преди 3 години

АБЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ В ЕВРОПА ЛИ ЖИВЕЕМ, ЗАЩОТО ВИЖДАМЕ ЧЕ ИСТИНАТА Е ДРУГА НО ПАК НИ КАЗАХА ЗА КОГО ДА ВИКАМЕ

56

Анонимен

преди 3 години

Господи Боже, ти в небесата Свещенни,Пази Израел, пази Европа от нашествието на ордите ислямски, чиято цел е да претопят Световната Цивилизация

55

AF

преди 3 години

Не разбрахте ли, че ако няма Израел, Европа ще е най-новият халифатИзраел е последният Рицар , който спира Фундаменталния ИслямЕвропа, събуди сеБраво на Чехия, Словакия, Австрия

54

usa e = на джудже.

преди 3 години

Кой не знае че седемте милиона столипиновски роми в бг. си мислят че около тях се върти света.

53

Анонимен

преди 3 години

ЕС да не си крие главата у песоко, ами моментално да поиска изселническа спогодба между Израел и Палестина!

52

Зозо

преди 3 години

Руските *** във форума пак нахлупиха фесовете. Клоуни!!! :)))))))))))))))))))))))))Прислужници на путино-фашизма.

51

SS

преди 3 години

Няма да взимам ничия страна,защото хора всякакви.Ще ви кажа ,молете се нещо подобно да не стане тук ! Че народа е пацифизиран ,а младежите изджендърени . Ще бъде не страшно,а ужасно.

50

СТРАННО!

преди 3 години

Кремълските ни еничари много мразят хитлеризма, но защо толкова много мразят и еврейския народ! Явно, каквото заповядат кремълските им господари- това изповядат. Жалки ***, Еврейският народ ще управлява планетата Земя до свършека на Света и много скоро ще разберете това.

49

Истината

преди 3 години

Евреите избиват жени и деца така както нацистите са избивали тях. Не са хора а животни. Дано Господ гледа този зверски геноцид срещу живи хора. А къде са сега лидерите на британския имшериализъм да кажат КОЙ е убиец. Натаняху ? Кой ? Къде е склерозиралото старче на разпадащите се щати питам !? Ами Джонсан ,или Макрон къде са да се изкажат !? Пред очите на целия свят се избиват ДЕЦА. Това може да са и вашите деца. Злоради ,,хора,, защитават еврейските ***. Как е възможно ? Как ?

48

Е, да

преди 3 години

До Е: Ако преди това ние изселим българомразците от Скопие и настаним там наши хора (примерно Каракачанов и дружинката му), а сетне те започнат да ни обстрелват, със сигурност ние ще сме агресори.

47

Пян_Гъ

преди 3 години

Преди няколко години израелската армия уби със снайпери ок. 400 протестиращи. Никаква реакция от света. Забравили сте, те онези не са важни... Представете си, че в собствената ви страна (която и да е тя - БГ, Франция, Германия) се настаняват някакви други хора, прогонвайки местното население и ограждайки го в лагери с бодлива тел, понеже в техните книги така пишело... Как ще се почувствате? Не взимам страна - само питам.

46

Е

преди 3 години

Това е все едно българомразците в РСМ да почнат да изстрелват ракети срещу България, таа.. да попитам някои тук - тогава бихте ли защитавали и тях, и бихте ли обявили нашата държава за ''агресор'' ?!

45

Кой крив, кой прав?

преди 3 години

Когато две страни воюват, как да определим кой напада и кой се отбранява?Един от възможните отговори: Който е започнал първи. А кой започна първи? Израел, като изгони от домовете им в източен Ерусалим 300 палестински семейства.Друг възможен отговор: Напада по-силният, а се отбранява по-слабият. До момента са загинали към осем евреи и над 150 палестинци, и бройката на палестинците - ранени и загинали, бързо расте.Ама някой ще каже: Ако спрат палестинците, и евреите ще спрат. Дали и кога?

44

Анонимен

преди 3 години

Да спрем диктатора на Израел да избива собствения и несобствения си народ.

43

Анонимен

преди 3 години

Биби Нетаняху - на воненен трибунал в Хага!

42

Анонимен

преди 3 години

Тероризъм е окупацията и етническото прочистване на Западния бряг.Държавен тероризъм на режима в Израел.

41

Анонимен

преди 3 години

А нищо, че Израел изби 10 пъти повече палестинци, те не терориста?!! Ей направо се отвратих от ЕС и тяхното робуване на Щатите

40

Анонимен

преди 3 години

Обстрелът на Хамас срещу Израел е тероризъм, а обстрелът на Израел срещу стотици сгради и мирни жители в Газа е либерална демокрация. Това е цялото изречение.Всеки сам си прави изводите ,говоря за тези които могат да мислят или 3% от населението на България.

39

Анонимен

преди 3 години

НАТО трябва да удари Израел, както удари Югославия за етническо прочистване и военни престъпления.

38

Анонимен

преди 3 години

Точно евреите изпълниха мечтата на ЕС да напълнят Европа с бежанци. Ами чичко Copoc какъв е, м? Марсианец?