54

Анонимен

преди 3 години

Това като да заместиш туй с онуй.

53

Анонимен

преди 3 години

И с марсианци да ги замените то ще е за пръв и последен път хубави хора не си ли виждате на какъв *** е заприличала цялото бг. море кравари въртят хотели какво очаквате.

52

Анонимен

преди 3 години

Не виждам как туристите от 130-милионна Русия - около 600 хил. души - могат да бъдат заменени от такива от 21- милионна Румъния, които прекосяват БГ и отиват в Гърция. Язък за хотелите, г-да хотелиери...

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Бил си, но кремълските *** знаят по-добре от теб какви чудесни туристи са, нищо, че не са ходили на море от 96та.

50

Анонимен

преди 3 години

Бил съм в хотел с руснациУЖАС изпоторошиха хотела, скандали, разправии и пияници.Накрая се принудихме да сменим хотела.Айде чупка от тия спасение няма.

49

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Спокойно г-да хотелиери! Слави, Мая, Доган и Маджото ще спасят сезона! Те предизборно ще докарат марсианци! Т.Дончева и хаджигенов вече договориха първите 500 чартъра.

48

Анонимен

преди 3 години

На 9 май е загубено много, ама страшно много от руснаците. Този ден беше за десет по печалби на морето.

47

моля?

преди 3 години

Не искаме никакви чужди туристи по нашето черноморие поне 20-30 години.Да ходят на море, например в Турция или ... в Гърция, Тайланд, по екзотични острови ...Мутрите направиха доста хотели, завладяха даже плажовете, хотелите са на 10 метра от самият бряг ...Никакви туристи, никакви ..!Туристи само да обикалят страната, а не на море или на планина.О, може да посещават селските къщурки ...По морето целият плаж е платен, а те искат и чужденци.Това не трябва да се допуска!

46

мосю Гилотин

преди 3 години

А сещате ли се гърбавата Захариева дето искаше да плаща самолетните билети на западнотуристите, ако се излъжат все пак да дойдат в Боколандия. Няма такава наглост. Вместо да се дават ваучери на българите да отидат до родното море, тая ще ни раздава парите на чужденците. Смърт за партия ГРОБ

45

Анонимен

преди 3 години

Пак фантастика от ГЕРБ!

44

Кот то

преди 3 години

Айде нали са велика и яка държава, да заминават по ветовните куторти, тука да си отдъхнем от неплатежоспособни пияници. Същото се отнася и за англичаните. Бедни пияници не ни трябват.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47"Единствените сериозни туристи бяха Руснаците"Горките кремълски ***, явно няма нещо, което да не могат да кажат, независимо колко голяма лъжа е ....

42

Анонимен

преди 3 години

До даТочно американците плащат извънередно добре, където отидат.Виж, руснака където се нанесе, само краде и руши.

41

Смях

преди 3 години

За тукашните родолюбци русията е по-мила от България. Не са в ред...

40

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЕрдоган бомби и собствения си Парламент с изтребители, тъй че успех с примерите.

39

да

преди 3 години

Американски ще чакаме. Въоръжени. И неплащащи, само консумиращи.

38

Анонимен

преди 3 години

Те и Румънците така ми казаха. Имам познати Румънци които са били на черноморието и казаха че никога повече няма да стъпят. Попитах ги защо. А те ми казаха че такова обслужване в хотелите и в ци...ганско гето няма. Нацупени физиономии селско отношение и цени като на Карибите. Та нека си чакат слугите на Мутрите Румънците. Само че Румънците ще отидат в Гърция и Турция. Единствените сериозни туристи бяха Руснаците ама оная с буха..лските очила ги направи шпиони и сега да ходи да им се извини.

37

Родолюбец

преди 3 години

Е , хайде де заменете ги с богати американци,англичани и т.н.ама къде са ????Обаче са западни младежи -пияници и бабки и дядковци пенсионери!!!!И още -мит е ,че западните женички, не се чукат-напротив,особено като са се на квасили!То хотелиерите знаят най-добре положението,иначе нямаше да вдигат врява за руснаци!!!А вие си пишете лъжи,смешници,ха,ха!

36

Анонимен

преди 3 години

Докато нямаме национална доктрина може да заменяме един х.. с друг по-голям х... един познат казваше всичко е много просто - само трябва да знаеш кога да обявяваш анонс, кога да даваш контра и кога да си пас. Ние някак все играем на картите на другите

35

Балъци

преди 3 години

Балъци като руснаците няма. Те са незаменими и са най-подходящи за ползване на тъпия български продукт: Унижение срещу Заплащане!